Třinec – Slovácko B 2:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Uničov 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (2:0)
1.FC Slovácko B
Sobota 30.03.2024, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu. (13:31:44)
     
    Slovácko dnešní prohrou přidalo další hřebík na pomyslný sestup do divize. Na patnácté Bohunice ztrácí dva body, stejně jako na Frýdlant a Uherský Brod, ale Frýdlant má ještě zápas tohoto kola k dobru.

    Třinečtí se dnešní výhrou posunuli aktuálně na páté místo a na vedoucí béčko Karviné ztrácejí devět bodů.
     
    Třinečtí fotbalisté si ve druhém poločase pohlídali dvoubrankový náskok, soupeře téměř do ničeho nepustili, zahrozili pouze Kratochvíla s Bartošem, ale s oběma pokusy si gólman Mrózek poradil. Na druhé straně se Urban zaskvěl proti střelám Ciencialy a Ayooly. Jinak jsme moc vzruchu neviděli, i proto duel ve druhém poločase branku nenabídl a Slezané zvítězili 2:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Yakubu vysunul na pravé straně Vlachovského, který přesprintoval soupeřova hráče, ale ke střele se nedostal. Centr na Clementa zastavil Holásek.
     
    90+1
    Po přerušení ulehl na trávník Milanov, kterého trápí křeč. Na pomoc mu přišel Vlachovský.
     
    90+1
    Druhá půle není žádnou velkou podívanou, centr Vlachovského přelétl branku Slovácka.
     
    90+1
    Nastavení ve druhém poločase: min. 2 minuty.
     
    90
    Dnešní utkání sleduje 376 diváků.
     
    90
    Nepovedený centr Onuohy z levé strany zamířil přímo do Mrózkových rukavic.
     
    89
    Clement se protáhl po levém křídle, odcentroval před malé vápno, kam si doběhl brankář Urban, ale ten míč pouze vyrazil před sebe, aby jej následně chytil, jenže nohu mu do toho vložil Holík, který balón odrazil od Urbanova těla. Gólman Slovácka následně setrvačností běžel dopředu, kam mířil i míč, který už zkrotil.
     
    86
    Mrózek si připsal povedený zákrok, když se v pokutovém území uvolnil Bartoš, ale střelou po zemi nevyzrál na třineckého gólmana.
     
    86
    Omasta zkusil rozjet rychlý brejk, přihrál Yakubumu, který zkusil vyřešit minisouboj dva na jednoho přihrávkou na Clementa, ale ten nepředběhl Onuohu.
     
    85
    Centr Vlachovského z pravé strany odhlavičkoval před Dedičem Onuoha, míč následně zamířil až k brankáři Mrózkovi před třineckou šestnáctku.
     
    83
    Narážečka Holíka Clementovi vypadala nadějně, ale před šestnáctkou do přihrávky vložil nohu Holásek a akci přerušil.
     
    82
    Třinečtí zahrávali rohový kop z pravé strany, ale Holíkův centr Dadak pouze přizvedl nad sebe, následně se k míči dostali hráči v bílých dresech.
     
    80
    Dvojité střídání na třinecké straně. Střelec zatím rozhodující branky Konečný dohrál, stejně jako Zinhasovič. Na jejich místa přišli Vlachovský s Bartůňkem.
     
    79
    Omasta zahrál přímý kop na přední tyč, Holík balón hlavou minul, podobně na něj nedosáhli ani spoluhráči, a tak míč proskákal malým vápnem mimo šestnáctku.
     
    78
    Omasta zkoušel na pravé straně obejít Milanova, ale ten jej rukama poslal k zemi. Domácí budou rozehrávat tzv. zkrácený roh.

    Igor Mainka

    Branky: 14. Konečný, 25. Machuča

    Karty:   33. Holík (TRI) – 11. Onuoha (SOB)


    FK Třinec: Mrózek – Konečný (80. Vlachovský), Orság, Dadak, Bolf – Machuča (65. Yakubu), Zinhasovič (80. Bartůněk) – Omasta, Holík (C), Cienciala (65. Clement) – Ayoola (71. Dedič).
    Náhradníci: Adamuška – Brak.

    Trenér: Hejdušek.

    1.FC Slovácko B: Urban – Bartoš, Holásek (C), Onuoha, Milanov – Novák, Kočí (59. Severa) – Okoromi, Kim, Břečka (73. Radoičic) – Kratochvíla.
    Náhradníci: Balciar – Janečka, Akumagoa.

    Trenér: Němčický.

    Rozhodčí: Cieslar – Kolář, Mrázek.

    Diváci: 376
    bahis siteleri