Přepeře – Č. Lípa 0:0 (kon.) | Zápy – Brozany 2:3 (kon.)
konec
SK Zápy
2:3 (0:1)
SK Sokol Brozany
Sobota 30.03.2024, 16:30Česká fotbalová liga (B) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je za námi a domácí fotbalisté nemohou být spokojení. Jako favorit si nepřipisují ani bod. Ve druhém poločase sice vyrovnal Koložný i Štrombach, jenže pokaždé hosté během pár minut do vedení znovu odskočili. Z domácího pohledu jsme ani neviděli příliš vyložených šancích, a to i přesto, že v držení míče byli většinu hrací doby. Děkujeme za pozornost, z dnešního zápasu je to vše! (18:23:20)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Brozany nyní dobře drží míč na polovině soupeře a nikam se již nehrnou. Domácí fotbalisté to budou mít těžké, ale čas na poslední akci ještě mají.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    90+1
    Žlutá karta pro tým SK Zápy (Zoubek).
     
    90
    Z řádné hrací doby nám toho moc nezbývá, rozhodčí bude během chvíle signalizovat nastavený čas. Zápy mají balón ve své moci, uvidíme, zda ještě něco stihnou vymyslet.
     
    88
    Byl to nyní zřejmě Patrik Kavalír, který odehrával standardní situaci před vápnem. Zvolil přímou střelu, která skončila pouze na břevně hostující branky! Brozany nyní měly velké štěstí!
     
    87
    Josef Eliáš byl nyní napadán hostujícím hráčem, a proto musel do centra posílat přihrávku pod tlakem. A podle toho to také vypadalo, jeho pas nebyl přesný a končí pouze na kopačkách hráčů v černozelených dresech.
     
    85
    Střídání v týmu SK Sokol Brozany:
    ze hřiště odchází Chukwudi, přichází Matoušek.
     
    84
    Nepřesná rozehrávka domácích nyní vrací míč na kopačky Brozanských. Ti tak budou moci rozehrát od své branky. Na tribuně to mezi domácími příznivci jen zahučelo!
     
    83
    Tentýž hráč se ocitl v akci i chvíli poté a nebyl vůbec daleko od branky! Jeho nynější pokus byl prudký, nicméně Kouba proti němu skvěle skokem na levou stranu zasáhl a míč vyrazil mimo! Efektní a velmi důležitý zákrok!
     
    81
    Patrik Kavalír nyní uklouzl na pravé straně, a proto nemohl odcentrovat.
     
    79
    Střídání v týmu SK Zápy:
    ze hřiště odchází Kocourek, přichází Zoubek.
     
    78
    Žlutá karta pro tým SK Sokol Brozany (Šup).
    78. LAUKO - 2:3
     
    78
    Brozany právě vstřelily branku!
    Opět se opakuje stejný scénář. Po vyrovnání domácích přichází znovu vedoucí branka Brozan. Z vápna se trefil přesně TOMÁŠ LAUKO! Brankář domácích se natahoval marně.
     
    77
    A na opačné straně zahrozil Dominik Šup. Jeho pokus ale skončil v zámezí po odrazu od jednoho z obránců. Uvidíme rohový kop.
    75. ŠTROMBACH - 2:2
     
    75
    Zápy právě vstřelily branku! Máme tu opět vyrovnávací branku! Z penalty se přesně trefil do pravého horního růžku DAVID ŠTROMBACH. Hostujícímu gólmanovi nedal šanci zasáhnout.

    Adam Pavlíček


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 49. Kolodžný, 75. Štrombach (pen.) – 6. Chuwkudi, 59. Chukwudi, 78. Lauko

    Karty:   90+1. Zoubek (ZAP) – 7. Soungole (BRO), 78. Šup (BRO)


    SK Zápy: Řehák – Jelínek, Pardubský, Stropek (30. Nazarenko), Kavalír, Kocourek (79. Zoubek), Eliáš, Matějka, Petrlák, Kolodžný (70. Chrolenok), Weis (46. Štrombach).
    Náhradníci: Durov, Štrombach (46. Štrombach), Nazarenko (30. Stropek), Chrolenok (70. Kolodžný), Zoubek (79. Kocourek), Kibal, Svoboda

    Trenér: Koukal

    SK Sokol Brozany: Kouba – Černý, Soungole, Schettl, Krátký, Chukwuma (85. Matoušek), Lauko, Bubeníček, Bechyně, Šup, Novotný
    Náhradníci: Sláma, Matoušek (85. Chukwudi), Havránek

    Trenér: Němec

    Rozhodčí: Švagr – Doubrava, Polena
    bahis siteleri