Brest – Méty 4:3 (kon.) | Toulouse – Štrasburk 0:0 (kon.) | Montpellier – Lorient 2:0 (kon.)
Remeš – Nice 0:0 (kon.) | Monaco – Rennes 1:0 (kon.) | Nantes – Lyon 1:3 (kon.)
konec
Stade Brestois 29
4:3 (3:1)
FC Méty
Neděle 07.04.2024, 13:00 • Stade Francis Le Blé, Brest • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    80. Georges MIKAUTADZE - 4:3
     
    80
    Méty právě vstřelily branku!
    A pozor, najednou je to pouze o gól! Chardonnet se zapletl do zbytečně riskantní rozehrávky. Laxní přihrávku na Brassiera mu ukradl Sabaly. Toho Bizot ještě vychytal, zatímco s dorážkoku GEORGESE MIKAUTADZEHO nemohl dělat zhola nic.
    73. Georges MIKAUTADZE - 4:2
     
    73
    Méty právě vstřelily branku!
    Hosté přece jenom neřekli poslední slovo! Atta skvěle vyřešil přímočarý brejk čtyř hráčů. Balón elegantně naservíroval před GEORGESE MIKAUTADZEHO a ten ho z ostrého úhlu prostrčil mezi nohama Bizota až do brány.
    60. Martin SATRIANO - 4:1
     
    60
    Brest právě vstřelil branku!
    A je hotovo, půlhodinu před koncem vede Brest o tři góly! Romain Del Castillo korunoval svůj dobrý výkon další asistencí. Z rohu posadil balon na hlavu MARTINA SATRIANA a ten Méty suverénně potrestal za velmi nedůsledné bránění.
    38. Steve MOUNIÉ - 3:1
     
    38
    Brest právě vstřelil branku!
    Domácí začínají potvrzovat roli favorita! Lees-Melou zahnal Satriana k zadní čáře. Muž se sedmičkou na zádech přesto s citem nacentroval do předbrankového prostoru a Úkíddžá zůstal bezmocný proti hlavičce STEVEA MOUNIÉHO.
    31. Kamory DOUMBIA - 2:1
     
    31
    Brest právě vstřelil branku!
    Druhou gólovku v rozmezí patnácti sekund už bretaňský klub proměnil! Přetažený centr z dílny Leese-Melou dokázal Del Castillo šikovně sklepnout do špatně hlídaného malého vápna a KAMORY DOUMBIA už měl lehkou práci s uklizením míče do sítě.
    12. Brendan CHARDONNET - 1:1
     
    12
    Brest právě vstřelil branku!
    Také domácí mužstvo skóruje z rohového kopu a slaví tak rychlé vyrovnání na 1:1! Centr z levé strany byl bránícím hráčem sklepnut do malého vápna a Úkíddžá se nestihl dostat k míči před dorážkou zblízka od BRENDANA CHARDONNETA.
    6. Ismaël TRAORÉ - 0:1
     
    6
    Méty právě vstřelily branku!
    Gólový účet překvapivě otevírá předposlední tým tabulky! Kenny Lala trestuhodně bránil ISMAËLA TRAORÉHO a ten díky přesnému centru od Camary rutinérsky kopl míč za Bizota, který se ani nestihl odlepit od země.

    Michal Břuchanský

    Branky: 12. Chardonnet, 31. Doumbia (Del Castillo), 38. Mounié (Satriano), 60. Satriano (Del Castillo) – 6. I. Traoré (L. Camara), 73. Mikautadze (Atta), 80. Mikautadze

    Karty:   62. Udol (MTZ)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:17.
    Stade Brestois 29: Bizot – Lala, Chardonnet (C), Brassier, Locko – Del Castillo (88. Le Cardinal), Lees-Melou, Martin (69. Magnetti), Doumbia (69. Mah. Camara) – Satriano (69. Le Douaron), Mounié (75. Lage).
    Náhradníci: Coudert – Amavi, Camblan, Lebeau.

    Trenér: Éric Roy

    FC Méty: Úkíddžá – Kouao, I. Traoré, Candé, Udol (C) – Jacques (79. N'Doram), Atta (75. Sabaly), L. Camara – Jallow (64. Van Den Kerkhof), Mikautadze, Lamkel Zé (46. P. Diallo).
    Náhradníci: Dietsch – Colin, Lô, I. Sané, S. Sané.

    Trenér: László Bölöni

    Rozhodčí: Millot – Zakrani, Drouet
    bahis siteleri