Dukla Praha – Vlašim 5:1 (kon.) | Kroměříž – Sparta B 3:3 (kon.) | Líšeň – Prostějov 0:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
5:1 (5:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Sobota 04.05.2024, 14:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    44
    Obrovská chyba v hostující obraně! Pas jednoho ze stoperů pod sebe na vlastního gólmana byl příliš pomalý, na hranici vápna se tak k míči dostal LUKÁŠ MATĚJKA, který si jednoduchou kličkou do strany obešel brankáře a skóroval do prázdné.
     
    38
    Tenhle poločas baví! Další parádní domácí kombinace po pravé straně hřiště, Douděra šikovně obešel jednoho z hostujících obránců a parádním přízemním centrem našel nohu nabíhajícího DAVIDA KOZLA, který z první poslal míč do sítě vlašimské brány.
     
    35
    Tohle byla fotbalová paráda v podání Vlašimi! K dlouhému pasu z vlastní poloviny se dostal Šubert, ten se štěstím obešel jednoho z dejvických obránců a na hranici vápna poslal míč pod sebe na Vachouška. Mladý talent parádní centrem našel ve vápně úplně volného LUKÁŠE MUSILA, který obloučkem překonal domácího gólmana.
     
    29
    Juliska jásá, Dukla skóruje. David Kozel si na pravé straně hřiště kličkou obešel Onijeho a nízkým centrem na přední tyč přesně našel nohu nabíhajícího LUKÁŠE MATĚJKY, který jedním dotykem nasměroval míč za záda gólmana Vágnera.
     
    15
    Dukla dokázala svůj tlak přetavit v druhou vstřelenou branku! Centr z rohu po Kozlově pokusu sice ještě větší ohrožení brány neznamenal, domácím fotbalistům se ale následně povedlo prokombinovat až na pravé křídlo. Následný centr přesně našel hlavu nabíhajícího DAVIDA KOZMY, který hlavičkou k levé tyči překonal Vágnera.
     
    6
    Dukla jde do vedení! Na centr od rohového praporku na přední tyč si naběhl TOMÁŠ VONDRÁŠEK, který poměrně netradičně uklidil o břevno vlašimské brány míč za záda gólmana Vágnera. Jedná se o jeho prémiovou branku v dresu lídra druhé ligy.

    Libor Kokoška

    Branky: 6. Vondrášek, 15. Kozma, 29. Matějka, 38. Kozel, 44. Matějka – 35. Musil

    Karty:   41. Vondrášek (DUK) – 63. Planka (VLA), 68. Pikul (VLA)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:4.
    FK Dukla Praha: Rada – Holiš, Vondrášek, D. Hašek – Peterka (C), Douděra (61. Zeronik), J. Hora, Ullman (75. Mešanović) – Kozel (61. J. Jeřábek), Kozma (75. Ludvíček), Matějka (84. Špatenka).
    Náhradníci: Šťovíček – Moulis.

    Trenér: Jiří Vágner, Josef Jinoch

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Heppner (60. Kurka), Breda, Kareem – Kulhánek, Musil, Onije (36. F. Dostál), Šubert (60. Biegon) – Planka, Vachoušek (36. Osuagwu), Kneifel (36. Pikul).
    Náhradníci: M. Kolář – Li. Pernica.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Zaoral – Lakomý, Mojžíš
    bahis siteleri