Vyškov – Táborsko 2:2 (kon.) | Prostějov – Chrudim 2:4 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
2:4 (0:2)
MFK Chrudim
Sobota 30.03.2024, 10:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Lukáš Mašek, přichází Tomáš Koukola.
     
    88
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Jan Řezníček, přichází Adam Borkovec,
    ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází David Bauer.
     
    85
    Prostějov znovu propadl v obraně. Filip Novotný dostal míč a navedl si ho na střed. Zpoza vápna pak poslal výstavní ránu, která jen těsně přeletěla břevno.
     
    84
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Jaroslav Harušťák, přichází Michal Zapletal.
     
    83
    Chrudim právě vstřelila branku! Další zmar Prostějova. Ten nejdříve poslal míč z autového vhazování soupeři, z čehož pak pramenil další brejk. Ten byl sehrán na LUKÁŠE MAŠKA, který téměř od půlky běžel na branku už sám. Velkou šancí nepohrdnul, a přestože si gólman na míč sáhl, v cestě do branky mu nezamezil.
     
    79
    Radek Látal dostal žlutou kartu za zatažení soupeře za dres při Chrudimské akci před vápnem.
     
    77
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté ale opět odskakují do vedení! Akce po autovém vhazování od střídaček pokračovala na pár přihrávek až do vápna, tam míč dostal DANIEL LANGHAMER, který si ho ještě trochu pokopnul směrem na střed, a následně ho skvěle uklidil do branky.
     
    74
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází David Látal, přichází Ondřej Kesner.
     
    69
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází Abdoulkarim Muhammed Jamiu,
    ze hřiště odchází Marek Mach, přichází Jakub Habusta,
    ze hřiště odchází Jakub Matoušek, přichází Petr Jaroň.
     
    62
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Daniel Langhamer).
     
    62
    Jan Záviška se dostal do vápna. Tam vyslal utaženou střelu po zemi na zadní tyč, kterou ale těsně minul levou tyč domácí branky.
     
    60
    Prostějov právě vstřelil branku! Neuvěřitelně silné jsou dnes standardky domácích. Bartolomeu roh zprava zahrál skvěle na zadní tyč, kde byl jeho spoluhráč úplně sám. Ten však nehlavičkoval přímo, míč spíš posunul JANU ŠTĚRBOVI, který vstřelil branku.
     
    57
    Chrudim znovu unikla do brejku. Ten nakonec řešila zakončením prvního hráče, který ale z pravé strany trefil pouze brankáře Muchu. Ten míč vyrazil těsně nad svou branku.
     
    55
    Jaroslav Harušťák získal míč na středu a protáhl ho až na levé křídlo. Následně míč naservíroval před vápno na Patrika Slaměnu, který si ho připravil a pálil těsně nad víko branky.
     
    48
    Prostějov právě vstřelil branku! Domácí konečně zužitkovali standardku, ze kterých dnes tak moc hrozili. Konkrétně to byl rohový kop z pravé strany, který byl sehrán k zadní tyči, kde brankáře překonal JAROSLAV HARUŠŤÁK.
     
    47
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Lukáš Mašek).
     
    47
    Hned z úvodu druhé části měl velkou příležitost David Látal, před kterým se ve vápnu uvolnil prostor, ale hráč Chrudimi poslal míč ve vyložené příležitosti asi tři metry nad branku.
     
    46
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Jan Koudelka, přichází Marek Mach.
     
    45+2
    Chrudim právě vstřelila branku! Tak tohle je velká pohroma pro domácí. Ti měli obrovskou příležitost ke srovnání, po dobrém rohovém kopu ale pustili soupeře do rychlého brejku, a dokonce přečíslení snad tři na jednoho. To Chrudim vyřešila skvěle a LUKÁŠ MAŠEK zakončoval už do prázdné svatyně.
     
    45+2
    Rozehrávky rohového kopu se zhostil Robert Bartololomeu. A rozehrál ho velice dobře. Několik hráčů doráželo, hlavičkovalo, ale nedokázalo míč poslat do sítě.
     
    43
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté nyní už využili jednu z šancí, která se jim nabídla. Nejdříve Prostějov zbytečně ztratil míč na útočné polovině, soupeř pak přešel do rychlého brejku, který ale řešil po centru z pravé strany pouze zakončením do brankáře. Od toho se míč ale odrazil a DAVID LÁTAL ho, znovu se zásahem gólmana, nakonec dostal do branky.
     
    40
    Jan Řezníček fauloval zezadu soupeře sprintujícího podél pravé lajny. Jasná žlutá karta pro hostujícího kapitána.
     
    36
    Žlutá karta pro tým 1. SK Prostějov (Adam Bednár).
     
    34
    Kapitán hostů Jan Řezníček dostal míč do vápna, uvolnil se obránci, a následně z levé strany vyslal krásnou zatočenou ránu, která jen o pár centimetrů minula pravou tyčku.
     
    23
    Jeden z členů realizačního týmu domácího celku obdržel žlutou kartu za poznámky k výkonu sudího.
     
    19
    Marek Matocha fauloval a sudí znovu vytáhl žlutou kartu, což znamená, že Prostějov půjde do deseti už ve dvacáté minutě. Velké oslabení pro domácí. Na stadionu ještě vznikly zmatky, když bylo vyhlášeno, že první prostějovskou žlutou kartu obdržel Bednár, ale ve skutečnosti ji obdržel Matocha, a proto je nyní vyloučen.
     
    13
    Žlutá karta pro tým 1. SK Prostějov (Marek Matocha).
     
    13
    Domácí po rychlé akci vytěžili rohový kop. Na ten se nakonec postavil Robert Bartolomeu, který poslal dobrý centr na zadní tyč na Jakuba Matouška. Ten si nachytal míč a okamžitě vypálil, ale jeho nadějnou ránu nakonec zablokoval hlavou jeden z hostů.

    Jiří Polášek

    Branky: 48. Harušťák, 60. Štěrba – 43. D. Látal, 45+2. Mašek, 77. Langhamer, 83. Mašek

    Karty:   13. Matocha (PRO), 36. Bednár (PRO), 79. R. Látal (PRO) – 40. Jan Řezníček (CHR), 47. Mašek (CHR), 62. Langhamer (CHR)   19. Matocha (PRO)


    1. SK Prostějov: Mucha – Slaměna, J. Matoušek II (69. P. Jaroň), Matocha, Štěrba, Harušťák (84. Zapletal), Bednár, R. Látal, Bartolomeu (69. Jamiu), Malec, Koudelka (C) (46. M. Mach, 69. Habusta).
    Náhradníci: Vejmola – Rudzan.

    Trenér: Radim Kučera

    MFK Chrudim: Floder – Jan Řezníček (C) (88. Borkovec), Záviška (88. Bauer), Kutík, D. Látal (74. Kesner), Langhamer, Mašek (90+2. Koukola), Skwarczek, F. Novotný, Míka, Toml.
    Náhradníci: Šerák – Kosek, Zvolánek.

    Trenér: Radek Kronďák

    Rozhodčí: Ondřej Pechanec

    Diváci: 420
    bahis siteleri