Inter – Turín 2:0 (kon.) | Bologna – Udinese 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Empoli 2:0 (kon.)
Neapol – AS Řím 2:2 (kon.) | Fiorentina – Sassuolo 5:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
5:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 28.04.2024, 20:45 • Stadio Artemio Franchi, Florencie • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Riccardo Sottil, přichází Gaetano Castrovilli.
     
    80
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Arthur Melo, přichází Maxime López.
     
    80
    Seznam potrestaných hráčů rozšiřuje Pietro Comuzzo (FIO), který na středu hřiště hodně okatě přišlápl nohu Thorstevedtovi. Žlutá karta, tady nešlo jinak.
     
    73
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Daniel Boloca, přichází Emil Ceïde.
     
    72
    Domácí si na hřišti dělají, co se jim zlíbí! Sottilův povedený centr v hodně nepříjemnou dělovku přetavil naprosto nestřežený González, jehož jedovatá rána z voleje se ovšem naštěstí pro Consigliho nevešla mezi tři tyče!
     
    71
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Lucas Martínez, přichází Pietro Comuzzo,
    ze hřiště odchází Christian Kouamé, přichází Andrea Belotti.
     
    68
    Od šestého gólu nás dělily jen centimetry, tak tohle je přímo noční můra pro hosty! Barák nastřelil vzdálenější tyč a dostal se i k dorážce, kterou pro změnu zlikvidoval skvělý Consigli! Ten se na své spoluhráče oprávněně zlobí...
     
    67
    Kristianu Thorstvedtovi (SAS) se asi ani nemůžeme moc divit. Evidentní frustrace vede k útočnému faulu, za který si hostující borec vysloužil žlutou.
    66. Nicolás GONZÁLEZ - 5:1
     
    66
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Kouč Ballardini s kamenným výrazem kouká na trávník, cesta do Sassuola pro jeho svěřence bude zřejmě hodně, hodně dlouhá. Ve Florencii totiž odbila pátá, na hattrick si nyní velmi jednoduchou střelou do dolní části svatyně zadělal NICOLÁS GONZÁLEZ a je jasné, že fialky dnes získají všechny body – 5:1!
     
    64
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Ruan Tressoldi, přichází Filippo Missori,
    ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Matheus Henrique.
    62. Antonín BARÁK - 4:1
     
    62
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem, hosté jsou ve Florencii zralí na ručník a domácí jim odskakují na rozdíl tří gólů! Tentokrát u toho nebyl nikdo jiný než český žolík ANTONÍN BARÁK, kterého Sottil uvolnil v šestnáctce pěknou přihrávkou mezi černozelené obránce a příbramský odchovanec pak zakončil na vzdálenější stranu – 4:1!
    58. Nicolás GONZÁLEZ - 3:1
     
    58
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro hosty hodně hořká pilulka, fialky si dvougólový náskok okamžitě berou zpět! Drama se dnes nejspíš přeci jen konat nebude, Sottil totiž povedeným centrem našel před Consiglim nedostatečně střeženého NICOLÁSE GONZÁLEZE a jeho teč prošla do sítě – 3:1!
    57. Kristian THORSTVEDT - 2:1
     
    57
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    No ale pozor, stačí jedno defenzivní zaváhání a vše je ve Florencii rázem jinak! O tom, že jsem černozelené nejspíš odepisoval až příliš brzy, mne nyní přesvědčil KRISTIAN THORSTVEDT, který si zpracoval Doigovu pěknou přihrávku za obranu a překvapil nepřipraveného Christensena ranou do horní části branky – 2:1!
    54. Lucas MARTÍNEZ - 2:0
     
    54
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté pod obrovským domácím náporem nakonec kapitulují a vše naznačuje tomu, že všechny body dnes zůstanou na Stadio Artemio Franchi! Jen krátce po rohovém kopu se ve vápně k míči dostal LUCAS MARTÍNEZ, který se blýskl pěknou hlavičkou a rozšířil náskok svého celku! Consigli zasahoval naprosto marně – 2:0!
     
    52
    Úplně statická černozelená obrana teď dovolila Kouamému potrápit Consigliho nepříjemnou tečí, která ale naštěstí pro strážce sassuolské svatyně letěla přesně do středu brány!
     
    46
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Jonathan Ikoné, přichází Nicolás González.
     
    46
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Mattia Viti, přichází Samuele Mulattieri,
    ze hřiště odchází Cristian Volpato, přichází Nedim Bajrami.
     
    39
    V ochozech to zašumělo! Spolupráce na trase Ikoné–Sottil vyprodukovala další šanci, tentokrát ten druhý jmenovaný centrem připravil hlavičku pro toho prvního, který se ale před Consiglim nakonec k letícímu míči nedostal!
     
    32
    Poprvé se žlutí také na druhé straně, kartónek si prohlédl Lucas Martínez (FIO). Sassuolo získává standardku z pozice jen kousek před vápnem.
     
    28
    Když už mi přišlo, že domácí trochu sundali nohu z plynu, přišla další obrovská šance! Parisiho proklouzl obranou Sassuola jako nůž máslem a pěknou střelou orazítkoval vzdálenější spojnici hostující svatyně! Consigli měl štěstí!
    17. Riccardo SOTTIL - 1:0
     
    17
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Na úvodní gól jsme nečekali vůbec dlouho, papírový favorit přetavil zvýšenou aktivitu v přesný zásah a už po necelých sedmnácti minutách jde do vedení! Střeleckou listinu otevírá RICCARDO SOTTIL, který se uvolnil na hraně šestnáctky a překvapil Consigliho pěknou ranou do vzdálenějšího dolního rohu – 1:0!
     
    15
    Tohle mohlo být nebezpečné! Sottil nyní doběhl parádní pas za obranu, naběhl do levé strany vápna a rýsoval nebezpečnou křižnou nabídku na nabíhajícího Kouamého, ale ten se ke Consiglimu nepřesunul včas! Teč se tak nekonala!
     
    13
    Ruan Tressoldi (SAS) před chvílí vyvázl bez karty, po zákroku u středové čáry teď už takové štěstí neměl. Zadák Sassuola za faul zezadu mine další zápas.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 17. Sottil (Melo), 54. Lu. Martínez (Melo), 58. N. González (Sottil), 62. Barák (Sottil), 66. N. González (Barák) – 57. Thorstvedt (Doig)

    Karty:   32. Lu. Martínez (FIO), 80. Comuzzo (FIO) – 13. Tressoldi (SAS), 67. Thorstvedt (SAS)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:9.
    ACF Fiorentina: Christensen – Kayode, Lu. Martínez (C) (71. Comuzzo), Ranieri, Parisi – Melo (80. López), Duncan – Ikoné (46. N. González), Barák, Sottil (83. Castrovilli) – Kouamé (71. Belotti).
    Náhradníci: P. Terracciano, Martinelli – Dodô, Biraghi, Milenković, Faraoni, Bonaventura, Infantino, Beltrán.

    Trenér: Vincenzo Italiano.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Tressoldi (64. Missori), G. Ferrari (C), Kumbulla, Viti (46. Mulattieri) – Volpato (46. Bajrami), Obiang (64. Henrique), Boloca (73. Ceïde), Doig – Thorstvedt – Pinamonti.
    Náhradníci: Pegolo, Cragno – Pedersen, Erlić, Toljan, Račić, Lipani.

    Trenér: Davide Ballardini.

    Rozhodčí: Marcenaro – Garzelli, Moro.
    bahis siteleri