Třinec – Slovácko B 2:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Uničov 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (2:0)
1.FC Slovácko B
Sobota 30.03.2024, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Mrózek si připsal povedený zákrok, když se v pokutovém území uvolnil Bartoš, ale střelou po zemi nevyzrál na třineckého gólmana.
     
    80
    Dvojité střídání na třinecké straně. Střelec zatím rozhodující branky Konečný dohrál, stejně jako Zinhasovič. Na jejich místa přišli Vlachovský s Bartůňkem.
     
    79
    Omasta zahrál přímý kop na přední tyč, Holík balón hlavou minul, podobně na něj nedosáhli ani spoluhráči, a tak míč proskákal malým vápnem mimo šestnáctku.
     
    73
    Střídání také na straně Slovácka. Dohrál Břečka, místo něj přišel Radoičic.
     
    71
    Hřiště opouští jeden z nejlepších hráčů Ayoola, místo něj naskočil Dedič.
     
    65
    Trenér Hejdušek udělal dvě změny. Machuču nahradil Yakubu a Ciencialu zastoupil Clement.
     
    64
    Novák vysunul do úniku po pravé straně Kratochvílu, ten si naběhl do střelecké pozice a střelou po zemi trefil nohu gólmana Mrózka, který poklekem zabránil v cestě míče do sítě. Akce pokračovala dále a skončila střelou zpoza šestnáctky, kterou vypustil Břečka. Míč zhruba o půl metru přelétl břevno třinecké branky.
     
    59
    Trenér Němčický poprvé vystřídal. Ze hry odešel Kočí, místo něj přišel Severa.
     
    54
    Cienciala se uvolnil na levé straně kolem bránícího hráče a z velkého úhlu vystřelil na branku. Gólman Urban střelu vyrazil před sebe a následně si poradil i s dorážkou Ayooly!
     
    33
    Holík zatáhl za ramena Kima, který se chystal sprintovat k třinecké brance. Rozhodčí Cieslar rychle přerušil hru a ukázal domácímu kapitánovi žlutou kartu.
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly! Po centru Bolfa z levé strany se míč dostal po hlavičce Ayooly k ONDŘEJI MACHUČOVI, který z bezprostřední blízkosti ze vzduchu dokopl míč do branky Slovácka! Brankář Urban byl bez šance na úspěšný zákrok – 2:0!
     
    14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté se dostávají do vedení! Ayoola rychlou přihrávkou na levou stranu vysunul do sprintu DOMINIKA KONEČNÉHO, který si s míčem naběhl do pokutového území a střelou k pravé tyči obstřelil gólmana Urbana – 1:0!
     
    11
    Cienciala běžel s míčem do rychlého protiútoku a Onuoha mu tělem uzavřel cestu. Třinecký hráč do obránce Slovácka narazil a sudí odpískal bránícímu hráči nedovolené bránění. Domácí mají výhodu přímého kopu, Onuoha navíc uviděl žlutou kartu.

    Igor Mainka

    Branky: 14. Konečný, 25. Machuča

    Karty:   33. Holík (TRI) – 11. Onuoha (SOB)


    FK Třinec: Mrózek – Konečný (80. Vlachovský), Orság, Dadak, Bolf – Machuča (65. Yakubu), Zinhasovič (80. Bartůněk) – Omasta, Holík (C), Cienciala (65. Clement) – Ayoola (71. Dedič).
    Náhradníci: Adamuška – Brak.

    Trenér: Hejdušek.

    1.FC Slovácko B: Urban – Bartoš, Holásek (C), Onuoha, Milanov – Novák, Kočí (59. Severa) – Okoromi, Kim, Břečka (73. Radoičic) – Kratochvíla.
    Náhradníci: Balciar – Janečka, Akumagoa.

    Trenér: Němčický.

    Rozhodčí: Cieslar – Kolář, Mrázek.

    Diváci: 376
    bahis siteleri