Vyškov – Táborsko 2:2 (kon.) | Prostějov – Chrudim 2:4 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
2:4 (0:2)
MFK Chrudim
Sobota 30.03.2024, 10:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Chrudim právě vstřelila branku! Další zmar Prostějova. Ten nejdříve poslal míč z autového vhazování soupeři, z čehož pak pramenil další brejk. Ten byl sehrán na LUKÁŠE MAŠKA, který téměř od půlky běžel na branku už sám. Velkou šancí nepohrdnul, a přestože si gólman na míč sáhl, v cestě do branky mu nezamezil.
     
    77
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté ale opět odskakují do vedení! Akce po autovém vhazování od střídaček pokračovala na pár přihrávek až do vápna, tam míč dostal DANIEL LANGHAMER, který si ho ještě trochu pokopnul směrem na střed, a následně ho skvěle uklidil do branky.
     
    60
    Prostějov právě vstřelil branku! Neuvěřitelně silné jsou dnes standardky domácích. Bartolomeu roh zprava zahrál skvěle na zadní tyč, kde byl jeho spoluhráč úplně sám. Ten však nehlavičkoval přímo, míč spíš posunul JANU ŠTĚRBOVI, který vstřelil branku.
     
    48
    Prostějov právě vstřelil branku! Domácí konečně zužitkovali standardku, ze kterých dnes tak moc hrozili. Konkrétně to byl rohový kop z pravé strany, který byl sehrán k zadní tyči, kde brankáře překonal JAROSLAV HARUŠŤÁK.
     
    45+2
    Chrudim právě vstřelila branku! Tak tohle je velká pohroma pro domácí. Ti měli obrovskou příležitost ke srovnání, po dobrém rohovém kopu ale pustili soupeře do rychlého brejku, a dokonce přečíslení snad tři na jednoho. To Chrudim vyřešila skvěle a LUKÁŠ MAŠEK zakončoval už do prázdné svatyně.
     
    43
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté nyní už využili jednu z šancí, která se jim nabídla. Nejdříve Prostějov zbytečně ztratil míč na útočné polovině, soupeř pak přešel do rychlého brejku, který ale řešil po centru z pravé strany pouze zakončením do brankáře. Od toho se míč ale odrazil a DAVID LÁTAL ho, znovu se zásahem gólmana, nakonec dostal do branky.

    Jiří Polášek

    Branky: 48. Harušťák, 60. Štěrba – 43. D. Látal, 45+2. Mašek, 77. Langhamer, 83. Mašek

    Karty:   13. Matocha (PRO), 36. Bednár (PRO), 79. R. Látal (PRO) – 40. Jan Řezníček (CHR), 47. Mašek (CHR), 62. Langhamer (CHR)   19. Matocha (PRO)


    1. SK Prostějov: Mucha – Slaměna, J. Matoušek II (69. P. Jaroň), Matocha, Štěrba, Harušťák (84. Zapletal), Bednár, R. Látal, Bartolomeu (69. Jamiu), Malec, Koudelka (C) (46. M. Mach, 69. Habusta).
    Náhradníci: Vejmola – Rudzan.

    Trenér: Radim Kučera

    MFK Chrudim: Floder – Jan Řezníček (C) (88. Borkovec), Záviška (88. Bauer), Kutík, D. Látal (74. Kesner), Langhamer, Mašek (90+2. Koukola), Skwarczek, F. Novotný, Míka, Toml.
    Náhradníci: Šerák – Kosek, Zvolánek.

    Trenér: Radek Kronďák

    Rozhodčí: Ondřej Pechanec

    Diváci: 420
    bahis siteleri