Monza – Lazio 2:2 (kon.) | Sassuolo – Inter 1:0 (kon.)
konec
AC Monza
2:2 (0:1)
S. S. Lazio
Sobota 04.05.2024, 18:00 • U-Power Stadium, Monza • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:13:29)
     
    Monzu příští víkend čeká cesta do Florencie, zatímco Římané budou hostit adepta na sestup z Empoli.
     
    Až nečekanou divočinu nám nabídlo večerní utkání 35. kola Serie A mezi Monzou a Laziem, které končí vesměs zaslouženou dělbou bodů. Hosté sice po většinu hry tahali za kratší konec pomyslného lana, těsně před koncem ale využili chyby domácí obrany a šli podruhé v zápase do vedení. Remízu tak musel až v nastavení zachraňovat Djurić, jehož jméno je uvedeno i pod první trefou červenobílých. Sečteno, podtrženo – 2:2.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Je to tak, pokračující protesty vedou k varováním pro Giulia Donatiho (MOA) a Danila Cataldiho (LAZ).
     
    90+5
    Pátá žlutá karta pro Lazio v tomto zápase, po tvrdém zákroku na Izza jí dostává vysunutý Matías Vecino (LAZ). Pak došlo i na skupinovou strkanici, střelec druhého římského gólu tak nebude trestán sám.
     
    90+4
    Atmosféra by se dala krájet. Před domácím vápnem došlo k malé výměně názorů mezi Castellanosem a Izzem, závěr se nám dost možná ještě protáhne.
     
    90+3
    Platnost zásahu ještě prověřilo video, které zkoumalo potenciální útočný faul některého z borců v červeném dresu. K němu ale nedošlo, je to 2:2!
    90+2. Milan DJURIĆ - 2:2
     
    90+2
    Monza právě vstřelila branku!
    Jak je důležité míti MILANA DJURIĆE! Už se zdálo, že všechny body dnes poputují na konto Biancocelesti, jenže Pessina v nastavení z pravé strany zakroutil míč přesně na zadní tyč, kde si na něj naskočil právě bosenský fantom a jeho hlavička zaplula za Mandase – 2:2!
     
    90+1
    O první šanci nastavení se postaral Guendouzi, jehož nebezpečnou střelu Di Gregorio vystihl rukou. Na tahu jsou nyní červenobílí, kteří už míří vpřed.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    89
    Domácí nápor je aspoň na malou chvíli u konce. V šestnáctce si totiž při zpracování míče pomohl rukou Mota, Mandas tak bude za chvíli odkopávat.
     
    88
    Nebýt výborného Mandase, bylo by v Monze znovu vyrovnáno! Marí prudkou střelou zpoza vápna překvapil snad všechny na hřišti, s výjimkou brankáře Lazia, který jí rukou vysunul nad břevno! Opravdu nádherný zákrok!
     
    87
    Hosté se stáhli na svou polovinu a po zbytek utkání se zřejmě soustředí hlavně na kvalitní obranu, která nyní na křídle vynulovala útočícího Motu.
     
    86
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Warren Bondo, přichází Gianluca Caprari.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 73. Djurić, 90+2. Djurić (Pessina) – 11. Immobile, 83. Vecino

    Karty:   90+6. Donati (MOA) – 15. Zaccagni (LAZ), 35. Casale (LAZ), 45. Kamada (LAZ), 56. A. Romagnoli (LAZ), 68. Patric (LAZ), 90+5. Vecino (LAZ), 90+6. Cataldi (LAZ)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.
    AC Monza: Di Gregorio – Birindelli (71. Donati), Izzo, Marí, Kyriakopoulos (71. Mota) – Pessina (C), Bondo (86. Caprari) – Colpani, V. Carboni (71. Akpa-Akpro), Zerbin (78. Caldirola) – Djurić.
    Náhradníci: Sorrentino, Gori – D'Ambrosio, Pereira, Ferraris, Lo. Colombo.

    Trenér: Raffaele Palladino.

    S. S. Lazio: Mandas – Patric, A. Romagnoli, Hysaj – Marušić, Guendouzi, Kamada (65. Vecino), Zaccagni (32. Casale) – F. Anderson (82. Pedro), Luis Alberto (65. Cataldi) – Immobile (C) (65. Castellanos).
    Náhradníci: Sepe, Provedel – Lu. Pellegrini, Lazzari, Rovella, Isaksen, D. González.

    Trenér: Igor Tudor.

    Rozhodčí: Pairetto – Liberti, Rossi.
    bahis siteleri