Olomouc B – Opava 1:0 (kon.) | Sparta B – Vyškov 5:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
5:3 (3:0)
MFK Vyškov
Neděle 07.04.2024, 10:30 • eFotbal Arena, Praha • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Na závěr tu máme osmou branku dnešního utkání. Po centru z rohu se v letenském vápně dostal do zakončení FAHAD BAYO, který na závěr zápasu uklidil balón k levé tyči za záda gólmana Surovčíka.
     
    80
    Tak tohle byla krásná akce! Jakub Pešek přihrávkou ze středu vyslal za vyškovskou obranu Daniela Michla, který ve střelecké pozici ještě z první poslal balón na DANIELA RUSA. Ten z první zakončoval do prázdné hostující branky.
     
    65
    Tak tohle byl krásný gól! Z ničeho nic se ke střele zpoza šestnáctky napřáhl ISSA FOMBA, který nechytatelnou dělovkou vymetl levý roh sparťanské svatyně. Dokáže Vyškov ještě zvrátit průběh dnešního zápasu?
     
    54
    Po chvilce se nám opět mění skóre! Po přihrávce z levé strany hřiště se v prostorech penaltového puntíku otočil ROMAN MOKROVICS kolem svého hráče a tvrdou přízemní střelou uklidil míč k pravé tyči.
     
    52
    První gól Vyškova! Z turbulentní pasáže vyšli lépe hosté, po sparťanské ztrátě na polovině hřiště se k zakončení vně vápna dostal ISSA FOMBO, který přízemní střelou k levé tyči se štěstím překonal domácího gólmana.
     
    41
    Tohle zavání demolicí! PATRIK VYDRA si od pokutového puntíku počkal na pohyb brankáře Stejskala a bez problémů uklidil balón na druhou stranu branky k pravé tyči.
     
    39
    Tak tohle byla fotbalová paráda v podání sparťanského mladíka RADKA ŠILERA! Ten na levé straně hřiště obdržel balón, kličkou a naznačením střely si našel na hranici vápna výhodnou střeleckou pozici a přízemní střelou k levé tyči poslal balón nekompromisně za záda Stejskala.
     
    4
    A máme tu první gól zápasu! Sparťané se šikovně prokombinovali po levé straně hřiště, k balónu se dostal až Patrik Vydra, který se kličkou doprostřed uvolnil a z rohu šestnáctky našel nižším centrem nabíhajícího ROMANA MOKROVICSE, který z první akrobaticky zakončil za záda vyškovského gólmana.

    Libor Kokoška

    Branky: 4. Mokrovics, 39. Šiler, 41. Vydra (pen.), 54. Mokrovics, 80. Rus – 52. Fomba, 65. Fomba, 90+4. Bayo

    Karty:   27. Ševínský (SPB), 55. Šiler (SPB) – 32. Krollis (VKV), 86. Bayo (VKV)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 0:5. Rohy: 1:7.
    AC Sparta Praha B: Surovčík – Uhrinčať, Večerka, Váňa – Penxa, Vydra, Okeke (79. Lilling), Ševínský (C) (79. Jedlička) – Mokrovics (62. D. Michl), Šiler (62. Rus), J. Pešek (87. Holoubek).
    Náhradníci: Nalezinek – Jonáš.

    Trenér: Luboš Loučka

    MFK Vyškov: Stejskal (57. Borek) – Ilko, Straalman, Fomba (80. Delferriere), Mafwenta (46. Bayo) – Eneme, Aberkane, F. Štěpánek (C), Ab. Sylla – Krollis (73. Mbonu), Schön (46. A. Svoboda).
    Náhradníci: Krška, Lahodný.

    Trenér: Jan Kameník

    Rozhodčí: Machálek – Mokrusch, Kotalík

    Diváci: 678
    bahis siteleri