Neapol – Bologna 0:0 (18:00) | AC Milán – Cagliari 0:0 (20:45)
před zápasem
SSC Neapol
0:0 (-:-)
Bologna FC
Sobota 11.05.2024, 18:00 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Italská Serie A • 36. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Vzájemná utkání

    První duel sezóny byl vyrovnaný a oba celky si body rozdělily. V Bologně totiž mezi oběma celky došlo na bezbrankovou remízu. Jak to dopadne dnes? (13:24:37)
     
    Bologna FC

    Hosté z Bologni jsou na tom mnohem lépe, než jejich dnešní soupeř. Nacházejí se na čtvrtém místě se čtyřiašedesáti body, a to znamená, že drží velkou naději na skupinovou fázi Ligy mistrů. V posledních kolech se tak budou snažit ještě bodovat, aby svou pozici uhájili a o velkou možnost zahrát si v téhle TOP evropské soutěži, nepřišli. Hostům se stejně jako domácímu celku v posledních dvou odehraných utkáních nepovedlo získat plný počet bodů. 1:1 bodovali s Udinese a minulý pátek pak uhráli bezbrankovou remízu s turínským FC. Dnes tak prahnou po třech bodech a na půdě Neapole tedy chtějí zvítězit.
     
    SSC Neapol

    Fotbalisté domácí Neapole se momentálně nacházejí na osmém místě tabulky se ziskem jednapadesáti bodů a drží tak postup do kvalifikace o Evropskou konferenční ligu. Ovšem ještě mohou pomýšlet na vyšší mety, protože nemají takovou ztrátu. Ve hře mají také skupinovou fázi Evropské ligy, na sedmou pozici totiž ztrácejí pět bodů a ještě je tu šance se na ni vyšplhat. Ve hře mají ještě devět bodů. Neapolští ve dvou posledních odehraných utkáních ztratili čtyři body. Dvakrát totiž remizovali, nejprve 2:2 s AS Řím a naposledy pak 1:1 s Udinese. Pokud tedy pomýšlejí na vyšší metu, měli by rozhodně v posledních třech kolech, nejlépe plně, bodovat, aby měli větší šanci pohnout se v tabulce o nějaký ten stupínek výše.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům italského fotbalu. Na programu je už šestatřicáté kolo Serie A, takže sezóna pomalu, ale jistě spěje ke svému konci. A my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy SSC NeapolBologna FC. A ještě půjde o hodně na obou stranách.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
     

    Vendula Zdražilová

    Branky:


    SSC Neapol:
    Bologna FC:
    bahis siteleri