Sparta B – Varnsdorf 1:2 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
1:2 (0:2)
FK Varnsdorf
Neděle 17.03.2024, 10:30 • stadion FK Viktoria Žižkov, Praha • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Au, au, au. Tvrdý souboj na polovině Sparty končí důrazným zákrokem Filipa Šilharta (SPB), jenž velmi tvrdě dohrál hlavičkujícího soupeře a vidí červenou kartu.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Martin Ambler, přichází Andrij Juzvak,
    ze hřiště odchází Vojtěch Stránský, přichází Matěj Vlk.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje čtyři minuty, v jejichž úvodu Daniel Michl (SPB) fauloval u postranní čáry a daruje hostům cenné vteřiny.
     
    89
    Sparta se postupným útokem dostala až k vápnu, kam přiletěl centr z pravé strany a nedůrazně hlídaný Liling usměrnil míč jen vedle levé tyče!
     
    86
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Vojtěch Hranoš, přichází Lukáš Váňa,
    ze hřiště odchází Petr Hodouš, přichází Filip Šilhart.
     
    84
    Skvělý Surovčík si připisuje další fantastický zákrok! V nepřehledné situaci na malém vápně zakončoval Podzimek, ale gólman Sparty se na brankové čáře roztáhl a míč zastavil – rohový kop.
     
    83
    Krásný fotbalový moment! Stopeři Sparty se vůbec nepochopili, čímž otevřeli ulici pro Gembického, jehož lehké zakončení k levé tyči vyškrábl Surovčík špičkou své kopačky na rohový kop.
     
    80
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Dominik Kříž, přichází Ondřej Podzimek,
    ze hřiště odchází Matyáš Vojta, přichází Jakub Hodek.
     
    79
    Třetí gól Varnsdorfu visel ve vzduchu! Stránský se na pravé straně dostal ke střele z vápna, která jen proletěla těsně vedle pravé tyče.
     
    78
    Ondřej Liling (SPB) u postranní čáry fauloval soupeře, za což by mu sudí Kvítek kartu odpustil, ale následné řeči a protesty už byly zbytečné.
     
    77
    Prudká střela Hranoše z hranice vápna nebyla špatná, jenže Vaňák utaženou střelu dobře viděl a udržel ji ve svých rukavicích!
     
    75
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází David Holoubek,
    ze hřiště odchází Nelson Okeke, přichází Daniel Michl.
     
    74
    Nelson Okeke (SPB) šel do souboje u postranní čáry neohrabaně a jeho skluze je potrestán žlutou kartou.
     
    73
    Varnsdorf velmi dobře zavřel sparťany v jejich vápnu, kam poslal několik nebezpečných centrů, ale ani jeden Surovčíka neohrozil.
     
    68
    Sparta se po pár minutách ticha dostala do další zajímavé akce. Ševčík na útočné polovině skvěle zpracoval vysoký míč a našel napravo Šilera. Ten mu ho vrátil do vápna, kde se domácí hráč zbavil obránce a prudkou střelou prověřil Vaňáka, jenž musel po teči skluzujícího Kubisty zasáhnout ramenem.
     
    65
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Václav Penc, přichází Dominik Gembický.
     
    64
    Obrana Varnsdorfu pokazila rozehrávku, čehož mohl využít Hranoš, ale tváří v tvář Vaňákovi situaci překombinoval. I když si gólmana hostů položil kličkou do strany, sám se zahnal do úhlu a nakonec jeho střelu na přední tyč Vaňák vyrazil na roh.
     
    57
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Následuje ztráta a rychlý brejk Sparty po pravé straně, který končí centrem do šestnáctky, v jejímž středu zcela nehlídaný VOJTĚCH HRANOŠ zpracoval míč a následně ho poslal pod horní tyč.
     
    55
    Krásný fotbalový moment! Dufek dostal krásný dlouhý centr za obránce, a protože si dobře pohlídal ofsajdové postavení, mohl pelášit dopředu. Jeho utaženou střelu však Surovčík vyrazil na roh.
     
    51
    Vzápětí dobře pracující Stránský využil zaváhání obránce, kterého obral o míč a vysunul na levé straně Vojtu, jehož prudkou střelu na přední tyč odvrací Surovčík na rohový kop.
     
    50
    Okeke skvělou přihrávkou mezi obránce vyslal Šilara, kterého však na polovině hřiště zastavil Jakub Kosař (VDF) – tady byla žlutá jasná.
     
    45+2
    Zajímavá šance pro Spartu! V závěru poločasu se hnal do útoku Ševčík, kterého podržel Dominik Kříž (VDF). Jasná žlutá karta a přímý kop z atraktivního místa.
     
    38
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Už se radují právem! Nedůrazná defenziva Sparty nechala ve vápně nehlídaného VOJTĚCHA STRÁNSKÉHO, k nemuž propadl míč a na jeho střelu k pravé tyči Surovčík nedosáhl.
     
    37
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Adam Ševínský, přichází Matyáš Jedlička.
     
    32
    Rychlý protiútok Varnsdorfu podél pravé postranní čáry zastavuje taktický faul Tomáše Jonáše (SPB), který je potrestán žlutou kartou.
     
    26
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Velká radost na straně Severočechů! Varnsdorf sehrál povedenou kombinaci po pravé straně, kterou završil přetaženým centrem do vápna, který jeden z hostů vrátil na penaltu a volný DOMINIK KŘÍŽ prudkou tečovanou střelou otevřel skóre.
     
    23
    Vanďák se natlačil na obranu Sparty, ale rychle ztratil míč, načež Václav Penc (VDF) ve vzdušném souboji zastavil Šilera nedovoleným způsobem.
     
    20
    Ševčík na své polovině skvěle vystihl rozehrávku soupeře, načež nastartoval brejk, ale ten končí v zárodku, jelikož ho Ladislav Dufek (VDF) jasně zatáhl za dres – žlutá karta.

    Daniel Ryl

    Branky: 57. Hranoš – 26. Kříž, 38. Stránský

    Karty:   32. Jonáš (SPB), 74. Okeke (SPB), 78. Lilling (SPB), 90+1. D. Michl (SPB) – 20. Dufek (VDF), 23. Penc (VDF), 45+2. Kříž (VDF), 50. Kosař (VDF)   90+3. Šilhart (SPB)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 6:10.
    AC Sparta Praha B: Surovčík – Uhrinčať, Ševínský (C) (37. Jedlička), Lilling – Penxa, Okeke (75. D. Michl), Jonáš, Hodouš (86. Šilhart) – M. Ševčík (75. Holoubek), Šiler, Hranoš (86. Váňa).
    Náhradníci: Nalezinek – Stárek.

    Trenér: L. Loučka

    FK Varnsdorf: Vaňák – Ambler (90+2. Juzvak), Penc (65. Gembický), Kubista (C), Zálešák – Kříž (80. Podzimek), Dufek – Stránský (90+2. Vlk), Polyák, Kosař – Vojta (80. Hodek).
    Náhradníci: Pešl – Adeleke.

    Trenér: M. Holeňák

    Rozhodčí: Kvítek – Slavíček, Mojžíš

    Diváci: 524
    bahis siteleri