Manchester Utd. – Liverpool 2:2 (kon.) | Sheffield Utd. – Chelsea 2:2 (kon.) | Tottenham – Nottingham 3:1 (kon.)
konec
Sheffield United
2:2 (1:1)
Chelsea FC
Neděle 07.04.2024, 18:30 • Bramall Lane, Sheffield • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Všem fotbalovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu ze zápasu dvaatřicátého kola anglické Premier League. Od osmnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Sheffieldem United a Chelsea!
     
    Chelsea je od nezdaru v prodlužovaném finále Carabao Cupu ještě neporažena, za což můžou i dobré výsledky v FA Cupu. V nejstarší klubové soutěži v Evropě Londýňané prošli přes Leicester do semifinále a v tom se za dva týdny utkají s Manchesterem City. Nedobře se vyvíjející sezónu mohou svěřenci trenéra Pochettina částečně zachránit i v Premier League. V tabulce jsou až devátí, nicméně s dvěma zápasy k dobru ztrácí na šestý Manchester United hratelných pět bodů. Právě s Rudými ďábly sehrála Chelsea před pár dny velký spektákl, když v nastavení otočila skóre z 2:3 na 4:3. Hlavní podíl na tom měl autor hattricku Cole Palmer. Jednadvacetiletý talent je současně lídrem týmové produktivity (16+8). Na dlouhodobě početné marodce jsou brankář Sánchez a z pole Chilwell, Ugochukwu, Nkunku, Lavia, James, Fofana a Colwill.
     
    Sheffield má po jediné sezóně strávené mezi anglickou smetánkou namířeno zpět do druhé ligy. The Blades jsou ve všech hlavních statistkách nejhorším týmem Premier League a v důsledku probíhající série šesti zápasů bez vítězství se v tabulce krčí na posledním dvanáctém místě, kde disponuje takřka neřešitelnou ztrátou deseti bodů na sedmnáctý Nottingham. Tým, který průměrně inkasuje 2,6 gólu na zápas, orámoval nedávnou reprezentační pauzu remízami s Bournemouthem a Fulhamem. V minulém kole se pro změnu představil na půdě Liverpoolu a vrátil se z ní s porážkou 1:3. S bilancí pěti gólů a tří asistencí má největší podíl na celkových 28 gólech Oliver McBurnie. Chris Wilder se musí popasovat s velkou marodkou v obraně. Mimo hru jsou Baldock, Basham, Egan, Low a Norrington-Davies. Stejně tak není fit záložník Tom Davies a útočník Rhian Brewster.
     
    1. vzájemný zápas

    16.12.2023 (17. kolo)
    Chelsea – Sheffield Utd. 2:0
    Branky:
    54. C. Palmer, 61. N. Jackson.
     
    Úvodní sestavy:

    Sheffield United: Grbić – Holgate, Ahmedhodžić, J. Robinson (C) – Bogle, Hamer, Arblaster, Osborn, Trusty – McBurnie, Brereton.
    Náhradníci: Foderingham – Archer, A. Brooks, Larúsí, Norwood, Osula, ben Slímán, Souza, Ja. McAtee.
    Trenér: Chris Wilder

    Chelsea FC: Petrović – Disasi, Chalobah, T. Silva, Cucurella – Caicedo, Fernández – Palmer, Gallagher (C), Madueke – N. Jackson.
    Náhradníci: Bettinelli, Sharman-Lowe – Badiashile, Casadei, Washington, Gilchrist, Chukwuemeka, Mudryk, Sterling.
    Trenér: Mauricio Pochettino

    Rozhodčí: Jones – Hussin, Smith.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Na pokyn Roberta Jonese se zahajovacího výkopu ujala Chelsea, která nastupují v modrých dresech. United jsou v červenobílém.
     
    3
    V náznaku presinku šel Bogle moc důrazně do těla Cucurelly. Blues rozehrávají z klidu nedaleko vlastního vápna.
     
    4
    Ahmedhodžić pokryl první náběh Nicolase Jacksona. Ačkoliv se oba drželi navzájem, tak byl pískán útočný faul.
     
    5
    Ivo Grbić byl trochu bojácný a v souvislosti s napadáním Palmera odevzdal balon odkopem za postranní čáru.
     
    6
    Hosté zatím nemají důvod spěchat. K vidění je zdlouhavá cirkulace balonu kolem půlící čáry.
     
    7
    Enzo Fernández přijal patičku od Jacksona. Další přihrávku na Cucurellu dal ale pomalou a toho neprodleně využila domácí obrana.
     
    8
    Arblasterova diagonála k Breretonovi rovněž nedoletěla a míč se zase pohybuje mezi kopačkami obránců Chelsea.
     
    9
    Z faulu na Caiceda pramenila standardní situace a centr Palmera. Míč netknut vyletěl pryč z vápna a navíc tam byl spatřen útočný faul Enza Fernándeze na Breretona.
     
    10
    S kapitánskou páskou hrající Gallagher měl hodně vychýlenou mušku, když se po přihrávce Palmera snažil o technickou střelu z hranice vápna. Grbić vykopává.
     
    11
    Navzdory zvučnému soupeři se Sheffieldu zdaleka nepovedlo zaplnit Bramall Lane do posledního místečka. Ti, co přišli, teď viděli průnik Maduekeho a jeho nástřel z ostrého úhlu do rukavic dobře postaveného Grbiće.
     
    11
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí obrana teď ukázala, proč má v rámci Premier League suverénně nejhorší čísla! Během rohu Galleghera si vůbec nikdo nehlídal THIAGA SILVU. Zkušený Brazilec si přišel pro míč k penaltovému bodu a z voleje ho umístil k levé tyči.
    11. Thiago SILVA - 0:1
     
    13
    Madueke pomohl přenést hru na levou stranu. Náběh Cucurelly s nákopem z hloubi pole ale nebyl kompatibilní a stal se kořistí Grbiće.
     
    14
    „The Blades“ nenachází způsob, jak si vyměnit větší počet přihrávek po sobě. Pro favorizované hosty je to zatím velmi snadný zápas.
     
    15
    Dvěma soupeři napadaný Cucurella ani na sekundu nezazmatkoval a konstruktivně předal balon Petrovićovi. Blues opět nešetří přihrávkami na vlastní půlce.
     
    16
    Nakonec to Chelsea s kombinací ve středu hřiště trochu přehnala. Cucurellovi ve složité situaci utekl míč do zámezí.
     
    17
    Nicolas Jackson na půlce nevyhrál hlavu na Palmera. Domácí to zkusili po levé straně a Trusty vytěžil na Maduekem rohový kop.
     
    18
    Hamerův roh Petrović suverénně vyboxoval z vápna ven. Mezitím v jeho brance skončili dva spoluhráči. Chalobah to odnesl nějakou bolístkou na ruce.
     
    19
    Po sérii soubojů uprostřed hřiště zase následovalo uklidnění v podobě Disasiho malé domů na gólmana Petroviće.
     
    20
    Cole Palmer přišel pomoct s rozehrávkou až ke stoperům. United ztrácí spoustu sil během napadání.
     
    21
    Grbić šel ven z branky a odvrátil nákop na Maduekeho mimo hrací plochu. Disasi zase vhazuje dozadu na Thiaga Silvu...
     
    22
    Když už se zdálo, že si hosté pohlídali Hamerův výpad na levé straně, tak jim Thiago Silva zavařil neuváženou přihrávkou do vlastního vápna. McBurnie ulovil míč pro Breretona. Ten se první šance Sheffieldu zalekl a zakončil ji do protihráče stojícího před brankovou čarou.
     
    23
    Blokem dopadla také možnost Palmera, který za to vzal z levé části pokutového území. Blues pokračují autovým vhazováním.
     
    25
    Jackson vytáhl míč z půlky k vápnu. Palmer si jeho přihrávku ale nepřevzal a zase to vypadalo na rychlý brejk United, jenž utnul Thiago Silva.
     
    26
    Laxních přihrávek Chelsea přibývá. Mauricio Pochettino by měl své svěřence nabádat k větší obezřetnosti a třeba i k větší ofenzivní aktivitě.
     
    27
    Disasiho nákop u Maduekeho odhlavičkoval Trusty, takže Londýňané začínají stavět útok zase od nuly.
     
    28
    Jacksonův pas na Cucurellu do levé části vápna neprošla. Vlasatý Španěl házel aut na Caiceda a ten balon hned ztratil.
     
    29
    Caicedo vzduchem narážel balón Palmerovi. Ten ho hlavou sklepával na střed, nicméně před Jacksonem byl v pravý čas na správném místě Osborn.
     
    30
    Ahmedhodžić trochu zavařil Robinsonovi nedostatečně razantní přihrávkou dozadu. Nechybělo moc a balon uloupil napadající Palmer.
     
    31
    Ojedinělý centr před Petroviće zkontroloval Chalobah. United se poté prokombinovali z okolí vápna na půlící čáru. Blues zůstávají v bloku.
     
    31
    McBurnie si při první příležitosti rovnal míč na střelu, jež byla sražena. Úspěch pak nepřinesl ani Trustyho centr, jenž přistál na hlavě Thiaga Silvy.
     
    32
    Disasiho obrannou hlavičku sebral Hamer. Jednoduchou kličkou oklamal Caiceda a z delší vzdálenosti vypálil do pravého dolního rohu brány, kam Petrović s rezervou dosáhl.
     
    32
    Sheffield United právě vstřelil branku!
    Zlepšený výkon Wilderovy jedenáctky končí zaslouženým vyrovnáním! Hamer vyčaroval brilantní průnikovku. JAYDEN BOGLE si zaběhl za Cucurellu a napravo od malého vápna propálil Petroviće, jehož postavení zdaleka nebylo učebnicové.
    32. Jayden BOGLE - 1:1
     
    34
    Jak odpoví Chelsea? Svou pasivitou si v posledních minutách o podobný malér hodně koledovala. Kromě gólu z rohu toho dosud moc nevymyslela.
     
    35
    Na Fernándezův nákop za obranu reagoval Madueke. Kvůli Ahmedhodžićovi na míč ale nedosáhl a celou akci jednoduše utnul Grbić.
     
    36
    Postupná kombinace Chelsea opět ztroskotala na klíčové přihrávce do pokutového území. Cucurella byl obklíčen a Ahmedhodžić prostřednictvím nechtěného trefení Boglea dostal míč do Grbićových rukavic.
     
    38
    Hamer se už zase chytal rozdat nějakou geniální kolmici. Před nabíhajícím Breretonem tentokrát bylo dostatek mužů v modrém, kteří tomu zabránili.
     
    39
    McBurnie sklepával diagonálu Arblastera před malé vápno. Blues si tento prostor ubránili a vyrazili do rychlého brejku, v jehož závěru Jackson nepřevzal finální pas od Cucurelly. Balon mu prošel mezi nohama.
     
    41
    Chalobah ostře vletěl do Osborna a poprvé zavdal důvod k tomu, aby hlavní rozhodčí Jones sáhl pro žlutou kartu.
     
    41
    Arblasterův nákop ze standardky letěl na Robinsona, jenž nebyl schopen kvalitně umístit hlavičku. Petrović si připsal snadný zákrok.
     
    42
    Maduekeho chyba pomohla Sheffieldu vybojovat rohový kop. McBurnie vracel míč k malému vápnu a Ahmedhodžićův neúspěšný pokus o nůžky byl posouzen jako nebezpečná hra vůči Cucurellovi.
     
    43
    Chelsea se už dlouho nemůže nastartovat. Časté nepřesností způsobují, že je hra pod kontrolou outsidera.
     
    45
    Nastavují se 2 minuty.
     
    45+1
    Gallagher měl zabarikádovanou cestu za Fernándezovou přihrávku do pokutového území. Dobrou práci v obraně odvedl Holgate.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Zhruba dvacet minut se hrálo přesně podle papírových předpokladů. Chelsea dominovala na míči a od jedenácté minuty vedla gólem Thiaga Silvy z rohového kopu. Blues se za stavu 1:0 až příliš uspokojili. United naopak ukázali bojovnost a začali misky vah překlápět na svou stranu. Výkon Sheffieldu vyvrcholil v 32. minutě, kdy Bogle z ostrého úhlu vyrovnal na 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Domácí začínají tam, kde před pauzou končili. Brereton po řihrávce Arblastera vytloukl bloky Thiaga Silvy a získal rohový kop.
     
    48
    Ben Osborn distribuoval centr k zadní tyči. Nejvýše ze všech vystoupal Petrović a bez zaváhání stopil balón do rukavic.
     
    49
    Chelsea nemá žádný klid na postupnou rozehrávku. Na Cucurellu se u lajny řítily v jednu chvíli hned čtyři červenobílé dresy.
     
    50
    Další varování pro Chelsea! McBurnie byl jediný útočící hráč, který mohl usilovat o centr Breretona. V pozičním souboji přetlačil Chalobaha a hlavou poslal míč kousek vedle pravé tyče.
     
    51
    Rozběhnutý Madueke neměl dostatečně připravenou pozici na centr. Míč mu uletěl do autu a na řadě je odkop od branky Iva Grbiće.
     
    52
    Jackson po rychle vhozeném autu trochu přetáhl průnikovou přihrávku na Gallaghera. Z protější strany to měl k balonu blíže gólman United.
     
    52
    Brereton si navedl míč do dvou obránců. Ztratil ho a pak přemotivovaným skluzem ošklivě sestřelil Chalobaha, což mělo za následek žlutou kartu.
     
    53
    Arblaster vracel míč před vápno. Hamer ho dostal ideálně proti noze a z jedničky vypálil těsně vedle levé tyče! Stadionem to jen zahučelo.
     
    54
    Caicedo byl zablokovaný, když k němu směřovala přihrávka Jacksona. Chelsea se u míče zase moc dlouho neohřála.
     
    55
    Cucurellův náběh na nákop z hloubi pole vyřešil Jayden Bogle sebevědomou hlavičkou do rukavic svého brankáře.
     
    58
    Hostující klenot Cole Palmer skončil v kotrmelcích po nešetrném skluzu Robinsona. Robert Jones bez váhání tasil žlutou kartu.
     
    59
    Chalobah vyvezl míč hluboko na útočnou polovinu. Jackson mu ho chtěl vrátit, jenomže narážečka patičkou měla tristní parametry.
     
    60
    Držení míče: 28 % – 72 %.
     
    61
    Ostřejších zákroků přibývá. Ahmedhodžić jen dílem náhody ve skluzu nesestřelil rozběhnutého Jacksona, který se mu dokázal na poslední chvíli vyhnout.
     
    62
    Jackson byl na pravém křídle proti přesile. Stejně dopadl i Enzo Fernández, který napálením dvojbloku získal pro hosty aspoň roh.
     
    63
    Z jednoho rohu dnes Chelsea dokázala skórovat, což ostatně byla její jediná šance za více než hodinu hry. Teď se to obešlo ve větším klidu, Silvova nekomfortní hlavička se pomalým tempem došourala ke Grbićovi.
     
    64
    Po přihrávce od Arblastera se Hamer trochu ukvapil s distribucí míče do předbrankového prostoru. Jediný spoluhráč Brereton byl pokrytý.
     
    65
    Madueke si vyměňoval přihrávky s Fernándezem. Dlouho bojoval hlavně se svou stabilitou a ze střední vzdálenosti nakonec podebral míč natolik, že Grbićovu bránu vysoko přestřelil.
     
    66
    I přes slabý výkon vysoce favorizované Chelsea ponechává Mauricio Pochettino důvěru své základní jedenáctce. Příchod Mudryka nebo Sterlinga stále není na pořadu dne.
     
    66
    Chelsea právě vstřelila branku!
    NONI MADUEKE potvrzuje roli jasně nejaktivnějšího člena hostující sestavy! Po roztažení od Palmera se zprava prodribloval do pokutového území. Míč si navedl na levou nohu a dělovou ranou nachytal Grbiće, jenž se v osudný moment hnul do špatné strany.
    66. Noni MADUEKE - 1:2
     
    68
    Jestli je dnes Chelsea v něčem dobrá, tak je to efektivita. Na dva góly jí stačily dvě střely směřující na Grbićovu branku.
     
    69
    Jackson se na hrotu trápí. Teď se zkoušel prosadit individuálně, jenže jeho průnik byl od začátku předurčen k zániku.
     
    70
    Oliver McBurnie si neproklestil cestu přes svého obránce, když se na zadní tyč snášel centr Holgatea. Vzápětí Arblaster spáchal faul na Jacksona.
     
    71
    Robinson pokazil přenesení přes osu hřiště. Míč zachytil Gallagher a pomohl ho rychle dostat na útočnou polovinu. Jackson ve druhém vápně přenechával balon Caicedovi a tomu ho Holgate ukopl na roh.
     
    72
    Jackson nemohl nic dělat s centrem Gallaghera. Blues to ještě zkoušeli z pravé strany, ale Madueke tentokrát šanci vystřelit nedostal.
     
    73
    Palmer se přihlásil o slovo sympatickým projektilem z pětadvaceti metrů. Grbić nezkoušel míč chytat a pravačkou ho jenom přizvedl nad břevno.
     
    74
    Palmer roh získal a na pravé straně se osobně postaral také o jeho realizaci. Plánovaný příjemce balonu Disasi byl ubráněn a faul na McBurnieho dává prostor na provedení prvního střídání.
     
    74
    Střídání v týmu Chelsea FC:
    ze hřiště odchází Cole Palmer, přichází Carney Chukwuemeka.
     
    75
    Maduekeho gól zásadně změnil rozložení sil na hřišti. Sheffieldu trochu došla šťáva, kdežto Blues začínají mít většinovou kontrolu nad zápasem.
     
    76
    Spolupráci mezi Chukwuemekou a Maduekem domácí fotbalisté na kraji hřiště přerušili, byť se pak sami nedostali ani za půlku.
     
    77
    Střídání v týmu Sheffield United:
    ze hřiště odchází Mason Holgate, přichází James McAtee.
     
    78
    Chalobah likvidoval příchozí centr odkopem na roh. Míč z něj letěl k bližší tyčce, kde se v jednu chvíli srazili hned tři hráči v modrém. Nejhůře to odnesl Madueke.
     
    79
    Nicolas Jackson prohospodařil rychlý protiútok. S míčem na noze urazil několik desítek metrů, aby si ho ve vápně nechal velmi jednoduše vzít.
     
    80
    Caicedo šel skluzem proti McBurniemu a sám si z něj odnesl bolestivý šrám na noze. Domácí útočník neúspěšně orodoval za odpískání faulu.
     
    82
    Střídání v týmu Chelsea FC:
    ze hřiště odchází Noni Madueke, přichází Mychajlo Mudryk.
     
    83
    Bogle zadělal Grbićovi na problémy nevhodnou přihrávkou před branku. Domácí gólman se ocitl pod velkým tlakem napadajícího Gallaghera, z čehož vzešel rohový kop.
     
    84
    McBurnie se zodpovědně zapojil do bránění. Gallagher přes něj na křídle neprošel, nicméně Chelsea bude mít k dispozici další rohový kop.
     
    85
    Hamer vyzvedl míč vypadený z rohového kopu a v obrovské rychlosti se řítil do protiútoku, jenž byl stopnut taktickým faulem Cucurelly. Tohle je pro Blues dobrá žlutá karta.
     
    87
    Střídání v týmu Sheffield United:
    ze hřiště odchází Auston Trusty, přichází Cameron Archer.
     
    88
    Vedení Chelsea se v důsledku Arblasterovy standardní situace z hloubi pole otřáslo v základech. Petrović se musel brilantně zavěsit do vzduchu, aby z branky vytáhl nebezpečnou hlavičku Robinsona.
     
    89
    Přihrávkou do druhého sledu McAtee nachystal lukrativní palebnou pozici pro Osborna. Tomu rána z dvaceti metrů ale nesedla a fanoušci Chelsea tentokráte zůstali v klidu.
     
    90
    Pár metrů vedle ležícího Robinsona nabíral rychlost Gallagher. Arblaster ho trefil pozdním skluzem a rovněž si za to odnesl žluté napomenutí.
     
    90+1
    Nastavuje se 5 minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu Sheffield United:
    ze hřiště odchází Jack Robinson, přichází Vinícius Souza.
     
    90+3
    Střídání v týmu Chelsea FC:
    ze hřiště odchází Nicolas Jackson, přichází Cesare Casadei.
     
    90+3
    Střídání v týmu Chelsea FC:
    ze hřiště odchází Marc Cucurella, přichází Benoît Badiashile.
     
    90+3
    Sheffield United právě vstřelil branku!
    Bramall Lane je v extázi, „The Blades“ v nastaveném čase vyrovnávají skóre na 2:2! Mudryk prohrál hlavičku s Hamerem. Archer ji ze vzduchu prodloužil před OLIVERA MCBURNIEHO a ten před malým vápnem vyloženou šanci zkušeně proměnil!
    90+3. Oliver MCBURNIE - 2:2
     
    90+4
    Gólová situace prošla revizí u videa. McBurnieho trefa je potvrzena a Chelsea bude zbývat minimum času, aby ještě odpověděla.
     
    90+6
    Původně avizované pětiminutové nastavení se nepochybně hodně protáhne, neboť se v něm skoro nehrálo. Po faulu Ahmedhodžiće na Chukwuemeku se takřka všichni stěhují před Grbiće.
     
    90+7
    Fernándezův nákop byl odmítnut Souzou. Vzniklý brejk Sheffield nerozvinul dostatečně rychle. Hosté stihli zacouvat a s centrem z levé strany si poradili.
     
    90+8
    Ahmedhodžić se obořil na sudího Jonese v důsledku odpískaného faulu v neprospěch jeho týmu. Chelsea mají před sebou asi poslední akci.
     
    90+9
    Ta však skončila v samotném zárodku nedovoleným zákrokem Chukwuemeky. Grbić nespěchá s rozehrávkou, po které už bude odpískán konec.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Sheffield na začátku zápasu obdržel od Thiaga Silvy laciný gól z rohového kopu. Zhruba od dvacáté minuty však přepnul do vyšší intenzity a zadělal bohorovně hrající Chelsea na velké problémy. Za takřka jistě sestupující tým po půlhodině hry vyrovnal Bogle. Blues ani po změně stran nezažehli jiskru, ale v 66. minutě se ze zcela ojedinělé šance Maduekeho stejně vrátili do vedení. Hráči United měli v tu chvíli hlavy dole, avšak závěrečný tlak jim přinesl ohromnou radost v podobě vyrovnání McBurnieho.
     
    Fotbalisté Sheffieldu zůstávají na dně tabulky s mankem devíti bodů na 17. Nottingham. Chelsea prodloužila ligovou neporazitelnost na dva měsíce, ale stejně jí patří až deváté místo.
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:10.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:53:47)

    Michal Břuchanský

    Branky: 32. Bogle (Hamer), 90+3. McBurnie (Archer) – 11. T. Silva (Gallagher), 66. Madueke (Palmer)

    Karty:   52. Brereton (SHU), 58. J. Robinson (SHU), 90. Arblaster (SHU), 90+8. Ahmedhodžić (SHU) – 41. Chalobah (CHE), 85. Cucurella (CHE)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:10.
    Sheffield United: Grbić – Holgate (77. Ja. McAtee), Ahmedhodžić, J. Robinson (C) (90+1. Souza) – Bogle, Hamer, Arblaster, Osborn, Trusty (87. Archer) – McBurnie, Brereton.
    Náhradníci: Foderingham – A. Brooks, Larúsí, Norwood, Osula, ben Slímán.

    Trenér: Chris Wilder

    Chelsea FC: Petrović – Disasi, Chalobah, T. Silva, Cucurella (90+3. Badiashile) – Caicedo, Fernández – Palmer (74. Chukwuemeka), Gallagher (C), Madueke (82. Mudryk) – N. Jackson (90+3. Casadei).
    Náhradníci: Bettinelli, Sharman-Lowe – Washington, Gilchrist, Sterling.

    Trenér: Mauricio Pochettino

    Rozhodčí: Jones – Hussin, Smith

    Diváci: 28 638
    bahis siteleri