Olomouc B – Táborsko 1:0 (kon.) | Žižkov – Vyškov 3:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:2 (2:1)
MFK Vyškov
Neděle 05.05.2024, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Žižkov je opět na nohou! Znovu u toho byl Augusto Batioja, který teď již dokázal ve vápně dostat balon k JIŘÍMU SODOMOVI, který ranou z malého vápna propálil gólmana Borka! Domácí vedou 3:2!
     
    52
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Centr od rohového praporku prolétl přes celé vápno až na zadní tyč ke zcela volnému FAHADU BAYOVI, který hlavou poslal míč do zcela odkryté brány.
     
    33
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují opět po rohovém kopu! Centr do vápna Tregler protečoval za sebe na zadní tyč, kde se zjevil zcela nehlídaný AUGUSTO BATIOJA a ten neměl problém uklidit balon do brány – 2:1!
     
    31
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je RAIMONDS KROLLIS, který vystřelil ze svého pohledu k levé tyči. Brankář Bajza skočil na druhou stranu a neměl šanci zasáhnout.
     
    20
    Žižkov právě vstřelil branku!
    To byla paráda. Domácí zahráli rohový kop jako nečekaný signál, na levé straně se balon dostal k DAVIDU KLUSÁKOVI, který krásnou ranou z otočky posílá Viktorii Žižkov do vedení!

    Aleš Strouha

    Branky: 20. Klusák, 33. Batioja, 85. Sodoma – 31. Krollis (pen.), 52. Bayo

    Karty:   90. Medýnský (as. trenéra) (ZIZ) – 6. Aberkane (VKV), 14. Mafwenta (VKV), 49. Ab. Sylla (VKV), 56. Krollis (VKV)   64. Krollis (VKV)


    FK Viktoria Žižkov: Bajza – M. Richter, Broukal, Tregler, Klusák – Petrák – Jirásek (C), Sixta (73. Rosa) – Prošek (87. Muleme), Sodoma (87. Kovinić, 90+2. Hönig), Batioja.
    Náhradníci: Kotek – Kozojed.

    Trenér: Marek Nikl

    MFK Vyškov: Borek – Ilko (C), Straalman, Musa, Aberkane (46. Němeček) – Eneme (44. Bayo), Ab. Sylla, Mafwenta (46. Delferriere) – A. Svoboda (76. Diallo), Krollis, Fomba (87. Schön).
    Náhradníci: Stejskal – F. Štěpánek.

    Trenér: Jan Kameník

    Rozhodčí: Pechanec – Hádek, Malimánek

    Diváci: 1432
    bahis siteleri