W. Brémy – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Dortmund – Augsburg 5:1 (kon.) | Stuttgart – Bayern 3:1 (kon.)
Wolfsburg – Darmstadt 3:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Freiburg 0:0 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
5:1 (4:1)
FC Augsburg
Sobota 04.05.2024, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    65. Felix NMECHA - 5:1
     
    65
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Pátou trefu Dortmundu přidává FELIX NMECHA, který si počkal na přihrávku Marca Reuse u půlkruhu u velkého vápna a zakončil přesně k tyčce!
    34. Marco REUS - 4:1
     
    34
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak to je něco! Další branka, tentokrát padá pro změnu do sítě Augsburgu! Výborná přihrávka do běhu na MARCA REUSE, který šel od poloviny se dvěma spoluhráči na brankáře! V cestě jim nestál žádný obránce. Marco Reus se z vnitřku šestnáctky prosadil a mohl se jít radovat!
    32. Ruben VARGAS - 3:1
     
    32
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Bílým se přeci jen podařilo skórovat. Po rohu se podařilo Dortmundu první střelu zlikvidovat, na druhou ránu RUBENA VARGASE už ale nestačil reagovat ani brankář Kobel!
    30. Youssoufa MOUKOKO - 3:0
     
    30
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tenhle gól asi půjde za brankářem. Rohový kop letěl přímo k brankáři Koubkovi, ale tomu se nepodařilo míč vyboxovat ani chytit. Za ním byl ale nachystaný YOUSSOUFA MOUKOKO, kterému nedělalo problém balon do sítě dostat!
    21. Donyell MALEN - 2:0
     
    21
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak a je to o dvě branky! Parádním centrem našel Jamie Bynoe-Gittens nabíhajícího DONYELLA MALENA, který hlavou z hranice malého vápna uklidil balon za záda Koubka!
    5. Youssoufa MOUKOKO - 1:0
     
    5
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak to byl hodně rychlý a zároveň kuriózní gól. Nejprve přišel centr na zadní tyč, odkud se míč dostal do ohně před bránu. Obránce Augsburgu si nechtěně balon poslal na svou bránu, trefil přitom Pedersena, od kterého se pak balon dostal k číhajícímu YOUSSOFOUVI MOUKOKOVI u tyčky. Ten už balon jen lehce tečoval a zapsal si branku do statistik!

    Matěj Šoba

    Branky: 5. Moukoko, 21. Malen (Bynoe-Gittens), 30. Moukoko (Reus), 34. Reus (Wätjen), 65. F. Nmecha (Reus) – 32. Vargas (Maier)

    Karty:   10. Bauer (AUG)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 11:16. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 4:11.
    Borussia Dortmund: Kobel (C) – Morey (62. N. Schlotterbeck), Papadopoulos, Süle, M. Wolf (62. Özcan) – F. Nmecha (73. Sabitzer), Wätjen – Reus (66. Brandt) – Malen (62. Adeyemi), Moukoko, Bynoe-Gittens.
    Náhradníci: Meyer – Can, Sancho, Füllkrug.

    Trenér: Edin Terzič

    FC Augsburg: Koubek – Mbabu, Gouweleeuw, Uduokhai, M. Pedersen – Breithaupt (78. Engels), Bauer (67. P. Pfeiffer), Maier (73. Kömür) – Vargas (67. Dorsch) – Tietz (67. Beljo), Demirović (C).
    Náhradníci: Łubik – Biel, Michel.

    Trenér: Jess Thorup

    Rozhodčí: Schröder – Grudzinski, Neitzel – Aarnink.
    bahis siteleri