Přepeře – Č. Lípa 0:0 (kon.) | Zápy – Brozany 2:3 (kon.)
konec
SK Zápy
2:3 (0:1)
SK Sokol Brozany
Sobota 30.03.2024, 16:30Česká fotbalová liga (B) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    78. LAUKO - 2:3
     
    78
    Brozany právě vstřelily branku!
    Opět se opakuje stejný scénář. Po vyrovnání domácích přichází znovu vedoucí branka Brozan. Z vápna se trefil přesně TOMÁŠ LAUKO! Brankář domácích se natahoval marně.
    75. ŠTROMBACH - 2:2
     
    75
    Zápy právě vstřelily branku! Máme tu opět vyrovnávací branku! Z penalty se přesně trefil do pravého horního růžku DAVID ŠTROMBACH. Hostujícímu gólmanovi nedal šanci zasáhnout.
    59. CHUKWUDI - 1:2
     
    59
    Brozany právě vstřelily branku! Tak to je studená sprcha pro domácí fotbalisty, kteří před chvíli srovnali a dostali se zpět do hry! O to zajímavější průběh nás čeká. CHUKWUMA CHUKWUNDI se dostal těsně před brankáře a z blízka pak neměl problém gólmana prostřelit – 1:2. Zapisuje tak již druhou dnešní branku.
    49. KOLODŽNÝ - 1:1
     
    49
    Zápy právě vstřelily branku! Domácí fotbalisté se poprvé radují, máme totiž srovnáno! Z levé strany se pokusem přesně k tyči trefil VLADYSLAV KOLODŽNÝ. Proti jeho pokusu nestačil hostující brankář zakročit.
    6. CHUWKUDI - 0:1
     
    6
    Brozany právě vstřelily branku! A hosté se i za nedlouho poté dostávají do střelecké šance! Tu již proměňují v branku. Přesná přihrávka se snesla na nohu CHUKWUMA CHUWKUDI, ten si následně před brankářem poradil bez potíží. Příklepem balon poslal za brankovou čáru.

    Adam Pavlíček


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 49. Kolodžný, 75. Štrombach (pen.) – 6. Chuwkudi, 59. Chukwudi, 78. Lauko

    Karty:   90+1. Zoubek (ZAP) – 7. Soungole (BRO), 78. Šup (BRO)


    SK Zápy: Řehák – Jelínek, Pardubský, Stropek (30. Nazarenko), Kavalír, Kocourek (79. Zoubek), Eliáš, Matějka, Petrlák, Kolodžný (70. Chrolenok), Weis (46. Štrombach).
    Náhradníci: Durov, Štrombach (46. Štrombach), Nazarenko (30. Stropek), Chrolenok (70. Kolodžný), Zoubek (79. Kocourek), Kibal, Svoboda

    Trenér: Koukal

    SK Sokol Brozany: Kouba – Černý, Soungole, Schettl, Krátký, Chukwuma (85. Matoušek), Lauko, Bubeníček, Bechyně, Šup, Novotný
    Náhradníci: Sláma, Matoušek (85. Chukwudi), Havránek

    Trenér: Němec

    Rozhodčí: Švagr – Doubrava, Polena
    bahis siteleri