W. Brémy – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Frankfurt – Union Berlín 0:0 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 2:1 (kon.)
Mönchengladbach – Freiburg 0:3 (kon.) | RB Lipsko – Mohuč 0:0 (kon.) | Bayern – Dortmund 0:2 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:1 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 30.03.2024, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:30:08)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 24:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:8.
     
    Je konec! Leverkusen předvedl fanatický comeback v posledních minutách a raduje se z těsného vítězství 2:1! Ještě pět minut před koncem základní hrací doby to vypadalo, že Bayer okusí první porážku v sezóně v lize, nakonec se tak ale nestalo... V 88. minutě totiž Jonathan Tah našel ve vápně volného Roberta Andricha, jenž skákavou ranou nedal gólmanovi šanci. O tři minut později dovršil obrat Patrik Schick, jenž nasměroval do brány prudký pas od Tella.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči v bílém samozřejmě budou zklamaní takovou ztrátou vedení v samotném závěru zápasu. Proto se ještě pokoušel vymyslet něco směrem dopředu.
     
    90+3
    V posledních patnácti minutách měli fotbalisté v tmavých dresech obrovskou převahu, což bylo možné vidět i statisticky. Hoffenheim už kapitulovat musel.
     
    90+1
    Leverkusen právě vstřelil branku! Tak to je neskutečná otočka v podání domácích, ti se totiž po dalších třech minutách dostávají dokonce do vedení! Konečně to klaplo po pravé straně, když Nathan Tella poslal prudký pas na PATRIKA SCHICKA, který nastavil nohu přesně tak, jak měl, a běží se radovat!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut!
     
    88
    Leverkusen právě vstřelil branku! Následně dostali domácí možnost zahrávat rohovky kop a srovnávají stav duelu! Centr na zadní tyč vrátil někam na penaltu Jonathan Tah. Tam byl připravený ROBERT ANDRICH, který skákavou střelou nedal gólmanovi šanci!
     
    88
    Tohle byla obrovská možnost na srovnání! Florian Wirtz dostal parádní přihrávku proti noze. Jeho rána sice překonala gólmana, ale zastavilo jí břevno!
     
    87
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Tapsoba, přichází Josip Stanišić.
     
    86
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Frimpong, přichází Nathan Tella.
     
    84
    Lukáš Hrádecký musel ukázat také dobré čtení hry! Ihlas Bebou si šikovně posunul hlavičkou míč do běhu, ale domácí brankář stihl míč před ním odpálit.
     
    83
    Do vápna hostujícího celku létá jeden centr za druhým, ovšem Hoffenheim se zatím nadále drží! Tim Drexler navíc schytal nepříjemný kopanec do zad.
     
    82
    Na druhé straně to zkusil z velkého úhlu rukou střelou Patrik Schick, který ale o kousek netrefil bránu. Oliver Baumann navíc celou situaci skokem hlídal.
     
    81
    Jeden z domácích v tom nyní byl naprosto sám a proti čtyřem soupeřům míč akorát ztratil. Tato akce hostujících celku ovšem nekončila ani zakončením.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám navíc chybí posledních deset minut! Hoffenheim je opravdu jen chvilku od toho, aby letos jako první porazil Leverkusen.
     
    79
    To nevypadalo vůbec špatně, jenže tomu stále něco chybí! Parádní přihrávka pod sebe, která mířila na Jonathana Taha, který nedokázal propálit míč do brány.
     
    78
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
    ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Marius Bülter.

    Denisa Józsová

    Branky: 88. Andrich (Tah), 90+1. Schick (Tella) – 33. Beier (Weghorst)

    Karty:   19. Drexler (HOF)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 24:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:8.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Tapsoba (87. Stanišić), Tah, Hincapié (72. Iglesias) – Frimpong (86. Tella), Xhaka, Andrich, Grimaldo – J. Hofmann (58. Adli), Wirtz – Schick.
    Náhradníci: Kovář – Kossounou, Mbamba, Puerta, Hložek.

    Trenér: Xabi Alonso.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kabak, Grillitsch, Drexler – Kadeřábek, Stach, Tohumcu (73. Geiger), Jurásek – Kramarić (58. Prömel) – Weghorst (78. Bülter), Beier (73. Bebou).
    Náhradníci: Noll – Akpoguma, Nsoki, F. Becker, Skov.

    Trenér: Pellegrino Matarazzo.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger
    bahis siteleri