Přerov – Vsetín 2:1 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 5:1 (kon.) | Zlín – Prostějov 6:2 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 2:1
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 13.03.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:52
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Radek Pořízek – 2 min., faul kolenem.

    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Vít Christov – 2 min., sekání.
    53:07 Radim TOMAN - 5:1
     
    53:07
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    V tomto zápasu už není o čem a věřme, že nyní za rozhodnutého stavu nedojde k žádnému vážnému zranění, jako v druhém předkole Dukla – Slavia. Tímto posílám Jonáši Jungwirthovi opět přání brzkého uzdravení. Necelých sedm minut před koncem po akci Čachotského (10. asistence v play off) a Strejčka završil nepopulárního bůra pro hosty RADIM TOMAN, jenž také hraje play off v super formě a během šestého zápasu zapisuje již devátý bod (3+6). Asistence: Jan Strejček, Tomáš Čachotský.
    Toman R., Strejček J., Čachotský T., Cachnín R., Bilčík V.
    Lemcke J., Gutwald M., Christov V., Klímek D., Vachovec M.
     
    48:32
    K velmi dobrému výkonu se dnes rozchytal Adam Beran a kapitán hostí Lukáš Krenželok se možná už trošku chytá za hlavu. Na pravém kruhu měl dost času, aby si připravil puk na střelu, jenže jihlavský brankář byl na místě a schoval puk do výstroje.
     
    42:51
    Pátý hřebíček mohl zasadit hostům Tomáš Čachotský, který předvedl své parádní bruslařské schopnosti. Na levé straně se uvolnil přes obránce a najel si až před branku, ovšem jeho bekhendový blafák Dolejš pokryl.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., faul kolenem.

    Ultras Bítovčice proti tomuto trestu protestují, ovšem nyní se zastávám hlavního rozhodčího a nejen z toho důvodu, že jsem jeho fotbalový kolega. Oprávněný trest.
    33:51 Richard CACHNÍN - 4:1
     
    33:51
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvě tresty během pár sekund vyšly Porubu hodně draho, jelikož 43 sekund po trefě Harkabuse dává čtvrtý gól Jihlavy RICHARD CACHNÍN. Fabien Kočí našel na modré Strejčka a pilíř jihlavské obrany, který během play off schytal již dva pořádně tvrdé hity, připomíná svou ofenzívní stránku. "Honza v kuchyni" vystřelil a "mladej Cemba" usměrnil jeho pokus do sítě. Je otázkou kolik toho brankář Poruby Daniel Dolejš viděl. Jde o 12. gól Jihlavy v přesilovce během šestého utkání. Asistence: Jan Strejček, Fabien Kočí.
    Cachnín R., Strejček J., Kočí F., Jelínek Š., Šik O.
    Lemcke J., Gutwald M., Christov V., Střondala V.
    33:08 Tomáš HARKABUS - 3:1
     
    33:08
    5/3
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neskutečné, TOMÁŠ HARKABUS se blíží překonání rekordu v počtu gólů v play off Chance ligy, který drží z roku 2016 Jaroslav Roubík se dvanácti zářezy. Harky totiž zapisuje v šestém utkání již 9. gól. Paklíč "Havran" našel snajpra Jihlavy aka "blanického rytíře" na vrcholu levého kruhu, který se z těchto pozic v play off nemýlí a jeho dělovka skončila nad vyrážečkou Dolejště přesně v šibenici. Dukla v play off využívá 11. početní výhodu, z toho sám Tomáš Harkabus v přesilovkách nasázel již sedm branek. Asistence: Tomáš Havránek, Tomáš Čachotský.
    Harkabus T., Havránek T., Čachotský T., Menšík M., Toman R.
    Doudera L., Sedlák A., Vachovec M.
     
    V tomto okamžiku se možná může lámat chleba nejen třetího zápasu, ale i celé série.
     
    32:44
    Dukla půjde do důležité přesilovky pět na tři, která bude trvat dvě minuty, když během pár sekund přišly dva naprosto zbytečné zákroky hostí.
    Marek Tvrdoň – 2 min., vysoká hůl,
    Tomáš Voráček – 2 min., podrážení.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Radek Pořízek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Petr Mrázek – 2 min., hrubost.

    Oba dva uvedení jdou na trestnou lavici za potyčku před brankou.
     
    27:39
    Jihlavské hráče nyní dvakrát zradily brusle a domácí šli na zem bez přičinění soupeře. Poruba druhého podklouznutí využila a rychle se dostala do útočného pásma. Tomáš Gřeš si na levém kruhu našel prostor a vyslal střelu těsně nad beton Berana, která je pro brankáře vždy nepříjemná. Lapačka jihlavského muže v masce ale byla na místě. Důležitý zákrok pro Duklu.
     
    25:08
    Hosté vystrčili své během základní části velmi ostré drápy a Vít Christov měl mezi kruhy dost prostoru. Zkusil rychlou střelu, kterou Beran vytěsnil maskou do ochranné sítě nad sebou.
    19:31 Tomáš HARKABUS - 2:1
     
    19:31
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté ještě před pauzou jdou do vedení. Rána Kočího od modré sice byla zblokovaná, ale puk šel přesně do míst na levém kruhu, kde stál TOMÁŠ HARKABUS a prostě když je forma, je i kus potřebného štěstí. To "Harky" při odrazu měl a dělovkou z první prostřelil Dolejše, který puk nestihl vyrazit. Jde o osmou branku jihlavského "blanického rytíře" v letošním play off a ve svém 399. utkání za Duklu dává již 113 gól. Asistence: Fabien Kočí.
    Harkabus T., Kočí F., Havránek T., Jelínek Š., Koštoval M.
    Sedlák A., Doudera L., Berisha A., Razgals F., Christov V.
    13:44 Marcel ŠTEFANČÍK - 1:1
     
    13:44
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jen 10 sekund rozdílu bylo od prudkého zakončení Štefančíka těsně vedle pravé tyče a vyrovnávací gól Jihlavy. Také nyní byl uplatněn velký důraz před brankovištěm, když Jelínek dal puk na Menšíka, který vystřelil a jeho zakončení dorazil nadvakrát z bezprostřední blízkosti MARCEL ŠTEFANČÍK. Slovenský forvard nabral puk na bekhend a zapisuje svůj vůbec první bod v českém play off v kariéře. Asistence: Matouš Menšík, Šimon Jelínek.
    Štefančík M., Menšík M., Jelínek Š., Dvořák A., Ozols P.
    Klímek D., Gřeš T., Vachovec M., Voráček T., Klimíček J.
     
    12:44
    Havránek se na levé straně v nulovém úhlu dostal k puku a poslal střílenou přihrávku přes brankoviště, kde na kotouč těsně nedosáhl Tomáš Harkabus.
    09:46 Marek TVRDOŇ - 0:1
     
    09:46
    5/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté směřovali k poklidné rozehrávce od svojí branky. Jenže nějakým odrazem se kotouč dostal před branku Berana, kde Střondala šťoural u jihlavského brankáře po puku. Ten kvůli tomu zasahoval o něco hůře a když se v brankovišti dostal ke kotouči MAREK TVRDOŇ, zavěsil přesně pod víko. Asistence: Vojtěch Střondala, Tomáš Šoustal.
    Šoustal T., Střondala V., Tvrdoň M., Gutwald M., Lemcke J.
    Harkabus T., Havránek T., Šik O., Bilčík V., Strejček J.
     
    08:47
    Tomáš Gřeš, který byl svého času napsán na soupisku Dukly, ale nikdy za ní nenastoupil, předával kotouč na vrcholu pravého kruhu pro Jiřího Klimíčka. Bek Poruby na první gól v play off čeká marně, jelikož jeho projektil na vzdálenější tyč šel těsně vedle.
     
    03:56
    Nejlepší střelec porubského dvojzápasu Frenks Razgals byl blízko čtvrtému zářezu na pažbě, když se po chybné rozehrávce Dukly ujal na útočné modré puku. Byl rychlejší než beci Dukly, kteří se otáčeli a natlačil se před Berana. Zkusil blafák do bekhendu, který zastavila levá tyčka Berana. Od ní se puk odrazil na záda brankáře Dukly a zamířil mimo tři tyče.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Štefančík (Menšík, Jelínek), 20. Harkabus (Kočí), 34. Harkabus (T. Havránek, Čachotský), 34. Cachnín (Strejček, Kočí), 54. R. Toman (Strejček, Čachotský) – 10. Tvrdoň (Střondala, Šoustal)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Strejček, Bilčík, Ozols, Dvořák, Kočí, Koštoval – Cachnín, R. Toman, Čachotský (C) – Šik, T. Havránek, Harkabus (A) – Štefančík, Menšík, Jelínek – V. Brož, Pořízek, Chvátal.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Slíž) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Voráček, Gutwald, Lemcke, A. Adamec – Tvrdoň, Střondala (A), Šoustal – Christov, Berisha, Razgals – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek – Gřeš, Vachovec (A), Klímek.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Daniel Jechoutek, Miroslav Petružálek – Patrik Augusta, Ondřej Malý

    Diváci: 1 605
    Jihlava 3 1 Poruba 2011
    #1 Sobota 09.03.2024 • 15:00
    Poruba 2011 - Jihlava 2:3
    #2 Neděle 10.03.2024 • 16:00
    Poruba 2011 - Jihlava 6:3
    #3 Středa 13.03.2024 • 17:30
    Jihlava - Poruba 2011 5:1
    #4 Čtvrtek 14.03.2024 • 17:30
    Jihlava - Poruba 2011 5:3
    bahis siteleri