Inter – Turín 2:0 (kon.) | Bologna – Udinese 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Empoli 2:0 (kon.)
Neapol – AS Řím 2:2 (kon.) | Fiorentina – Sassuolo 5:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
5:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 28.04.2024, 20:45 • Stadio Artemio Franchi, Florencie • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    66. Nicolás GONZÁLEZ - 5:1
     
    66
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Kouč Ballardini s kamenným výrazem kouká na trávník, cesta do Sassuola pro jeho svěřence bude zřejmě hodně, hodně dlouhá. Ve Florencii totiž odbila pátá, na hattrick si nyní velmi jednoduchou střelou do dolní části svatyně zadělal NICOLÁS GONZÁLEZ a je jasné, že fialky dnes získají všechny body – 5:1!
    62. Antonín BARÁK - 4:1
     
    62
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem, hosté jsou ve Florencii zralí na ručník a domácí jim odskakují na rozdíl tří gólů! Tentokrát u toho nebyl nikdo jiný než český žolík ANTONÍN BARÁK, kterého Sottil uvolnil v šestnáctce pěknou přihrávkou mezi černozelené obránce a příbramský odchovanec pak zakončil na vzdálenější stranu – 4:1!
    58. Nicolás GONZÁLEZ - 3:1
     
    58
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro hosty hodně hořká pilulka, fialky si dvougólový náskok okamžitě berou zpět! Drama se dnes nejspíš přeci jen konat nebude, Sottil totiž povedeným centrem našel před Consiglim nedostatečně střeženého NICOLÁSE GONZÁLEZE a jeho teč prošla do sítě – 3:1!
    57. Kristian THORSTVEDT - 2:1
     
    57
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    No ale pozor, stačí jedno defenzivní zaváhání a vše je ve Florencii rázem jinak! O tom, že jsem černozelené nejspíš odepisoval až příliš brzy, mne nyní přesvědčil KRISTIAN THORSTVEDT, který si zpracoval Doigovu pěknou přihrávku za obranu a překvapil nepřipraveného Christensena ranou do horní části branky – 2:1!
    54. Lucas MARTÍNEZ - 2:0
     
    54
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté pod obrovským domácím náporem nakonec kapitulují a vše naznačuje tomu, že všechny body dnes zůstanou na Stadio Artemio Franchi! Jen krátce po rohovém kopu se ve vápně k míči dostal LUCAS MARTÍNEZ, který se blýskl pěknou hlavičkou a rozšířil náskok svého celku! Consigli zasahoval naprosto marně – 2:0!
    17. Riccardo SOTTIL - 1:0
     
    17
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Na úvodní gól jsme nečekali vůbec dlouho, papírový favorit přetavil zvýšenou aktivitu v přesný zásah a už po necelých sedmnácti minutách jde do vedení! Střeleckou listinu otevírá RICCARDO SOTTIL, který se uvolnil na hraně šestnáctky a překvapil Consigliho pěknou ranou do vzdálenějšího dolního rohu – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 17. Sottil (Melo), 54. Lu. Martínez (Melo), 58. N. González (Sottil), 62. Barák (Sottil), 66. N. González (Barák) – 57. Thorstvedt (Doig)

    Karty:   32. Lu. Martínez (FIO), 80. Comuzzo (FIO) – 13. Tressoldi (SAS), 67. Thorstvedt (SAS)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:9.
    ACF Fiorentina: Christensen – Kayode, Lu. Martínez (C) (71. Comuzzo), Ranieri, Parisi – Melo (80. López), Duncan – Ikoné (46. N. González), Barák, Sottil (83. Castrovilli) – Kouamé (71. Belotti).
    Náhradníci: P. Terracciano, Martinelli – Dodô, Biraghi, Milenković, Faraoni, Bonaventura, Infantino, Beltrán.

    Trenér: Vincenzo Italiano.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Tressoldi (64. Missori), G. Ferrari (C), Kumbulla, Viti (46. Mulattieri) – Volpato (46. Bajrami), Obiang (64. Henrique), Boloca (73. Ceïde), Doig – Thorstvedt – Pinamonti.
    Náhradníci: Pegolo, Cragno – Pedersen, Erlić, Toljan, Račić, Lipani.

    Trenér: Davide Ballardini.

    Rozhodčí: Marcenaro – Garzelli, Moro.
    bahis siteleri