Lecce – Empoli 1:0 (kon.) | Turín – Juventus 0:0 (kon.) | Bologna – Monza 0:0 (kon.)
konec
Bologna FC
0:0 (0:0)
AC Monza
Sobota 13.04.2024, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Gagliardini ucítil drobný kontakt s Ndoyem. Vychytrale si došel pro faul a jako bonus zařídil žlutou pro protestujícího Ndoyeho.
     
    87
    Samuele Birindelli nestíhal Orsoliniho. Za zjevné zatažení dostal kartu a navíc je to další z mnoha domácích standardních situací.
     
    80
    V době zablokovaného centru Urbańského došlo na hranici vápna k faulu na Aebischera, kvůli kterému Bondo obdržel žlutou kartu.
     
    74
    Při dalším rohu bylo i Di Gregoria rušněji, protože zmiňovaný gólman na letící centr nedosáhl. I tak pro Monzu vše dobře dopadlo, Pessina se stal obětí útočného faulu, za který Beukema dokonce obdržel žlutou kartu.
     
    35
    Nezbytné strkanice před samotným zahráním standardní situace mají za následek ještě jeden karetní trest pro Armanda Izza.
     
    33
    Lewis Ferguson u lajny zajel do Marího a la Penna ho neprodleně přišel potrestat žlutou kartou.
     
    19
    Warren Bondo oběma rukama zezadu držel Fergusona. Skotský hráč se po několika krocích skácel k zemi a kromě standardky získal i žlutou kartu pro francouzského oponenta.
     
    5
    Už v páté minutě obdržel žlutou kartu Riccardo Orsolini, jenž nedovoleným způsobem utnul rychlý protiútok Zerbina.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   5. Orsolini (BLG), 33. Ferguson (BLG), 74. Beukema (BLG), 90+4. Ndoye (BLG) – 19. Bondo (MOA), 35. Izzo (MOA), 80. Bondo (MOA), 87. Birindelli (MOA)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 6:3. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:19.
    Bologna FC: Skorupski – Posch, Beukema, Lucumi, Kristiansen – Orsolini, Aebischer, Freuler, Ferguson (C) (62. Ndoye), Urbański – Zirkzee.
    Náhradníci: Ravaglia – Calafiori, Castro, Corazza, De Silvestri, el-Azúzí, Fabbian, M. Ilić, Karlsson, Lykogiannis, Moro.

    Trenér: Thiago Motta

    AC Monza: Di Gregorio – Birindelli, Izzo, Marí, A. Carboni (68. Pereira) – Akpa-Akpro (79. Gagliardini), Bondo (84. Lo. Colombo) – Colpani (84. V. Carboni), Pessina (C), Zerbin (79. Maldini) – Đurić.
    Náhradníci: Gori, Sorrentino – Ciurria, D'Ambrosio, Donati, Kyriakopoulos, S. Vignato.

    Trenér: Raffaele Palladino

    Rozhodčí: La Penna – Peretti, Cipriani
    bahis siteleri