Chrudim – Brno 3:1 (kon.) | Dukla Praha – Žižkov 1:0 (kon.) | Líšeň – Opava 3:0 (kon.)
Táborsko – Jihlava 2:1 (kon.) | Kroměříž – Příbram 0:2 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
0:2 (0:0)
FK Příbram
Sobota 16.03.2024, 15:00 • Stadion Jožky Silného • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté dávají definitivní razítko na tříbodový zisk. Po příhodném odrazu Novotný přihrál do šance VINNY LOIC NKWINGOVI, jenž tváří v tvář brankáři mířil nechytatelně k pravé tyčce.
     
    90+5
    Bude se dohrávat deset na deset! Také Jan Brabec dostal žlutou za zdržování hry, jenže ta byla už druhá. Hostující hráč strávil na hřišti necelých šest minut.
     
    90+4
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu od brány Martin Melichar, Kotalovi pohárek trpělivosti přetekl a hostující brankář je dalším hráčem se žlutou kartou na kontě.
     
    90+2
    Po přerušení hry se arbitr Kotala vrátil k momentu, kdy chtěl Patrik Švestka faulem zastavit šanci soupeře, za což dostal žlutou kartu.
     
    89
    Žlutá karta vzápětí i na druhé straně a míří na konto Jiřího Oulehly, který faulem zamezil Dudlovi v rozvíjení nadějného protiútoku.
     
    89
    Nově příchozí Jan Brabec se neuvedl v dobrém světle. Pár vteřin po příchodu na polovině ostře dojel soupeře a pěkně zblízka si prohlédl kartónek žluté barvy.
     
    88
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Ngagne Fall, přichází Jan Brabec.
     
    84
    Do odraženého balónu se za velkým vápnem opřel levačkou Marek Jaroň a míč směřoval do brány, ovšem Theodoros Andronikou předvedl skvělý blok.
     
    82
    Při presinku útočník Ondřej Novotný nebezpečně zajel do rozehrávajícího protihráče a žlutému trestu se nemá proč divit.
     
    81
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Tomáš Matoušek, přichází Jiří Kiška.
     
    81
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází David Machalík, přichází Marek Jaroň.
     
    80
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Vinny Loic Nkwinga.
     
    80
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Pavel Hašek, přichází Jiří Hudec.
     
    79
    Michael Gergela udržel kroměřížské naděje na bodový zisk! Pavel Hašek přetlačil posledního obránce, ovšem vyběhnuvšího gólmana jenom napálil do hrudi a Gergela si potom poradil se střelou téhož hráče o pár vteřin později.
     
    71
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází Martin Kudela.
     
    71
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Šimon Chwaszcz, přichází Jakub Dočkal.
     
    64
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hosté využívají početní převahu a střílí důležitý první gól! Z pravé strany centroval Hašek a do míče se ve skluzu položil NGAGNE FALL a balón s notnou dávkou štěstí nasměroval přes padajícího Gergelu, ani bránící hráč potom akrobaticky nezvládl zabránit balónu v cestě za brankovou čáru.
     
    61
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Theodoros Andronikou.
     
    61
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází David Krch, přichází Ondřej Novotný.
     
    60
    Příbramští se ubránili rohovému kopu, následně do brejku vystartoval Ngagne Fall, jehož za cenu žluté karty zastavil David Machalík.
     
    51
    Michaelu Gergelu pořádně vystrašila tvrdá rána Filipa Matouška kousek za šestnáctkou, s problémy míč boxoval nad břevno.
     
    48
    Hasan Jahić fauloval do protiútoku mířícího Michala Cupáka, jehož podrazil a je třetím příbramským fotbalistou se žlutou kartou na kontě.
     
    45+4
    Skóre zůstává bezbrankové! Daniel Fišl evidentně spatřil, že Michael Gergela padá po levé ruce, kam byl střelec rozhodnutý střílet, proto tlačil míč do nejvíce k tyči a výsledek byl ten, že bránu minul!
     
    45+2
    Po střetu s protihráčem uvnitř vápna Kroměříže zůstal na trávníku ležet David Krch a arbitr Kotala po chvilce váhání ukázal na bílý bod. Bude se kopat penalta!
     
    41
    Hanácká Slavia mohla udeřit i v oslabení! Dlouhý aut Matouška doputoval až na hlavu Šimona Chwaszcze a Martin Melichar s úlevou sledoval, jak po hlavičce útočníka míč míří vedle levé tyče.
     
    31
    Střídání v týmu SK Hanácká Slavia Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jan Fulnek, přichází Michael Gergela.
     
    29
    Obrovská komplikace pro Kroměříž! David Krch vyslal parádní pas středem za obranu. Vyběhnuvší gólman Jakub Dostál podcenil rychlost Ngagne Falla, útoční byl u míče dříve, posunul si hrací předmět doleva, načež ho brankář podrazil a z rukou rozhodčího dostal nevyhnutelnou červenou kartu.
     
    26
    Petr Zavadil promarnil další velkou příležitost! Po sérii odrazů získal vlevo balón blízko brány, jenže zakončení mu vůbec nevyšlo, poslal míč slabě přímo do Melichara.
     
    14
    Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad a lze ji považovat za zbytečnou. David Krch si při hledání střeleckého prostoru dal míč daleko od nohy a ve skluzu potom trefil jenom konkurenta.
     
    11
    Jenže Ngagne Fall si při vytváření prostoru počínal nedovoleným způsobem, protihráče zasáhl loktem do obličeje a vysloužil si žlutou kartu.
     
    9
    Přímý kop měla k dobru rovněž Kroměříž. A David Machalík poslal centr do míst, kde se pohyboval Petr Zavadil, od nějž se míč odrazil těsně vedle pravé tyče.

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 64. Fall, 90+5. Nkwinga

    Karty:   60. Machalík (KRO), 89. Oulehla (KRO) – 11. Fall (PRI), 14. Dav. Krch (PRI), 48. Jahić (PRI), 82. O. Novotný (PRI), 89. Brabec (PRI), 90+2. Švestka (PRI), 90+4. Melichar (PRI)   90+5. Brabec (PRI)   29. J. Dostál (KRO)

    Neproměněná penalta: 45+4. Fišl (PRI), mimo


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:8.
    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Vincour, Zavadil, Jeleček – Houser (71. Kudela) – Fulnek (31. Gergela), T. Matoušek (C) (81. Kiška), Cupák, Machalík (81. M. Jaroň) – Chwaszcz (71. Dočkal).
    Náhradníci: Hrdlička, Tiahlo.

    Trenér: Martin Onda

    FK Příbram: Melichar – Dudl, Fišl, Jahić, F. Matoušek – Švestka – Nečas (61. Andronikou), Hušbauer (C) (80. Nkwinga), Dav. Krch (61. O. Novotný), P. Hašek (80. Hudec) – Fall (88. Brabec).
    Náhradníci: Babka – Hošek.

    Trenér: Karel Krejčí

    Rozhodčí: Kotala – Kotík, Bureš

    Diváci: 987
    bahis siteleri