Dukla Praha – Vlašim 5:1 (kon.) | Kroměříž – Sparta B 3:3 (kon.) | Líšeň – Prostějov 0:0 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
3:3 (0:1)
AC Sparta Praha B
Sobota 04.05.2024, 17:00 • Stadion Jožky Silného • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+10
    Po vyrovnávací trefě domácího mužstva ještě došlo k ostré roztržce mezi Tomášem Matouškem a Daliborem Večerkou, oba vyfasovali přímou červenou kartu.
     
    90+10
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    V posledních vteřinách zápasu Kroměříž opět vyrovnává, týmy si rozdělí po body! Přímo z rohu neudeřilo, ale domácí pokračovali na míči a do vápna zleva přiletěl centr na zadní tyč, kde byl PETR ZAVADIL a hlavou poslal balón do sítě.
     
    90+7
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Exekuci pokutového kopu si vzal na starosti sám faulovaný VOJTĚCH HRANOŠ a poradil si s ledovým klidem, míč poslal po své levé ruce, zatímco brankář Dostál se vydal opačnou stranou.
     
    90+5
    Bude se kopat penalta! Do pokutového území dostal míč Vojtěch Hranoš tělem si výborně pokryl míč, následně pocítil kontakt od protihráče, šel k zemi a rozhodčí ukázal na bílý bod!
     
    90+1
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia je za pokračující snahu odměněna vyrovnávací trefou! Pravým křídlem utekl Wala, s hlavou nahoře vyprodukoval perfektní přízemní nahrávku na JANA SILNÉHO, trestuhodně volný útočník z bezprostřední blízkosti zakončoval nechytatelně k levé tyči.
     
    87
    Vojtěch Hranoš nechtěl povolit soupeři centr kousek za polovinou hřiště, a to se mu povedlo s přispěním faulu. Arbitr Opočenský byl nekompromisní, žlutá karta.
     
    84
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Vincour, přichází Šimon Chwaszcz.
     
    84
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Roman Horák, přichází Maxmilián Lehocký.
     
    77
    Domácí kapitán Tomáš Matoušek šel do nebezpečného skluzu a místo balónu trefil pouze Dalibora Večerku, žlutá karta tedy byla na místě.
     
    75
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Ještě to bude drama! Centr od rohového praporku putoval do malého vápna, kde byl nejdůraznější Marek Jaroň, jenž byl dostatečně důrazný a balón se mu povedlo dotlačit za brankovou čáru. Gól je nakonec připsán jako vlastní brankáři FILIPU NALEZINKOVI.
     
    71
    Filip Nalezinek na mokrém povrchu podklouzl a u centru tak nemohl být včas, čímž daroval velkou příležitost Petru Zavadilovi, nicméně brankář se stihl vrátit na nohy a hlavičku vytěsnit!
     
    70
    Není to poprvé, co jeden z hostujících hráčů zastavil protiútok soupeře jen za cenu faulu, dalším držitelem žluté karty je Adam Ševínský.
     
    68
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Martin Kudela, přichází Lukáš Hrdlička.
     
    68
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jakub Dočkal, přichází Marek Jaroň.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Daniel Rus, přichází Filip Šilhart.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Radek Šiler, přichází Daniel Michl.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází David Holoubek, přichází Tomáš Jonáš.
     
    63
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Letenští dělají další důležitý krok směrem k tříbodovému zisku! Za obranou vyplaval RADEK ŠILER, dostal míč přesně do nohy a zachoval chladnou hlavu, Dostálovi udělal kličku doprava a pak s přehledem zakončil do prázdné brány.
     
    57
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jiří Oulehla, přichází Vojtěch Wala.
     
    57
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Jeleček, přichází Jan Fulnek.
     
    57
    Laciná chyba hostujícího hráče a Roman Horák hasil nebezpečí v podobě rychlého brejku taktickým faulem oceněným žlutým kartónkem.
     
    55
    Po přerušení hry se hlavní rozhodčí Opočenský vrátil k zákroku Michala Cupáka na Romana Horáka, ten dodatečně potrestal žlutou kartou.
     
    47
    Po přetaženém centru došlo k šikovnému sklepnutí do prostoru, kam si naběhl Jan Silný, útočník ovšem ve velké šanci míč úplně minul!
     
    46
    Pár vteřin po startu druhého poločasu obdržel hostující David Holoubek, jenž si ještě na vlastní polovině pomohl k míči zbytečně tvrdým šlapákem.
     
    44
    Už v prvním poločase dostává žlutou kartu za zdržování hry brankář Filip Nalezinek, dle Opočenského se příliš dlouho chystal na odkop.
     
    39
    Chytře zahraná standardka domácích nakrátko, kdy si Tomáš Matoušek narazil se spoluhráčem a v lepší pozici vyprodukoval výborný centr na Tomáše Vincoura, jenž velkou příležitostí pohrdl, hlavou netrefil míč vůbec dobře a mířil výrazně vedle pravé tyče.
     
    28
    První žlutá karta míří do domácích řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl útočník Jan Silný za šlapák proti Váňovi blízko poloviny hřiště.
     
    27
    Sparta má obrovský tlak. V pokračujícím útočném snažení vystřelil Roman Mokrovics z hranice šestnáctky na bližší, pravou tyč a Jakub Dostál se musel pořádně natáhnout, aby míč vyrazil do bezpečí.
     
    26
    A nechybělo moc, aby Hanácká Slavia okamžitě inkasovala podruhé! Parádní přihrávku za obranu obdržel Daniel Rus, ale náskok nenavýšil, v tutovce pálil do padajícího konkurenta.
     
    24
    Sparta B právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! RADEK ŠILER opět ukázal, že v posledních týdnech nabral skvělou střeleckou formu, na malém prostoru si vytvořil prostor ke střele a skóroval střelou do levého dolního rohu.
     
    19
    První velká příležitost utkání nevyužita! Jakub Dočkal obral chybujícího Jedličku a zleva centroval přesně do prostoru, kam nabíhal Jan Silný, jenž těsně bráněný zvládl nasměrovat hlavičku mezi tři tyče, leč Filip Nalezinek šel včas k zemi a úspěšně zasáhl.
     
    10
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Petr Hodouš, přichází Roman Mokrovics.

    Milan Huppert

    Branky: 75. Nalezinek (vla.), 90+1. Silný, 90+10. Zavadil – 24. Šiler, 63. Šiler, 90+7. Hranoš (pen.)

    Karty:   28. Silný (KRO), 55. Cupák (KRO), 77. T. Matoušek (KRO) – 44. Nalezinek (SPB), 46. Holoubek (SPB), 57. Horák (SPB), 70. Ševínský (SPB), 87. Hranoš (SPB)   90+10. T. Matoušek (KRO) – 90+10. Večerka (SPB)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 9:5.
    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla (57. Wala), Zavadil, Vincour (84. Chwaszcz) – Kudela (68. Hrdlička), Cupák, T. Matoušek (C), Jeleček (57. Fulnek) – Dočkal (68. M. Jaroň), Silný, Machalík.
    Náhradníci: Gergela – Martinek.

    Trenér: Martin Onda

    AC Sparta Praha B: Nalezinek – Jedlička, Ševínský (C), Večerka – Váňa, Horák (84. Lehocký), Holoubek (67. Jonáš), Hodouš (10. Mokrovics) – Hranoš, Šiler (67. D. Michl), Rus (67. Šilhart).
    Náhradníci: E. Kolář.

    Trenér: Luboš Loučka

    Rozhodčí: Opočenský – Pfeifer, Novák

    Diváci: 1 277
    bahis siteleri