Dukla Praha – Vlašim 5:1 (kon.) | Kroměříž – Sparta B 3:3 (kon.) | Líšeň – Prostějov 0:0 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
3:3 (0:1)
AC Sparta Praha B
Sobota 04.05.2024, 17:00 • Stadion Jožky Silného • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, u zápasu mezi Kroměříží a rezervou pražské Sparty.
     
    SK Hanácká Slavia Kroměříž

    S Kroměříží to nevypadá vůbec dobře. Nováček sezóny má nakročeno k okamžitému návratu do třetí ligy, když po 25 kolech figuruje na posledním šestnáctém místě. Záchrana ještě je reálná, neboť Hanáci ztrácí na čtrnáctý Varnsdorf pět bodů, každopádně potřebují začít vyhrávat, což se jim na jaře zatím moc nedaří. Sice vyhráli hned na úvod 1:0 nad Vyškovem, ale v dalších utkáních zaznamenali bilanci tří remíz a pěti porážek. Nejlepším střelcem mužstva je šestigólový Jakub Dočkal.
     
    AC Sparta Praha B

    „Béčko“ pražské Sparty může být s dosavadním průběhem sezony spokojené. Většinou předvádí kvalitní výkony a odměnou mu je šestá pozice s odstupem sedmi bodů na barážová umístění a náskokem osmi bodů na sestupové pásmo. Svěřenci trenéra Loučky po pět zápasů střídají vítězství s porážkou a tuto sérii se dnes pokusí přerušit, protože naposledy doma zdolali 2:0 Žižkov, takže by měla být na řadě prohra. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Radek Šiler se sedmi trefami.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Zavadil, Vincour – Kudela, Cupák, T. Matoušek (C), Jeleček – Dočkal, Silný, Machalík.
    Náhradníci: Gergela – Wala, Hrdlička, M. Jaroň, Martinek, Fulnek, Chwaszcz.
    Trenér: Martin Onda

    AC Sparta Praha B: Nalezinek – Jedlička, Ševínský (C), Večerka – Váňa, Horák, Holoubek, Hodouš – Hranoš, Šiler, Rus.
    Náhradníci: E. Kolář – Lehocký, D. Michl, Šilhart, Mokrovics, Jonáš.
    Trenér: Luboš Loučka

    Rozhodčí: Opočenský – Pfeifer, Novák.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech, fotbalisté Sparty pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy rudé.
     
    3
    Kroměříž měla k dispozici standardku v podobě rohového kopu. Proti balónu vyběhl Filip Nalezinek a míč bez problémů lapil do rukavic.
     
    4
    Zahrál si i druhý gólman Jakub Dostál, jenž si zakřičel o malou domů, levačkou potom prvním dotekem odkopával na útočnou polovinu.
     
    5
    Do dobré střelecké pozice dostával přihrávku David Holoubek, jenže podklouzl, takže z nadějné situace nebylo vůbec nic.
     
    6
    Po souboji s protihráčem zůstal v bolestech ležet na trávníku Petr Hodouš, do akce poprvé míří zdravotníci některého z týmů.
     
    7
    Radek Šiler vyzkoušel přenesení hry, které mu ale vůbec nevyšlo, míč letěl vysoko vzduchem a Tomáš Jeleček posléze přetlačil Váňu.
     
    8
    Kroměřížský rohový kop obstaral David Machalík. Hrací předmět kroutil levačkou do brány, načež došlo k závaru, ten vyřešil zdvižený praporek pomezního signalizující ofsajd domácího hráče.
     
    10
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Petr Hodouš, přichází Roman Mokrovics.
     
    10
    Faul hostující hráče a slibný volný přímý kop pro domácí, který ovšem vedoucím gólem neskončil, Machalíkův centr skončil v Nalezinkových rukavicích.
     
    11
    Mizernou rozehrávku sparťanského gólmana středem hřiště vystihl Michal Cupák, nezvládl se však odpoutat od Jedličky.
     
    12
    Vzápětí se nedovoleného zákroku doputoval právě Michal Cupák a fanoušci v Kroměříži tak uvidí první slibnější standardku Sparty.
     
    13
    Byl to David Holoubek, kdo kroutil míč přímo do brány, čímž Jakuba Dostála nezaskočil, gólman boxoval mimo velké vápno.
     
    14
    Ani v tomto případě se Machalíkovi nepovedl centr z přímého kopu, znovu ho poslal příliš blízko k brankáři a Filip Nalezinek neměl moc práce.
     
    15
    Fotbalisté v rudých dresech obléhali pokutové území soupeře, do nějž se dlouho nedokázali dostat, nakonec střílený centr zleva zblokoval Zavadil.
     
    16
    Hanácká Slavia zůstávala pod tlakem, avšak v kolonce inkasovaných gólů zůstává nula i po další akci soupeře, Radek Šiler neuspěl jeden na jednoho.
     
    17
    Hra se hodně kouskuje. Po faulu domácích Daniel Rus vystrašil brankáře centrem do brány, Jakub Dostál s problémy vyrážel nad břevno.
     
    18
    Hodně nepovedený rohový kop absolvoval David Holoubek, balón podkopl příliš a výsledkem je Dostálův odkop od brány.
     
    19
    První velká příležitost utkání nevyužita! Jakub Dočkal obral chybujícího Jedličku a zleva centroval přesně do prostoru, kam nabíhal Jan Silný, jenž těsně bráněný zvládl nasměrovat hlavičku mezi tři tyče, leč Filip Nalezinek šel včas k zemi a úspěšně zasáhl.
     
    20
    Rychle na druhou stranu hřiště, kde kombinuje mužstvo z hlavního města. Zatím ale spíše kolem poloviny hřiště, dále zůstává cesta uzavřena.
     
    21
    O pozornost se opět přihlásil Jan Silný, jenž si hledal prostor ke střele na hranici šestnáctky, technický pokus placírkou namířil jen do clonícího protihráče.
     
    22
    Prudkou přihrávku Romana Horáka prodlužoval Daniel Rus patou naslepo za sebe, kde Petr Zavadil zdárně předskočil Hranoše.
     
    23
    Sparta opět zkouší štěstí konstruktivně. Moment překvapení chtěl udělat Roman Mokrovics, jenže nahrávka do vápna mu vůbec nevyšla.
     
    24
    Potlesk fanoušků si vysloužil Michal Cupák, když na zemi ukázkovým obranným zákrokem zpacifikoval Holoubka, potom však nepřesně přihrával Silnému.
     
    24
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! RADEK ŠILER opět ukázal, že v posledních týdnech nabral skvělou střeleckou formu, na malém prostoru si vytvořil prostor ke střele a skóroval střelou do levého dolního rohu.
     
    26
    A nechybělo moc, aby Hanácká Slavia okamžitě inkasovala podruhé! Parádní přihrávku za obranu obdržel Daniel Rus, ale náskok nenavýšil, v tutovce pálil do padajícího konkurenta.
     
    27
    Sparta má obrovský tlak. V pokračujícím útočném snažení vystřelil Roman Mokrovics z hranice šestnáctky na bližší, pravou tyč a Jakub Dostál se musel pořádně natáhnout, aby míč vyrazil do bezpečí.
     
    28
    První žlutá karta míří do domácích řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl útočník Jan Silný za šlapák proti Váňovi blízko poloviny hřiště.
     
    29
    Na druhý vstřelený gól v utkání měl políčeno Radek Šiler, který dostal dobrou nahrávku do šestnáctky, avšak nevyšlo mu zpracování.
     
    30
    Dalibor Večerka si zpracoval vysoký balón daleko od nohy, čehož nemusel dlouho litovat, protože o pár vteřin později tělem odclonil Dočkala.
     
    31
    Dlouho Tomáš Jeleček váhal s centrem, aby k němu nakonec vůbec nedošlo, balón zdárně píchnul pravou nohou do zámezí Vojtěch Hranoš.
     
    32
    Slibný centr z levé strany propadl na zadní tyčku, s čímž ale Tomáš Vincour nepočítal, reagoval pozdě a na balón už nedosáhl.
     
    33
    Aktuálně sledujeme klidnější pasáž první půle. Kroměříž se snaží kombinovat, ale soupeř dobře dostupuje, takže Filip Nalezinek zůstává v klidu.
     
    34
    Nadějný protiútok táhl středem hřiště David Machalík a viděl nabíhajícího Jana Silného, ale hrotový útočník si nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    35
    Vojtěch Hranoš po pravém křídle nastartoval Lukáše Váňu, jemuž se nepovedlo smazat velkou ztrátu na Jiřího Oulehlu.
     
    36
    Domácí kapitán Tomáš Matoušek kopal přímý kop na přední tyč, kde se objevil Michal Cupák, jenže i jemu pomezní správně odmával ofsajd.
     
    37
    Filip Nalezinek se pokusil překvapit soupeřovu obrannou linii bleskovým výkopem na Daniela Rusa, s nímž se výborně stáhl Martin Kudela a míč na něj nepustil.
     
    38
    U pravé lajny došlo k nepříjemnému střetu mezi Daliborem Večerkou a Janem Silným. Domácí hráč schytal ránu do pravého stehna, ten hostující do obličeje.
     
    39
    Chytře zahraná standardka domácích nakrátko, kdy si Tomáš Matoušek narazil se spoluhráčem a v lepší pozici vyprodukoval výborný centr na Tomáše Vincoura, jenž velkou příležitostí pohrdl, hlavou netrefil míč vůbec dobře a mířil výrazně vedle pravé tyče.
     
    40
    David Machalík si přes osobního strážce udělal na levém křídle prostor pro centr, do něhož se položil Jan Silný, avšak v těžkém postavení nemířil do brány.
     
    41
    Stoper Petr Zavadil se zlobí na spoluhráče, že žádný nevystartoval za jeho dobře myšleným pasem za obranu. Hrací předmět doskákal až k Nalezinkovi.
     
    42
    Středem zrychlil David Holoubek a na závěr vymyslel oblouček do země nikoho, Michal Cupák hrál hlavou zkušeně do brankářových rukavic.
     
    43
    David Machalík rozvinul postupný útok nahrávkou do levé lajny na Tomáše Jelečka, jenž se rozhodl pro centr z první a to nebyla dobrá volba, míč opustil hrací plochu.
     
    44
    Proti přesile si věřil Jakub Dočkal a proti Ševinskému s Horákem mu nechybělo moc, hosté se ale přeci jen stihli semknout a nebezpečí zažehnali.
     
    44
    Už v prvním poločase dostává žlutou kartu za zdržování hry brankář Filip Nalezinek, dle Opočenského se příliš dlouho chystal na odkop.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Útok tří proti třem skončil u Jana Silného, který vypálil technický projektil zpoza šestnáctky, balón proletěl o kousek nad břevnem.
     
    45+2
    Hanácká Slavia zahrozila ze standardky, nicméně vzrušení bylo zbytečné, protože po centru a zakončení těsně vedle byl pískán ofsajd.
     
    45+3
    Zaútočila si ještě Sparta. Roman Mokrovics se zbavil Kudely a vyslal střílený centr do vnitra vápna, kde úřadoval skluzující Vincour.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Kroměříží a rezervou pražské Sparty nenudil. O vzrušení se starali především hostující fotbalisté, kteří také vstřelili zatím jediný gól. Skóre střetnutí udává situace z 24. minuty, kdy si udělal prostor ke střele Radek Šiler a na gólmana vyzrál střelou do levého dolního rohu. Hanácká Slavia potřebuje svou hru výrazně zlepšit, pokud chce bodovat, v případě porážky by se jí ještě více zkomplikovala honba za udržením se ve druhé nejvyšší soutěži.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Pár vteřin po startu druhého poločasu obdržel hostující David Holoubek, jenž si ještě na vlastní polovině pomohl k míči zbytečně tvrdým šlapákem.
     
    47
    Po přetaženém centru došlo k šikovnému sklepnutí do prostoru, kam si naběhl Jan Silný, útočník ovšem ve velké šanci míč úplně minul!
     
    48
    Adam Ševínský vyzkoušel přihrávku za obranu, jejímž adresátem měl být Vojtěch Hranoš, překvapený útočník nicméně vůbec nereagoval a míč se dokutálel k Dostálovi.
     
    49
    Nedorozumění mezi Michalem Cupákem a Tomášem Jelečkem vedlo ke ztrátě míče. Oba šli do míče, srazili se a od prvního jmenovaného šel balón za postranní čáru.
     
    50
    Příliš velké sousto si ukousl Daniel Rus, sám proti čtyřem neměl žádnou šanci na úspěch a míč proti němu získal Petr Zavadil.
     
    51
    Hosté jsou častěji na míči a trpělivě čekají, až se otevře okénko v defenzivě soupeře, defenziva Hanácké Slavie však zatím ve druhé půli pracuje velmi dobře.
     
    52
    Prostor se otevřel před Adamem Ševínským a hostující kapitán této skutečnosti využil ke střele z velké dálky. Hodně nepovedené, bránu vysoko přestřelil.
     
    53
    Ne úplně jistý obranný zákrok předvedl Dalibor Večerka, když hlavou nasměroval balón na vlastní bránu, naštěstí pro Spartu těsně nad.
     
    54
    Dopředu mířil Radek Šiler, jenže sám proti třem konkurentům neměl moc šancí na úspěch a o míč přišel na úkor Vincoura.
     
    55
    Po přerušení hry se hlavní rozhodčí Opočenský vrátil k zákroku Michala Cupáka na Romana Horáka, ten dodatečně potrestal žlutou kartou.
     
    56
    Letenští jsou nadále usazeni na útočné polovině a vzhledem k současnému stavu nikam přehnaně nespěchají a čekají, jak zareaguje presující soupeř.
     
    57
    Laciná chyba hostujícího hráče a Roman Horák hasil nebezpečí v podobě rychlého brejku taktickým faulem oceněným žlutým kartónkem.
     
    57
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Jeleček, přichází Jan Fulnek.
     
    57
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jiří Oulehla, přichází Vojtěch Wala.
     
    58
    Ze střední vzdálenosti vypálil Tomáš Vincour, nicméně Nalezinka neohrozil, napálil totiž hned prvního bránícího konkurenta.
     
    59
    Nalezinkovi nyní přidělal pár vrásek na čele Matyáš Jedlička, protože po stříleném centru netrefil míč úplně šikovně, jen těsně vedle levé tyčky vlastní brány.
     
    60
    Další ostřejší zákrok si neodpustil Roman Horák a Kudelovi se okamžitě omlouval, protože si je vědom, že jednu žlutou už na kontě má a neměl by si zahrávat s ohněm.
     
    61
    Nákop brankáře Dostála šikovně prodloužil za sebe David Machalík, Jan Silný vzápětí svedl neúspěšný souboj s Daliborem Večerkou.
     
    62
    Vojtěch Hranoš si narazil s Lukášem Váňou a vymýšlel už uvnitř vápna, ve finále podklouzl a míč daroval Janu Fulnekovi.
     
    63
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Letenští dělají další důležitý krok směrem k tříbodovému zisku! Za obranou vyplaval RADEK ŠILER, dostal míč přesně do nohy a zachoval chladnou hlavu, Dostálovi udělal kličku doprava a pak s přehledem zakončil do prázdné brány.
     
    65
    Hanácká Slavia se nevzdává. Po získaném rohu a centru se míč odrazil kousek za velké vápno ke Kudelovi, ten hradbu před sebou nepropálil.
     
    66
    Sparta teď zřejmě bude hrozit především z rychlých brejků. Jeden takový podnikl po pravém křídle Vojtěch Hranoš, dobře myšlené přenesení doleva vystihl Fulnek.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází David Holoubek, přichází Tomáš Jonáš.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Radek Šiler, přichází Daniel Michl.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Daniel Rus, přichází Filip Šilhart.
     
    68
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jakub Dočkal, přichází Marek Jaroň.
     
    68
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Martin Kudela, přichází Lukáš Hrdlička.
     
    69
    Průniková přihrávka měla k úspěchu hodně daleko. Jan Silný ještě zabojoval, avšak Filip Nalezinek měl k míči daleko blíže.
     
    70
    Není to poprvé, co jeden z hostujících hráčů zastavil protiútok soupeře jen za cenu faulu, dalším držitelem žluté karty je Adam Ševínský.
     
    71
    Filip Nalezinek na mokrém povrchu podklouzl a u centru tak nemohl být včas, čímž daroval velkou příležitost Petru Zavadilovi, nicméně brankář se stihl vrátit na nohy a hlavičku vytěsnit!
     
    72
    Fotbalistům v bílých dresech nelze upřít snaha. Po levé lajně nabral rychlost Marek Jaroň a v plném sprintu odcentroval do vápna, kde Matyáš Jedlička přehlavičkoval Silného.
     
    73
    Ještě před střetem s Danielem Michlem stihl Michal Cupák rozehrát, byť nepřesně. Arbitr Opočenský píská faul a míč zůstává na kopačkách Kroměříže.
     
    75
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Ještě to bude drama! Centr od rohového praporku putoval do malého vápna, kde byl nejdůraznější Marek Jaroň, jenž byl dostatečně důrazný a balón se mu povedlo dotlačit za brankovou čáru. Gól je nakonec připsán jako vlastní brankáři FILIPU NALEZINKOVI.
     
    77
    Domácí kapitán Tomáš Matoušek šel do nebezpečného skluzu a místo balónu trefil pouze Dalibora Večerku, žlutá karta tedy byla na místě.
     
    77
    Na Tomáše Vincoura nebezpečně dotíral Daniel Michl, domácí stoper vsadil na nejsnadnější možné řešení, tedy malou domů.
     
    78
    U poloviny hřiště došlo k nepříjemné srážce hlavami mezi Tomášem Matouškem a Romanem Horákem, k oběma hráčům jsou okamžitě zavoláni zdravotníci.
     
    79
    Zatímco Tomáš Matoušek je v pořádku, tak Roman Horák se nezvedá a do akce musí nosítka. Takové momenty na trávnících nechceme vidět.
     
    80
    Pokračuje ošetřování hostujícího hráče. Kolem Horáka se postavili i domácí fotbalisté a sledují, jestli se jeho zdravotní stav zlepší.
     
    82
    Uplynuly další minuty a situace se nemění. Otřesený Roman Horák zůstává ležet na trávníku a pomalu se připravuje náklad na nosítka.
     
    83
    Za potlesku obou táborů fanoušků je Roman Horák odnášen na nosítkách ze hřiště a je dosti pravděpodobné, že okamžitě poputuje do místní nemocnice.
     
    84
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Roman Horák, přichází Maxmilián Lehocký.
     
    84
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Vincour, přichází Šimon Chwaszcz.
     
    85
    Domácí vrhli zbytky sil do ofenzivy, to dokazuje i střídání stopera za útočníka. Po ztrátě míče Sparta bleskově rozjela kontr, Petr Zavadil zastavil oblouček na Šilharta.
     
    86
    Vojtěch Wala se musel vypořádávat s dotírajícím Danielem Michlem. Vsadil na jistotu, do hry nohama zapojil Jakuba Dostála.
     
    87
    Dlouhé autové vhazování bylo šikovně prodlouženo, ale jenom do prostoru, kde kraloval Roman Mokrovics, ten po rychlém zpracování ihned odkopával.
     
    87
    Vojtěch Hranoš nechtěl povolit soupeři centr kousek za polovinou hřiště, a to se mu povedlo s přispěním faulu. Arbitr Opočenský byl nekompromisní, žlutá karta.
     
    89
    Přetažený centr doleva měl oči, nicméně adresát si nepohlídal postavení vůči obráncům, pomezní odmával ofsajd.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby deset minut.
     
    90+1
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia je za pokračující snahu odměněna vyrovnávací trefou! Pravým křídlem utekl Wala, s hlavou nahoře vyprodukoval perfektní přízemní nahrávku na JANA SILNÉHO, trestuhodně volný útočník z bezprostřední blízkosti zakončoval nechytatelně k levé tyči.
     
    90+3
    Proti dlouhému nákopu hostujícího brankáře Nalezinka dobře odcouval Jan Fulnek a před Hranošem hlavičkoval na Tomáše Matouška.
     
    90+4
    Přes osobního strážce si na levém křídle udělal místo Vojtěch Hranoš, střílený centr Petr Zavadil srazil na rohový kop.
     
    90+5
    Na centr od praporku si nejvýše vyskočil Dalibor Večerka, nicméně hlavičkoval v těžké pozici a slabě jen vedle levé tyče.
     
    90+5
    Bude se kopat penalta! Do pokutového území dostal míč Vojtěch Hranoš tělem si výborně pokryl míč, následně pocítil kontakt od protihráče, šel k zemi a rozhodčí ukázal na bílý bod!
     
    90+7
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Exekuci pokutového kopu si vzal na starosti sám faulovaný VOJTĚCH HRANOŠ a poradil si s ledovým klidem, míč poslal po své levé ruce, zatímco brankář Dostál se vydal opačnou stranou.
     
    90+8
    Dlouhý balón do vápna poslal Petr Zavadil. Šimon Chwaszcz na balón nedoskočil, navíc se provinil faulem proti Jonášovi.
     
    90+9
    Po sérii odrazů se zdálo, že by tváří v tvář brankáři mohl zakončovat Michal Cupák, těsně před ním nakonec míč zvládl odkopnout Maxmilián Lehocký.
     
    90+10
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    V posledních vteřinách zápasu Kroměříž opět vyrovnává, týmy si rozdělí po body! Přímo z rohu neudeřilo, ale domácí pokračovali na míči a do vápna zleva přiletěl centr na zadní tyč, kde byl PETR ZAVADIL a hlavou poslal balón do sítě.
     
    90+10
    Po vyrovnávací trefě domácího mužstva ještě došlo k ostré roztržce mezi Tomášem Matouškem a Daliborem Večerkou, oba vyfasovali přímou červenou kartu.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    Strhující zápas mezi Kroměříží a rezervou pražské Sparty vítěze nepoznal, zrodil se výsledek 3:3.

    První poločas přinesl jediný gól, o nějž se postaral hostující Radek Šiler. Tentýž hráč v průběhu druhé půle navýšil náskok a dramatu nic nenasvědčovalo, ovšem domácí zabojovali a kontaktní trefu zařídil důrazný Jaroň, jenž k vlastnímu gólu přiměl brankáře Filipa Nalezinka, aby v první nastavené minutě vyrovnal Jan Silný. To ale nebylo zdaleka vše. O chvilku později byla po faulu na Vojtěcha Hranoše nařízena penalta a sám faulovaný ji s přehledem proměnil. Přesto celky nakonec braly po bodu, když se v desáté nastavené minutě z poslední akce zápasu trefil Petr Zavadil. A oba celky dohrávaly poslední vteřinky o deseti, protože za vzájemnou potyčku došlo k vyloučení Matouška a Večerky.

    Parádní utkání, každopádně Kroměříži bod příliš nepomohl, zůstává poslední s odstupem pěti bodů na záchranu. Sparta figuruje v klidných vodách na šesté příčce.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 9:5. (22:30:40)

    Milan Huppert

    Branky: 75. Nalezinek (vla.), 90+1. Silný, 90+10. Zavadil – 24. Šiler, 63. Šiler, 90+7. Hranoš (pen.)

    Karty:   28. Silný (KRO), 55. Cupák (KRO), 77. T. Matoušek (KRO) – 44. Nalezinek (SPB), 46. Holoubek (SPB), 57. Horák (SPB), 70. Ševínský (SPB), 87. Hranoš (SPB)   90+10. T. Matoušek (KRO) – 90+10. Večerka (SPB)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 9:5.
    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla (57. Wala), Zavadil, Vincour (84. Chwaszcz) – Kudela (68. Hrdlička), Cupák, T. Matoušek (C), Jeleček (57. Fulnek) – Dočkal (68. M. Jaroň), Silný, Machalík.
    Náhradníci: Gergela – Martinek.

    Trenér: Martin Onda

    AC Sparta Praha B: Nalezinek – Jedlička, Ševínský (C), Večerka – Váňa, Horák (84. Lehocký), Holoubek (67. Jonáš), Hodouš (10. Mokrovics) – Hranoš, Šiler (67. D. Michl), Rus (67. Šilhart).
    Náhradníci: E. Kolář.

    Trenér: Luboš Loučka

    Rozhodčí: Opočenský – Pfeifer, Novák

    Diváci: 1 277
    bahis siteleri