Třinec – Start Brno 2:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Zlín B 1:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Hlučín 1:4 (kon.)
Hodonín – Rosice 0:1 (kon.) | Uh. Brod – Hranice 6:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (2:0)
TJ Start Brno
Sobota 27.04.2024, 10:45 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Konečný utekl brněnským hráčům, vběhl s míčem do pokutového území, ale zřejmě tažený Pusem vystřelil míč jen vedle branky.
     
    84
    Střídání na domácí straně. Dolů jde kapitán Holík, kterého zastoupí Konečný. Kapitánskou pásku převzal obránce Samiec.
     
    78
    Po rohovém kopu Šumbery a sérii hlaviček vznikl velký závar u malého vápna třinecké branky, akce vyvrcholila hlavičkou Holíka, který odrazil míč z brankové čáry zpět do hry.
     
    75
    Na trávníku zůstali ležet dva hráči, jeden na každé straně, ale ošetření nepotřebovali. Místo toho brněnský trenér vystřídal, když Vantucha nahradil Zikl.
     
    73
    Cineciala si po rohovém kopu vyměnil míč s Holíkem, následně odcentroval na zadní tyč, kam si naběhl Machuča, který z první napálil balón do gólmana Jíchy. Další rohový kop.
     
    70
    Žlutou kartu viděl po faulu na Ayoolu brněnský Pus.
     
    69
    Machuča poslal k zemi brněnského Brzobohatého, který mířil do protiútoku. Třinecký záložník viděl za svůj čin žlutou kartu.
     
    65
    Další dvojité střídání z dílny trenéra Hejduška. Třinecký trenér stáhl ze hřiště Omastu a Bolfa, místo nich přišli Cienciala s Bolfem.
     
    60
    Dvojitá změna na třinecké straně. Ze hřiště odstoupili Dedič se Zinhasovičem, místo nich naskočili Ayoola a Dadak.
     
    55
    Další obrovská šance domácích! Třinečtí vypíchli soupeři míč a zaútočili do brejku, Bolf přihrál na pravou stranu Holíkovi, který si naběhl k hranici šestnáctky, podíval se na brankáře a vystřelil na vzdálenější tyč, avšak mimo branku.
     
    54
    Neskutečné! Bolf dostal míč od rozhodčího a druhým dotekem z kroku vykouzlil parádní pas na Yakubua. Třinecký hráč se po pár krocích zjevil sám před Jíchou, ale střelou ke vzdálenější tyči orazítkoval brankovou konstrukci brněnské branky.
     
    47
    Omasta zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře, proběhl šedesát metrů až k šestnáctce soupeře a zpětnou přihrávkou vybídl do akce Yakubua. Třinecký ofenzivní hráč akci vyšperkoval přihrávkou do volného prostoru na hranici vápna, odkud pálil Zinhasovič, jenže netrefil bránu.
     
    46
    Trenér Frimmel sáhl o poločase k jedné změně. Na hřiště už nevyběhl Kaláb, místo něj nastoupil Tomáš Brzobohatý.
     
    43
    Bolf našel dlouhým míčem na pravé straně Omastu, ten zkoušel obejít soupeře, ale balón skončil v autu. Po akci se rozhodčí vrátil k Bolfovi, který byl faulován po odkopnutí míče Kalábem a potrestal brněnského hráče žlutou kartou.
     
    42
    Další parádní akce domácích! Omasta si na pravé straně vyměnil míč s Yakubuem, prudkou přihrávkou do malého vápna vybídl do akce další spoluhráče, jenže Dedič v pádu netrefil míč a Bolf na zadní tyči napálil balón jen vedle branky!
     
    38
    Parádní centr Omasty z pravé strany našel ve vápně hlavu Dediče, třinecký útočník se opřel do míče a hlavou umístil balón k levé tyči, kam se natáhl gólman Jícha a míč zachytil před brankovou čárou.
     
    36
    Brak si nejprve stěžoval na hru rukou ze strany soupeře před pokutovým územím, poté fauloval Kalába a uviděl žlutou kartu.
    33. PUS - 2:0
     
    33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí utíkají ve skóre! Levou stranou utekl Bolf, prudkou přihrávkou po zemi zkoušel vybídnout k zakončení nabíhajícího Dediče, ale ještě před ním zasáhl míč DANYIL PUS, který si srazil balón do vlastní branky – 2:0!
     
    30
    Obrovská šance Třince! Po střetu Dediče s jedním ze soupeřů u středového kruhu pláchl brněnské obraně Yakubu, počkal si na vyběhnutí brankáře Jích, jenže obstřelem obstřelil i levou tyč brněnské branky!
     
    23
    Stzewieczek chtěl zastavit překřížením Drenku, ale brněnského hráče zasáhl ramenem do tváře. Od rozhodčího viděl první žlutou kartu zápasu.
    5. DEDIČ - 1:0
     
    5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po rychlé akci pravou stranou! Omasta rychlou přihrávkou vybídl ke sprintu Yakubuho, který si naběhl k pokutovému území a skákavou přihrávkou vybídl do zakončení RENÉHO DEDIČE, který střelou z první obstřelil brankáře Jíchu – 1:0!
     
    Autobus brněnského týmu má poruchu. Zápas bude odložen minimálně o půl hodiny. Nový čas začátku je tak v 10:45.

    Igor Mainka

    Branky: 5. Dedič, 33. Pus (vla.)

    Karty:   23. Szewieczek (TRI), 36. Brak (TRI), 69. Machuča (TRI) – 43. Kaláb (SBO), 70. Pus (SBO)


    FK Třinec: Mrózek – Szewieczek, Samiec, Brak, Bolf (65. Vlachovský) – Machuča, Zinhasovič (60. Dadak) – Omasta (65. Cienciala), Yakubu, Holík (C) (84. Konečný) – Dedič (60. Ayoola).
    Náhradníci: Adamuška – Orság.

    Trenér: Hejdušek.

    TJ Start Brno: Jícha – Strnad, Praks, Pus, Stropsa – Duda, Drenka – Kaláb (46. T. Brzobohatý), Šumbera (C), Vantuch (75. Zikl) – Hladký.
    Náhradníci: Špelda – D. Brzobohatý, Papež.

    Trenér: Frimmel.

    Rozhodčí: Svoboda – Kolář, Grečmal.

    Diváci: 286
    bahis siteleri