Manchester Utd. – Liverpool 2:2 (kon.) | Sheffield Utd. – Chelsea 2:2 (kon.) | Tottenham – Nottingham 3:1 (kon.)
konec
Sheffield United
2:2 (1:1)
Chelsea FC
Neděle 07.04.2024, 18:30 • Bramall Lane, Sheffield • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:53:47)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:10.
     
    Fotbalisté Sheffieldu zůstávají na dně tabulky s mankem devíti bodů na 17. Nottingham. Chelsea prodloužila ligovou neporazitelnost na dva měsíce, ale stejně jí patří až deváté místo.
     
    Sheffield na začátku zápasu obdržel od Thiaga Silvy laciný gól z rohového kopu. Zhruba od dvacáté minuty však přepnul do vyšší intenzity a zadělal bohorovně hrající Chelsea na velké problémy. Za takřka jistě sestupující tým po půlhodině hry vyrovnal Bogle. Blues ani po změně stran nezažehli jiskru, ale v 66. minutě se ze zcela ojedinělé šance Maduekeho stejně vrátili do vedení. Hráči United měli v tu chvíli hlavy dole, avšak závěrečný tlak jim přinesl ohromnou radost v podobě vyrovnání McBurnieho.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+9
    Ta však skončila v samotném zárodku nedovoleným zákrokem Chukwuemeky. Grbić nespěchá s rozehrávkou, po které už bude odpískán konec.
     
    90+8
    Ahmedhodžić se obořil na sudího Jonese v důsledku odpískaného faulu v neprospěch jeho týmu. Chelsea mají před sebou asi poslední akci.
     
    90+7
    Fernándezův nákop byl odmítnut Souzou. Vzniklý brejk Sheffield nerozvinul dostatečně rychle. Hosté stihli zacouvat a s centrem z levé strany si poradili.
     
    90+6
    Původně avizované pětiminutové nastavení se nepochybně hodně protáhne, neboť se v něm skoro nehrálo. Po faulu Ahmedhodžiće na Chukwuemeku se takřka všichni stěhují před Grbiće.
     
    90+4
    Gólová situace prošla revizí u videa. McBurnieho trefa je potvrzena a Chelsea bude zbývat minimum času, aby ještě odpověděla.
    90+3. Oliver MCBURNIE - 2:2
     
    90+3
    Sheffield United právě vstřelil branku!
    Bramall Lane je v extázi, „The Blades“ v nastaveném čase vyrovnávají skóre na 2:2! Mudryk prohrál hlavičku s Hamerem. Archer ji ze vzduchu prodloužil před OLIVERA MCBURNIEHO a ten před malým vápnem vyloženou šanci zkušeně proměnil!
     
    90+3
    Střídání v týmu Chelsea FC:
    ze hřiště odchází Marc Cucurella, přichází Benoît Badiashile.
     
    90+3
    Střídání v týmu Chelsea FC:
    ze hřiště odchází Nicolas Jackson, přichází Cesare Casadei.
     
    90+1
    Střídání v týmu Sheffield United:
    ze hřiště odchází Jack Robinson, přichází Vinícius Souza.
     
    90+1
    Nastavuje se 5 minut.
     
    90
    Pár metrů vedle ležícího Robinsona nabíral rychlost Gallagher. Arblaster ho trefil pozdním skluzem a rovněž si za to odnesl žluté napomenutí.
     
    89
    Přihrávkou do druhého sledu McAtee nachystal lukrativní palebnou pozici pro Osborna. Tomu rána z dvaceti metrů ale nesedla a fanoušci Chelsea tentokráte zůstali v klidu.
     
    88
    Vedení Chelsea se v důsledku Arblasterovy standardní situace z hloubi pole otřáslo v základech. Petrović se musel brilantně zavěsit do vzduchu, aby z branky vytáhl nebezpečnou hlavičku Robinsona.

    Michal Břuchanský

    Branky: 32. Bogle (Hamer), 90+3. McBurnie (Archer) – 11. T. Silva (Gallagher), 66. Madueke (Palmer)

    Karty:   52. Brereton (SHU), 58. J. Robinson (SHU), 90. Arblaster (SHU), 90+8. Ahmedhodžić (SHU) – 41. Chalobah (CHE), 85. Cucurella (CHE)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:10.
    Sheffield United: Grbić – Holgate (77. Ja. McAtee), Ahmedhodžić, J. Robinson (C) (90+1. Souza) – Bogle, Hamer, Arblaster, Osborn, Trusty (87. Archer) – McBurnie, Brereton.
    Náhradníci: Foderingham – A. Brooks, Larúsí, Norwood, Osula, ben Slímán.

    Trenér: Chris Wilder

    Chelsea FC: Petrović – Disasi, Chalobah, T. Silva, Cucurella (90+3. Badiashile) – Caicedo, Fernández – Palmer (74. Chukwuemeka), Gallagher (C), Madueke (82. Mudryk) – N. Jackson (90+3. Casadei).
    Náhradníci: Bettinelli, Sharman-Lowe – Washington, Gilchrist, Sterling.

    Trenér: Mauricio Pochettino

    Rozhodčí: Jones – Hussin, Smith

    Diváci: 28 638
    bahis siteleri