Bochum – Freiburg 1:2 (kon.) | Frankfurt – Hoffenheim 3:1 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 2:0 (kon.)
konec
VfL Bochum
1:2 (0:1)
SC Freiburg
Neděle 10.03.2024, 15:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • Německá Bundesliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:39:10)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 12:4. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
     
    Poprvé od 20. ledna slaví Freiburg ligové vítězství! Streichův tým profitoval z výborné efektivity, když Eggestein a Gregoritsch dali dva góly z naprostého minima šancí. V 62. minutě vrátil aktivnější Bochum do hry z rohu hlavičkující Orděc. Domácí závěrečnou půlhodinu soupeře mačkali, jenomže Schlotterbeck v největší šanci na vyrovnání branku svého zaměstnavatele těsně minul. Bochum tak potřetí v řadě padla a nevymanila se z 15. místa, kde se její náskok na barážovou 16. příčku zmenšil na 7 bodů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Muslija v brejku dvou proti dvěma nespěchal a ve finále nedal optimální přihrávku Hölerovi. Pak už se Bochum stáhla v dostatečném počtu.
     
    90+5
    Lucas Höler vypíchl míč nadále vysunutému Riemannovi, ale Bernardo mu dalekonosnou střelu letící na prázdnou branku předčasně zastavil.
     
    90+4
    Riemann převzal aut a dokonce se odhodlal k ráně z dálky. Ke konfrontaci gólmanů nedošlo kvůli Guldeho bloku.
     
    90+4
    Stöger zpackal nákop z půlící čáry, kvůli kterému přeběhl Riemann až před Atubolua. Zahrál ho moc krátký a Bochum musí být ráda za aut.
     
    90+3
    Nastavuje se 5 minut.
     
    90+2
    Žlutá karta pro tým SC Freiburg (Lukas Kübler).
     
    90+1
    Ze Stögerova rohu tentokrát hlavičkoval Keven Schlotterbeck těsně nad břevno! To mohl být hodně zajímavý příběh. Schlotterbeck je stále kmenovým hráčem Freiburgu, který teď málem obral o body.
     
    90
    U dvou rohů po sobě nezůstane. Po hlavičce Orděce viděli rozhodčí další teč Freiburgu, takže se Stöger rychle stěhuje k pravému praporku.
     
    90
    Střídání v týmu SC Freiburg:
    ze hřiště odchází Ricu Dōan, přichází Yannik Keitel.
     
    89
    Schlotterbeck získal míč otřením míče o nohy Doana. Stöger zleva našel Hofmanna, jehož hlavička ze záklonu byla ztečována zpět do zámezí.
     
    88
    Muslija s Eggesteinem vytvořili brejkovou situaci. Höler v ní zahnal Doana a Riemann se spolu se svými obránci stihli vrátit.
     
    87
    Opět byl Riemann kvůli nákopu až na útočné polovině. Sérii hlavičkových soubojů hosté zvládli ubránit. Stejně tak se pak na křídle neprosadil Mašović.
     
    86
    V důsledku Stögerova zablokovaného centru vracel Daschner míč na půlící čáru, kam musel vystoupit Riemann. Bochum už hraje na velké riziko.
     
    85
    Freiburg navazoval rohem i z pravé strany. Opět letěl těsně před branku, kde Kiliann Sildillia nedokázal kvalitněji nasměrovat hlavičku.
     
    84
    Muslija kopal roh do malého boxu. O zakončení jevil velký zájem Röhl, kterému míč vyfoukl Gonçalo Paciência.

    Michal Břuchanský

    Branky: 62. Orděc (Stöger) – 36. Eggestein (Gregoritsch), 53. Gregoritsch (Dōan)

    Karty:   33. Bernardo (BOC), 45+4. Mašović (BOC), 82. Losilla (BOC) – 34. Höfler (FRE), 42. Eggestein (FRE), 45+4. Sallai (FRE), 59. Gulde (FRE), 74. Höler (FRE), 83. Günter (FRE), 90+2. Kübler (FRE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 12:4. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
    VfL Bochum: Riemann – Oermann (46. P. Hofmann), Orděc, K. Schlotterbeck, Bernardo – Losilla (C), Mašović – Asano, Stöger, Förster (60. Daschner) – Broschinski (60. Paciência).
    Náhradníci: Rölleke – Elezi, Gamboa, Loosli, Passlack, Wittek.

    Trenér: Thomas Letsch

    SC Freiburg: Atubolu – Sildillia, Ginter (75. Kübler), Gulde, Günter (C) – Dōan (90. Keitel), Eggestein, Höfler, Grifo (69. Muslija) – Sallai (69. Höler), Gregoritsch (75. Röhl).
    Náhradníci: F. Müller – Adamu, M. Philipp, Szalai.

    Trenér: Christian Streich

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri