Chrudim – Brno 3:1 (kon.) | Dukla Praha – Žižkov 1:0 (kon.) | Líšeň – Opava 3:0 (kon.)
Táborsko – Jihlava 2:1 (kon.) | Kroměříž – Příbram 0:2 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
0:2 (0:0)
FK Příbram
Sobota 16.03.2024, 15:00 • Stadion Jožky Silného • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:8. (16:59:14)
     
    Kroměříž ve třetím utkání jarní části soutěže utrpěla první porážku, na domácím hřiště podlehla Příbrami výsledkem 0:2. Střetnutí výrazně ovlivnila 29. minuta, kdy domácí brankář Jakub Dostál dostal červenou kartu za špatně načasovaní vyběhnutí a faul na Falla. Hosté využili přesilovku v 64. minutě, kdy se po centru zprava i s notnou dávkou štěstí prosadil Ngagne Fall a v nastaveném čase potom pečetil výhru Středočechů proti sympaticky bojujícímu soupeři žolík Vinny Loic Nkwinga.

    Svěřenci trenéra Krejčího se díky vítězství posunuli na osmé místo. Hanácká Slavia zůstává třináctá o tři body před sestupovým pásmem.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté dávají definitivní razítko na tříbodový zisk. Po příhodném odrazu Novotný přihrál do šance VINNY LOIC NKWINGOVI, jenž tváří v tvář brankáři mířil nechytatelně k pravé tyčce.
     
    90+5
    Bude se dohrávat deset na deset! Také Jan Brabec dostal žlutou za zdržování hry, jenže ta byla už druhá. Hostující hráč strávil na hřišti necelých šest minut.
     
    90+4
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu od brány Martin Melichar, Kotalovi pohárek trpělivosti přetekl a hostující brankář je dalším hráčem se žlutou kartou na kontě.
     
    90+3
    Kroměřížští fotbalisté bojují. Po centru od pravé lajny se míč odrazil kousek za velké vápno k Jiřímu Kiškovi, ten výrazně přestřelil.
     
    90+2
    Po přerušení hry se arbitr Kotala vrátil k momentu, kdy chtěl Patrik Švestka faulem zastavit šanci soupeře, za což dostal žlutou kartu.
     
    90+1
    Navzdory faulu pokračoval kroměřížský protiútok. Na hranici velkého vápna dostal nahrávku Jiří Kiška a napálil jediného zbývajícího protihráče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Žlutá karta vzápětí i na druhé straně a míří na konto Jiřího Oulehly, který faulem zamezil Dudlovi v rozvíjení nadějného protiútoku.
     
    89
    Nově příchozí Jan Brabec se neuvedl v dobrém světle. Pár vteřin po příchodu na polovině ostře dojel soupeře a pěkně zblízka si prohlédl kartónek žluté barvy.
     
    88
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Ngagne Fall, přichází Jan Brabec.
     
    87
    Pomezní rozhodčí správně viděl, že se Ondřej Novotný vracel z ofsajdového postavení, proto po jeho kontaktu s míčem okamžitě zvedl praporek nad hlavu.
     
    86
    Hanácká Slavia bojuje. Zleva centroval blízko lajny Martin Kudela, pro vysoký a dlouho letící míč si vyběhl gólman Melichar.
     
    85
    Kroměříž kopala roh a centr byl chytře poslán do předbrankového prostoru, ovšem Martin Melichar si získal prostor a boxoval, Cupák potom slabě střílel do obránce.
     
    84
    Do odraženého balónu se za velkým vápnem opřel levačkou Marek Jaroň a míč směřoval do brány, ovšem Theodoros Andronikou předvedl skvělý blok.
     
    83
    Rýsovalo se přečíslení dvou na jednoho, jenže Tomáš Vincour výborně přečetl nahrávku na Ondřeje Novotného a u míče byl první.
     
    82
    Při presinku útočník Ondřej Novotný nebezpečně zajel do rozehrávajícího protihráče a žlutému trestu se nemá proč divit.
     
    81
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Matoušek, přichází Jiří Kiška.
     
    81
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází David Machalík, přichází Marek Jaroň.
     
    80
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Vinny Loic Nkwinga.
     
    80
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Pavel Hašek, přichází Jiří Hudec.
     
    79
    Michael Gergela udržel kroměřížské naděje na bodový zisk! Pavel Hašek přetlačil posledního obránce, ovšem vyběhnuvšího gólmana jenom napálil do hrudi a Gergela si potom poradil se střelou téhož hráče o pár vteřin později.
     
    79
    Tomáš Matoušek si na pravém křídle nevěřil individuálně, navíc prováhal i správný moment pro centr a míč poslal do prostoru, kde byli dva protihráči.
     
    78
    Ukázkově zapracoval v defenzivě Tomáš Vincour, když perfektně načasoval skluz a Pavel Hašek proti tomuto zákroku nemohl říct vůbec nic.
     
    77
    Ngagne Fall utekl dvěma protihráčům, posléze se rozhodl míč vrátit k pravé lajně, ovšem mezi nohama Cupáka se mu balón poslat nepovedlo.
     
    76
    Na šestnáctce si Tomáš Vincour nevěřil na stelu levačkou, proto se rozhodl míč stáhnout ještě na pravačku, následně ho obral Daniel Fišl.
     
    75
    Dlouhý pas na Michala Cupáka měl oči. Skvěle ovšem vystartoval proti míči Martin Melichar a před soupeřem jej hlavičkoval do autu.
     
    74
    Rozběhnutý Theodoros Andronikou si do dvou nevěřil, proto dával pod sebe na Josefa Hušbauera, jemuž po pomalejším zpracování uzmul balón Cupák.
     
    73
    Příliš velké sousto si ukousl Filip Matoušek. Po osobním strážci si věřil i na druhého protihráče, toho neobelstil a s míčem skončil mimo hřiště.
     
    72
    V Kroměříži se silně rozpršelo. Mokrý trávník by mohl svědčit spíše domácím, jimž by mohl přijít vhod šťastný odraz, v oslabení se hodí každá nepředvídatelná situace.
     
    71
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází Martin Kudela.
     
    71
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Šimon Chwaszcz, přichází Jakub Dočkal.
     
    70
    Pavel Hašek si udělal prostor kolem Jelečka a viděl, že má pod sebou dva protihráče, ke své smůle ale našel posledního zbývajícího soupeře.
     
    69
    Hosty samozřejmě vedoucí branka uklidnila. Jsou si vědomi, že už se nemusí bezhlavě hnát dopředu a mohou se zároveň soustředit na možnou hrozbu v podobě rychlých brejků soupeře.
     
    68
    S těžkým zpracováním si Tomáš Jeleček neporadil a míč dal příliš před sebe, posunul ho k osamocenému protihráči Jahićovi.
     
    67
    Podobně jako v prvním poločase Dostál, tak i teď Gergela špatně načasoval vyběhnutí, ale situace nedopadla tak tragicky, váhajícímu Novotnému nakonec zvládl míč odkopnout mimo hrací plochu.
     
    66
    O navýšení náskoku se okamžitě pokoušel Ondřej Novotný, avšak k zakončení se nedostal, Petr Zavadil odvážným skluzem zažehnal nebezpečí odkopem na roh.
     
    64
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté využívají početní převahu a střílí důležitý první gól! Z pravé strany centroval Hašek a do míče se ve skluzu položil NGAGNE FALL a balón s notnou dávkou štěstí nasměroval přes padajícího Gergelu, ani bránící hráč potom akrobaticky nezvládl zabránit balónu v cestě za brankovou čáru.
     
    63
    Michal Cupá udržel na zádech konkurenta, ale sklepávačka na Šimona Chwaszcze mu nevyšla, míč poslal mimo dosah útočníka.
     
    62
    Po dlouhém odkopu brankáře Gergely hlavičkoval Hasan Jahić do zad Šimona Chwaszcze. míč se potom šťastně odrazil k hostujícímu Fišlovi.
     
    61
    Patrik Švestka vyslal z pravé strany zajímavý centr, který však Ngagne Fall hrál až mimo hrací plochu, navíc jenom do boční sítě.
     
    61
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Theodoros Andronikou.
     
    61
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází David Krch, přichází Ondřej Novotný.
     
    60
    Příbramští se ubránili rohovému kopu, následně do brejku vystartoval Ngagne Fall, jehož za cenu žluté karty zastavil David Machalík.
     
    59
    O vedoucí gól usiloval Adam Houser, když z hranice velkého vápna zkusil obalovačku na zadní tyč a těžko říct, jestli by Melichar nevytahoval míč ze sítě, kdyby spoluhráč neudělal dobrý blok hlavou.
     
    58
    Ideálně Michael Gergela načasoval vyběhnutí proti centru od levé lajny, balón o pár okamžiků později držel v rukavicích.
     
    57
    Sledovali jsme další nepovedený křižný nákop, tentokráte mezi beky. Václav Dudl přecenil rychlostní schopnosti Filipa Matouška.
     
    56
    Nerovnost na trávníku rozhodila Tomáše Jelečka, jemuž balón skočil a poslal ho do zámezí. Aut pro Příbram.
     
    55
    Přestože měl dostatek času, tak Josef Hušbauer nepřesně přenášel balón doprava, Pavel Hašek neměl šanci míč chytit na hrací ploše.
     
    54
    Tomáš Jeleček kroutil míč do brány. Martin Melichar dobře vyběhl a balón zkrotil, načež ho neúmyslně fauloval Tomáš Matoušek.
     
    53
    Hanácká Slavia kouše i v deseti. Adam Houser vyslal dopředu Michala Cupáka, jenž napálil míč do Jahiće a získal rohový kop.
     
    52
    Středem postupoval do příležitosti Šimon Chwaszcz, jenž pěknou přihrávkou poslal dopředu Tomáše Matouška, který i přes klopýtnutí míč udržel a technickou střelou mířil těsně nad.
     
    51
    Michaelu Gergelu pořádně vystrašila tvrdá rána Filipa Matouška kousek za šestnáctkou, s problémy míč boxoval nad břevno.
     
    50
    Narážečka mezi Filipem Matouškem a Jakubem Nečasem nevyšla. Zpětná přihrávka byla příliš dlouhá a pravý bek Příbrami ji ve hře nestihl.
     
    49
    Centr z kopačky Tomáše Matouška měl oči, ovšem Hasan Jahić se vyšponoval vysoko do vzduchu a balón za sebe nepustil.
     
    48
    Hasan Jahić fauloval do protiútoku mířícího Michala Cupáka, jehož podrazil a je třetím příbramským fotbalistou se žlutou kartou na kontě.
     
    48
    Na pravém křídle dostal prostor k centru David Krch, ale vůbec mu nevyšel, neboť napálil prvního bránícího konkurenta.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Jedinou změnou tak zůstává ta vynucená, kdy na vyloučení brankáře doplatil Fulnek a do hry šel Gergela.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:06.
     
    Úvodní dějství zápasu mezi Kroměříží a Příbramí branku nepřineslo, byť k vidění byla hned celá řada zajímavých příležitostí. Dvakrát za domácí zahrozil stoper Zavadil, ale ani v jednom případě mu nevyšlo zakončení. Kroměříži ve 29. minutě výrazně zkomplikoval cestu za body Jakub Dostál, jenž při výběhu podrazil unikajícího Falla a dostal červenou kartu. Příbram dlouho hledala recept na soupeřovu defenzivu, až nakonec po faulu na Krcha získala výhodu penalty, ale Fišl selhal, mířil vedle levé tyče.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Skóre zůstává bezbrankové! Daniel Fišl evidentně spatřil, že Michael Gergela padá po levé ruce, kam byl střelec rozhodnutý střílet, proto tlačil míč do nejvíce k tyči a výsledek byl ten, že bránu minul!
     
    45+3
    David Krch se těžce sbírá ze země, ale nevypadá to na zranění vážnějšího rázu. Mezitím si míč bere do rukou Daniel Fišl.
     
    45+2
    Po střetu s protihráčem uvnitř vápna Kroměříže zůstal na trávníku ležet David Krch a arbitr Kotala po chvilce váhání ukázal na bílý bod. Bude se kopat penalta!
     
    45+1
    Signál ze standardky, kdy Hušbauer zprava posunul míč Nečasovi blíže středu brány, střela těsně nad zemí skončila s přispěním bloku vedle levé tyče.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    Útočník Šimon Chwaszcz dal stoličku Fišlovi, jehož si tím šikovně zbavil a umožnil hrát Tomáši Matouškovi, kroměřížského kapitána však zradilo zpracování.
     
    43
    Josef Hušbauer s obrovskou lehkostí zbavil Housera, jenž situace hodně podcenil, načež příbramský kapitán z hranice šestnáctky vyslal nepovedenou střelu vysoko nad horní tyč.
     
    42
    A další šance Kroměříže! Kousek za velkým vápnem napřáhl Michal Cupák, přízemní pokus mířící k pravé tyči Martin Melichar schoval do rukavic.
     
    41
    Hanácká Slavia mohla udeřit i v oslabení! Dlouhý aut Matouška doputoval až na hlavu Šimona Chwaszcze a Martin Melichar s úlevou sledoval, jak po hlavičce útočníka míč míří vedle levé tyče.
     
    40
    Nákop k pravé lajně měl oči. Tomáš Matoušek se sice k balónu nedostal, ale míč pro Kroměříž udržel, protože Dudl odvracel jen do autu.
     
    39
    Dlouhý nákop do vnitra šestnáctky mířil na Jakuba Nečase, který v těžkém postavení v obležení dvou konkurentů prodlužoval do země nikoho.
     
    38
    Příbram proti oslabenému soupeři poměrně v klidu kombinuje na útočné polovině, cesta do vápna však zatím zůstává uzavřena.
     
    37
    Dlouhé autové vhazování Tomáše Matouška šikovně prodlužoval za sebe Petr Zavadil, Michal Cupák vzápětí nepřetlačil Hasana Jahiće.
     
    36
    Jenže volba centru přímo do brány nebyla dobrou, prostor kontroloval Patrik Švestka a míč nasměroval mimo velké pokutové území.
     
    35
    Slibná standardka pro Hanáckou Slavii. Tomáš Jeleček ukázal dobrou rychlost a předběhl Filipa Matouška, který protihráče podrazil.
     
    34
    Odvážně vystartoval David Machalík proti Ngagne Fallovi a dobře udělal, těsně protihráče porazil a odkopl balón do zámezí.
     
    33
    Ngagne Fall si našel centr od levé lajny a prodloužil míč po levé ruce na Jakuba Nečase, ten z velkého úhlu vysoko přestřelil bránu.
     
    32
    Dle očekávání se exekuce volného přímého kopu chopil Josef Hušbauer. Balón napálil šajtlí, přičemž se míč vykroutil o kus vedle levé tyče.
     
    31
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jan Fulnek, přichází Michael Gergela.
     
    30
    Na trávníku ještě probíhá ošetřování faulovaného Falla. Domácí kouč Martin Onda mezitím přemýšlí, koho stáhnout ze hřiště.
     
    29
    Obrovská komplikace pro Kroměříž! David Krch vyslal parádní pas středem za obranu. Vyběhnuvší gólman Jakub Dostál podcenil rychlost Ngagne Falla, útoční byl u míče dříve, posunul si hrací předmět doleva, načež ho brankář podrazil a z rukou rozhodčího dostal nevyhnutelnou červenou kartu.
     
    28
    I s notnou dávkou štěstí Václav Dudl píchl míč do středu na Jakuba Nečase, který zakončoval na poslední chvíli a nepřesně. Navíc si ublížil, protože při střele si ublížil kontaktem s Houserem.
     
    27
    Pavel Hašek udělal jednoduchou kličku rozběhnutému Tomáši Matouškovi, načež odcentroval do vápna soupeře, odkud Jiří Oulehla odkopával na útočnou polovinu.
     
    26
    Petr Zavadil promarnil další velkou příležitost! Po sérii odrazů získal vlevo balón blízko brány, jenže zakončení mu vůbec nevyšlo, poslal míč slabě přímo do Melichara.
     
    25
    Po rohu Příbram zůstala v útoku. Josef Hušbauer ale dlouho avizoval, že si píchne míč po pravé lajně, Jan Fulnek jej předskočil a vzápětí se konkurentem nechal zfaulovat.
     
    24
    Mezi rozestoupivšími se stopery chtěl do průniku běžet Josef Hušbauer, avšak Vincour se Zavadilem se nakonec domluvili a soka zpacifikovali.
     
    23
    Fotbalisté v zelených dresech pokračují v útočení. Získali centr, který byl kopnutý na přední tyčku, zde hlídkoval David Machalík.
     
    22
    Příbramský kapitán Josef Hušbauer předal míč doprava Pavlu Haškovi, jenž chtěl individuálně vrátit hru do středu, ale proti Tomáši Jelečkovi neuspěl.
     
    21
    Hosté zatím mají více ze hry. O vedoucí gól se chtěl postarat Ngagne Fall, jenže sám proti třem obráncům neměl moc šancí na úspěch.
     
    20
    Ngagne Fall si hlavou píchl míč kolem Vincoura, ale za ním skvěle hlídkoval Petr Zavadil a situaci zklidnil malou domů na Dostála.
     
    19
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Daniel Fišl, jenže Jakub Nečas mu mizerně narazil, zpětný pas vystihl Tomáš Vincour.
     
    18
    Kroměříž plánovala zahrozit z volného přímého kopu. Odražený míč si našel Adam Houser, střílený centr do předbrankového prostoru odvrátil Melichar ve spolupráci se stopery.
     
    17
    Vysoký centr zprava směřoval k překvapení všech přímo do brány. Jakub Dostál tak tak stihl zacouvat a míč vytěsnit nad břevno.
     
    16
    Vysokou rychlost ukázal Pavel Hašek, jako vítr se prohnal kolem dvou soupeřů, načež vystřelil tvrdou střelu do clonícího Fulneka.
     
    15
    Zpětnou přihrávku dostal Jiří Oulehla, aby následně nepovedeně odcentroval do vápna, vysoko letící míč ze vzduchu snadno stáhl gólman.
     
    14
    Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad a lze ji považovat za zbytečnou. David Krch si při hledání střeleckého prostoru dal míč daleko od nohy a ve skluzu potom trefil jenom konkurenta.
     
    13
    Centr od pravé lajny si našel Ngagne Fall, jenže výskok nenaplánoval vůbec dobře, se slabou hlavičkou měl Jakub Dostál minimální problémy.
     
    12
    Netrvalo dlouho a příbramští fotbalisté jsou znovu na míči. Josef Hušbauer vyzkoušel oblouček za defenzivní linii, na Petra Zavadila si nepřišel.
     
    11
    Jenže Ngagne Fall si při vytváření prostoru počínal nedovoleným způsobem, protihráče zasáhl loktem do obličeje a vysloužil si žlutou kartu.
     
    10
    Narážečka příbramským fotbalistům vyšla na jedničku, načež Pavel Hašek svým centrem trefil Tomáše Jelečka a získal alespoň roh.
     
    9
    Přímý kop měla k dobru rovněž Kroměříž. A David Machalík poslal centr do míst, kde se pohyboval Petr Zavadil, od nějž se míč odrazil těsně vedle pravé tyče.
     
    8
    Michal Cupák ve skluzu trefil Ngagne Falla s jasným cílem zažehnat nebezpečí, což se mu povedlo za cenu faulu. Od rozhodčího dostal ústní varování.
     
    7
    Opět v akci Pavel Hašek, jenž se chtěl proháčkovat až před Jakuba Dostála, tomu v poslední chvíli vystavil stopku Petr Zavadil.
     
    6
    Zkušený středopolař Josef Hušbauer vyslal nákop na pravou stranu, kde se pohyboval Pavel Hašek, ten na Tomáši Jelečkovi vybojoval autové vhazování.
     
    5
    Roh také na druhé straně. Signál v podobě přetaženého centru nevyšel, přečetl ho Tomáš Matoušek, rána Filip Matouška z velké dálky potom mířila vysoko nad břevno.
     
    4
    Brzkého gólu se však fanoušci Hanácké Slavie nedočkali. Centr od praporku směřoval do přehuštěného prostoru, kde kraloval obránce.
     
    3
    Na únik si dělal nárok Jan Fulnek, avšak Hasan Jahić byl úspěšnější a ve skluzu odkopl balón na rohový kop. První standardka.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech. Fotbalisté Příbrami pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy zelené.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Vincour, Zavadil, Jeleček – Houser – Fulnek, T. Matoušek (C), Cupák, Machalík – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – Dočkal, Hrdlička, M. Jaroň, Kiška, Kudela, Tiahlo.
    Trenér: Martin Onda

    FK Příbram: Melichar – Dudl, Fišl, Jahić, F. Matoušek – Švestka – Nečas, Hušbauer (C), Dav. Krch, P. Hašek – Fall.
    Náhradníci: Babka – Andronikou, Brabec, Hudec, Nkwinga, O. Novotný, Hošek.
    Trenér: Karel Krejčí

    Rozhodčí: Kotala – Kotík, Bureš.
     
    FK Příbram

    Fotbalisté Příbrami jsou sice desátí, ale oni nemají ani zdaleka vyhráno, když na dnešního soupeře mají tři body k dobru, zase na druhou stranu ovšem zaostávají jen o čtyři body na třetí Táborsko, tabulka je opravdu hodně našlapaná. Středočeši zahájili jarní fázi dvěma těsnými porážkami, shodně 0:1 prohráli v Opavě a doma s brněnskou Líšní. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Jakub Nečas s šesti trefami.
     
    SK Hanácká Slavia Kroměříž

    Hanáci dávají jasně najevo, že v jarní části soutěže udělají všechno pro to, aby se udrželi ve druhé nejvyšší české soutěži. Nejprve na domácím hřišti těsným výsledkem 1:0 zdolali lídra soutěže z Vyškova, načež vybojovali cennou bezbrankovou remízu na horské půdě Jihlavy. Svěřenci trenéra Ondy momentálně figurují na třináctém místě, přičemž na patnáctý Prostějov disponují tříbodovým náskokem. Nejlepším střelcem týmu je šestigólový Jakub Dočkal.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 19. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, u zápasu mezi Kroměříží a Příbramí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 64. Fall, 90+5. Nkwinga

    Karty:   60. Machalík (KRO), 89. Oulehla (KRO) – 11. Fall (PRI), 14. Dav. Krch (PRI), 48. Jahić (PRI), 82. O. Novotný (PRI), 89. Brabec (PRI), 90+2. Švestka (PRI), 90+4. Melichar (PRI)   90+5. Brabec (PRI)   29. J. Dostál (KRO)

    Neproměněná penalta: 45+4. Fišl (PRI), mimo


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:8.
    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Vincour, Zavadil, Jeleček – Houser (71. Kudela) – Fulnek (31. Gergela), T. Matoušek (C) (81. Kiška), Cupák, Machalík (81. M. Jaroň) – Chwaszcz (71. Dočkal).
    Náhradníci: Hrdlička, Tiahlo.

    Trenér: Martin Onda

    FK Příbram: Melichar – Dudl, Fišl, Jahić, F. Matoušek – Švestka – Nečas (61. Andronikou), Hušbauer (C) (80. Nkwinga), Dav. Krch (61. O. Novotný), P. Hašek (80. Hudec) – Fall (88. Brabec).
    Náhradníci: Babka – Hošek.

    Trenér: Karel Krejčí

    Rozhodčí: Kotala – Kotík, Bureš

    Diváci: 987
    bahis siteleri