Mexiko – Lucembursko 4:5 (po pr.) | Jihoafrická rep. – Thajsko 1:5 (kon.) | Turkmenistán – Kyrgyzstán 5:7 (kon.)
po prodl.
Mexiko
4:5 (0:0, 1:1, 3:3 - 0:1)
Lucembursko
Středa 13.03.2024, 09:00 • Gorodskoj Katok - Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já děkuji za pozornost, jsem rád, že jste četli tento přenos a příště se těším na počtenou! Zároveň si vás dovolím pozvat na další duel tohoto MS. Utká se JAR s Thajskem. Zápas začíná ve 12:00. Taky velmi vyrovnané a zajímavé utkání, alespoň podle předpokladů. Toto MS je zatím velmi vyrovnané a tak se nedá odhadovat, kdo, kolikátý skončí. Mějte hezké poledne. (11:28:28)
     
    Dnešní utkání sledovalo pěkných 200 diváků.
     
    Střely na branku: 31 – 25
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Mexiko – Angel Tapia

    Lucembursko – David Church
     
    O jeden bod navíc získává Lucembursko, které využilo řesilovku v nastaveném čase. Gomez nestačil sklapnout betony a dostal z dorážky branku na 5:4. Branka ončí velmi zajímavé utkání, které dopadlo lépe pro hosty, modré, Lucmebursko. To bylo většinu zápasu horší, ve třetí periodě však ukázalo, že umí útočit a dávat góly a přetočilo zápas na svou stranu. Mexiko musí být zklamané, tady si mělo jít za třemi body mnohem více, lépe, aktivněji.
     
    Konec zápasu.
     
    62:27
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    L. Valencia – 2 min., sevření puku rukou + OK, nesportovní chování.
    62:27 MYKKANEN - 4:5
     
    62:27
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Využitá přesilovka po tlaku hostů. Z dorážky před bránou a prostřelení puku mezi betony se prosazuje ALEX MYKKANEN. Asistence: Sacha Backes, Colm Cannon.
     
    61:28
    Lucemburčané chtějí protlačit touš přes brankáře, ten leží a snaží se ho zastavit. Dopadlo to lépe pro mexického gólmana Gomeze. Ten uspěl v chytání puku.
     
    61:25
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    A. Valencia – 2 min., hákování.
     
    60:45
    Středoameričané útočí, ale gól nedávají a dopředu spěchá Lucembursko.
     
    60:12
    Střela zprava Lucemburčanů z ostrého úhlu, jen do výstroje brankáře Mexika.
     
    60:01
    Úvodní buly pro modré.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení začne za malou chvíli.
     
    60 minut nestačilo na to, aby si jeden tým sáhl na tři body, a tak se bude hrát o dva. Ve třetí třetině týmy předvedly zběsilý hokej nahoru, dolu, bez obran. Na ty se opravdu nemyslelo. Krásná podívaná a další propagace hokej nejen v tomto regionu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:52
    Dobrá šance Mexika!!! Kombinace povedená. Střela z mezikruží po ledě k protější tyči, domácí ale neproměnili šanci v gól

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 24. A. Valencia (L. Valencia, Tapia), 45. Esteban (Ayala), 46. E. Valencia, 53. Tapia (L. Valencia, Rullan) – 35. C. Mossong (Backes, Cannon), 48. A. Vincens (C. Mossong, Cannon), 50. Backes (C. Mossong), 50. Church, 63. Mykkanen (Backes, Cannon)


    Mexiko: Gomez (Payro) – Ugarte, Rullan, Matsuraba, Ayala, Mendez – E. Valencia, A. Valencia, L. Valencia – Tapia, Alavarez, B. Mendez – Esteban, Chavez, Apud – Rosales
    Trenér: Larry Suarez

    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Church, Beran, P. Vincens, Mykkanen, Di. Mededovic, Kramer – Backes, Cannon, C. Mossong – Zrika, A. Vincens, N. Mossong – Lasis, Nunes, De. Mededovic – Mota,
    Trenér: Christer Eriksson

    Rozhodčí: Aygun – Aslanbey, Yang

    Diváci: 200
    bahis siteleri