Olomouc B – Táborsko 1:0 (kon.) | Žižkov – Vyškov 3:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
1:0 (0:0)
FC SILON Táborsko
Neděle 05.05.2024, 10:15 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Jan Fiala, přichází David Lawrence Jaja.
     
    87
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Matěj Mikulenka, přichází Kevin Huňa,
    ze hřiště odchází Moses Emmanuel Amasi, přichází Jakub Coufal.
     
    85
    Dele Ola Israel israel obdržel žlutou kartu. Jedná se teprve o druhý karetní trest dnešního zápasu. Podruhé na olomoucké straně.
     
    80
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Jakub Fabiánek, přichází Kryštof Judas.
     
    79
    Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
    ze hřiště odchází Ondřej Bláha, přichází Jakub Šašinka.
     
    75
    Obrovská šance hostů. Jan Mach dostal míč ve vápně, zasekl si ho proti skluzujícímu obránci, následně ještě vylepšil pozici pro spoluhráče, který už byl úplně sám, ale ten trefil pouze tyčku.
     
    69
    Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
    ze hřiště odchází Pavel Svatek, přichází Jan Mach.
     
    63
    Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
    ze hřiště odchází Luboš Tusjak, přichází Petr Plachý,
    ze hřiště odchází Vladimír Zeman, přichází Pavel Osmančík,
    ze hřiště odchází Alexandr Sojka, přichází Mamadou Koné.
     
    58
    Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí se ujímají vedení! MATĚJ MIKULENKA sebral míč skoro na středu hřiště a sprintoval sním ve volném prostoru až k vápnu. Tam se zbavil jednoho obránce, seběhl si doleva, a zakončil pak k vzdálenější tyči po zemi.
     
    43
    Z levé strany si s míčem popošel k vápnu Dele Ola Israel. Ten pak vypálil nádhernou zatoučenou dělovku, která zapadla jen pár centimetrů nad víko branky Martina Pastornického.
     
    38
    Na druhé straně se jeden z hráčů Sigmy dostal ve vápně k míči, vypálil, ale jeho ránu dalším fantastickým zákrokem zlikvidoval gólman Pastornický.
     
    37
    Po faulu u pravé lajny na útočné polovině Sigmy byl nařízen volný kop Ten byl sehrán krásným obloučkem na Bojana Đorđiće, který mířil těsně vedle vzdálenější tyče. Pravděpodobně počítal s tím, že akci někdo u druhé tyče zavře, ale nestalo se tak.
     
    29
    Obrovská šance nyní i na druhé straně. Jeden z hráčů se dostal ke střele z vápna, kde měl navíc hodně prostoru. Umístil míč k pravé tyči, kde ho ale perfektně zlikvidoval brankář Sigmy Koutný.
     
    25
    Obrovská šance Olomouce, v ní se nyní octl Matěj Hadaš, který dostal dobrý míč na střed vápna, a po chvíli vypálil, jenže proti němu fantasticky zakročil gólman Pastornický, který míč vyrazil nohou.
     
    23
    Táborsko nyní hodně zahrozilo. Jeden z hráčů poslal dlouhý centr z levé strany k vzdálenější tyči. Brankář Olomouce míč trochu podběhl, k hlavičce se tak dostal aktivní Vladimír Zeman, který ale hlavičkoval kousek vedle pravé tyčky.
     
    18
    Jan Fiala právě obdržel první žlutou kartu dnešního zápasu. Ve středovém kruhu se hnal za míčem proti soupeři, jenže v souboji byl později a kopl spíš do soupeře, než do míče. Hostující fotbalista je zatím na hřišti ošetřován.
     
    11
    Velice zajímavou střelu z prostoru před vápnem nyní vyslal jeden z hostů. Ten míč zakroutil jen pár centimetrů vedle levé tyče domácí branky.

    Jiří Polášek

    Branky: 58. Mikulenka

    Karty:   18. Fiala (OLB), 85. Israel (OLB)


    SK Sigma Olomouc B: Koutný – Fabiánek (80. Judas), Cahel, Dohnálek, Slavíček – Hadaš, Israel, Amasi (87. Coufal) – J. Spáčil (C) – Fiala (90+5. Jaja), Mikulenka (87. Huňa).
    Náhradníci: Trefil – Vepřek, Jalovičor.

    Trenér: Tomáš Janotka

    FC SILON Táborsko: Pastornický – Zeman (63. Osmančík), Novák (C), Bláha (79. Šašinka), Tusjak (63. P. Plachý) – Kateřiňák, Sojka (63. Koné) – Đorđić, Nsunzu, Varačka – Svatek (69. J. Mach).
    Náhradníci: Kerl – Skopec.

    Trenér: Roman Nádvorník

    Rozhodčí: Filip Kotala

    Diváci: 320
    bahis siteleri