Aston Villa – Tottenham 0:4 (kon.) | Brighton – Nottingham 1:0 (kon.) | West Ham – Burnley 2:2 (kon.)
Liverpool – Manchester City 1:1 (kon.)
konec
Aston Villa FC
0:4 (0:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 10.03.2024, 14:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:15. (16:21:09)
     
    Aston Villa v důležitém zápase o čtvrté místo předvedla mimořádně bídný výkon, Tottenham se po přestávce výrazně zlepšil a nakonec dokázal čtyřikrát skórovat. Do střelecké listiny se postupně zapsali James Maddison, Brennan Johnson, Son Hung-min a Timo Werner, hosté skórovali prakticky z každé své šance a vysoko vítězí.

    V tabulce se Tottenham na pátém místě přibližuje svému dnešnímu soupeři na rozdíl dvou bodů, navíc má k dispozici dohrávaný zápas na Stamford Bridge s Chelsea.
     
    90+10
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Timo Werner dostal příliš dlouhý pas na levé křídlo, už se mu nepovedlo zkrotit míč ve hřišti a rozehrávat se bude od branky Emiliana Martíneze.
     
    90+8
    Son Hung-min se snažil napadat Diega Carlose, po srážce s Brazilcovým ramenem se skácel k zemi, už se ale zvedá zpět na nohy.
     
    90+8
    Utkání už se dohrává před poloprázdným stadiónem, většina domácích příznivců už je na cestě domů.
     
    90+6
    Tottenham je při chuti a hosté jsou znovu usazeni u pokutového území Aston Villy. Teď tedy jejich snahu trochu přerušují drobné zdravotní potíže Porra, jehož nejspíše trápí křeč.
    90+4. Timo WERNER - 0:4
     
    90+4
    Tottenham právě vstřelil branku! Destrukce Aston Villy pokračuje! Tottenham sehrál velmi pohlednou akci na levé straně hřiště, v jejím závěru Son Hung-min z křídla přihrával před branku, kde byl osamocený Timo Werner a na jeho přesnou ránu k tyči Emiliano Martínez nedosáhl!
     
    90+3
    Son Hung-min se dostal do dalšího zakončení, tentokrát už ale Martínez mohl zakročit a poprvé v zápase si tak připisuje úspěšný zásah.
     
    90+1
    Sice jsme viděli ošetřování van de Vena a Guglielma Vicaria, ovšem k všeobecnému překvapení rozhodčí Kavanagh nastavuje 10 minut.
    90+1. Son HUNG-MIN - 0:3
     
    90+1
    Tottenham právě vstřelil branku! Třetí trefa hostů! Dejan Kulusevski z pravé strany přihrál do pokutového území naprosto volnému SONU HUNG-MINOVI, ten prudce pálil pod břevno a také u třetí branky soupeře neměl Emiliano Martínez ani tu nejmenší šanci zasáhnout.
     
    90
    Sonův nepřesný centr Diego Carlos odrazil jen před sebe, kde byl volný Kulusevski, Diegu Carlosovi se ale nakonec Švédovu střelu povedlo srazit mimo branku!
     
    88
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
    ze hřiště odchází James Maddison, přichází Pierre-Emile Højbjerg.
     
    88
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
    ze hřiště odchází Brennan Johnson, přichází Timo Werner.
     
    87
    Ve hře už se mohlo pokračovat dalším rohovým kopem, Vicario hned musel jít do souboje a míč neudržel, k odraženému míči se ale nedostal žádný z domácích hráčů.
     
    85
    Střídání v týmu Aston Villa FC:
    ze hřiště odchází Ezri Konsa, přichází Diego Carlos.
     
    84
    Domácí zahrávali dva rohy v rychlém sledu, ten první rozehraný nakrátko nebyl vůbec nebezpečný, potom druhém se u vzdálenější tyče objevil osamocený Zaniolo, zblízka ale nedokázal prostřelit Vicaria, navíc na něj nepříjemně dopadl a hostující brankář bude muset být ošetřen.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 50. Maddison (P. Sarr), 53. Br. Johnson (Son Hung-min), 90+1. Son Hung-min (Kulusevski), 90+4. Werner (Son Hung-min)

    Karty:   20. P. Sarr (TOT), 61. Drăgușin (TOT)   65. McGinn (ASV)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:15.
    Aston Villa FC: E. Martínez – Konsa (85. Carlos), Torres, Lenglet (58. Zaniolo) – Cash, Luiz, McGinn (C), Digne (58. Moreno) – Bailey (69. Iroegbunam), Tielemans (58. Diaby) – Watkins.
    Náhradníci: Olsen – Durán, K. Hayden, Rogers.

    Trenér: Unai Emery

    Tottenham Hotspur: Vicario – Porro, Romero, van de Ven (49. Drăgușin), Udogie – Bissouma, P. Sarr (70. Bentancur) – Kulusevski, Maddison (88. Højbjerg), Br. Johnson (88. Werner) – Son Hung-min (C).
    Náhradníci: Austin – B. Davies, Emerson Royal, Lo Celso, Scarlett.

    Trenér: Ange Postecoglou

    Rozhodčí: Kavanagh – Bennett, Robathan
    bahis siteleri