Brest – Méty 4:3 (kon.) | Toulouse – Štrasburk 0:0 (kon.) | Montpellier – Lorient 2:0 (kon.)
Remeš – Nice 0:0 (kon.) | Monaco – Rennes 1:0 (kon.) | Nantes – Lyon 1:3 (kon.)
konec
FC Nantes
1:3 (1:0)
Olympique Lyon
Neděle 07.04.2024, 20:45 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer. Vítám vás při sledování 28. kola francouzské Ligue 1, u zápasu mezi Nantes a Lyonem.
     
    FC Nantes

    Nantes ještě čeká tvrdá šichta v bitvě o udržení se mezi francouzskou elitou. Aktuálně okupuje poslední neohrožené patnácté místo, ovšem náskok na Lorient čítá pouhé dva bídy. Svěřence trenéra Kombouareho určitě může těšit fakt, že minulý víkend přerušili sérii čtyř porážek v řadě, když zvítězili těsně 2:1 na hřišti Nice. Nejlepším střelcem týmu je osmigólový Mostafa Mohamed.
     
    Olympique Lyon

    Fotbalisté Lyonu se oklepali z mizerného úvodu sezóny, kdy se dokonce pohybovali na úplném chvostu tabulky. Momentálně se Olympique nachází na klidném desátém místě s mankem osmi bodů na pohárové příčky, které tedy zůstávají reálné. Sageho družina navíc táhne sérii čtyř zápasů v řadě bez porážky, naposledy doma zvítězili 3:0 nad Valenciennes v rámci semifinále poháru, ve finále vyzve hvězdné PSG. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Alexandre Lacazette a šestnácti trefami.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Nantes: Lafont – Amian, Castelletto, Cömert, Cozza – Augusto, Chirivella (C) – Mollet, M. Sissoko, Abline – Mohamed.
    Náhradníci: Petrić – Appuah, A. Bamba, Coco, Duverne, Moutoussamy, Pallois, B. Traoré, Zeze.
    Trenér: Antoine Kombouaré

    Olympique Lyon: Lopes – Maitland-Niles, O'Brien, Ćaleta-Car, Tagliafico – Caqueret, Matić, Tolisso – Nuamah, Lacazette (C), Benrahma.
    Náhradníci: Perri – Adryelson, M. Baldé, Cherki, Mata, M. Fofana, Henrique, Lepenant, Orban.
    Trenér: Pierre Sage

    Rozhodčí: Brisard – Auger, Finjean.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté Nantes pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy žluté. Hráči Lyonu na sebe navlékli dresy barvy modré.
     
    3
    Hned v úvodu zahrozil hostující středopolař Corentin Tolisso, jenž zleva dostal nahrávku pod sebe na hranici šestnáctky od Benrahmy, z první ovšem zakončoval vysoko nad.
     
    4
    Lyon pokračuje v aktivním pojetí hry. Saíd Benrahma kroutil centr od rohového praporku do brány, gólman Alban Lafont sebevědomě boxoval.
     
    5
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Corentin Tolisso, avšak Alexandre Lacazette přecenil jeho rychlost, poslal míč příliš před kolegu.
     
    6
    Pokus o pas za obranu absolvoval Pedro Chirivella, nicméně včas reagující Maxence Caqueret v klidu podržel na zádech Mohameda.
     
    7
    Z osmnácti metrů vypálil jedovatou ránu z osmnácti metrů Florent Mollet, leč Lopese nevystrašil, cílové zařízení minul poměrně výrazně.
     
    8
    Na pravém obránci odvedl požadovanou práci Ainsley Maitland-Niles, když obral váhajícího Sissoka a následně rozehrál za sebe na Jakea O'Briena.
     
    9
    Na gól měl spadeno Saíd Benrahma, jenže narážečka s Nuamahem nevyšla, zpětný pas zamířil mimo hrací plochu.
     
    10
    Nedovolený zákrok na svou osobu získal Douglas Augusto, k němuž Nicolás Tagliafico přiběhl pozdě a atakoval ho až v momentě, kdy soupeř dávno přihrával směrem dopředu.
     
    11
    Znovu v akci Nicolás Tagliafico, jenž šel do skluzu proti Cozzovi, ani tak ale míč nezískal, bude se odkopávat od brány.
     
    12
    Nantes se přeci jen probralo a začíná hrát směrem dopředu. Douglas Augusto nahrával obsazenému Mohamedovi, ten míč neudržel.
     
    13
    Překvapit soupeřovu defenzivu chtěl Maxence Caqueret, jenže nákopem překvapil i adresáta Alexandrea Lacazettea, útočník reagoval příliš pozdě.
     
    14
    První opravdu velkou šanci si vytvořili domácí! Po pěkné kombinaci získal míč už uvnitř velkého vápna Mustafa Mohamed, ovšem střelu neumístil vůbec dobře a padající Lopes zakročil nohama.
     
    15
    Pokračuje tlak fotbalistů ve žlutých dresech. Po pravé lajně nabral vysokou rychlost Florent Mollet, skluzující Nicolás Tagliafico odjel do autu i s míčem.
     
    16
    Nantes právě vstřelili branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí Nantes! Od pravé lajny vymyslel parádní centr Mollet přesně do prostoru, kam naběhl MATTHIS ABLINE, gólman Lopes se za dobře umístěnou hlavičkou k levé tyčce jenom ohlédl. Asistence: Florent Mollet.
    16. Matthis ABLINE - 1:0
     
    18
    Žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl Eray Cömert, který úmyslně zatáhl za záchrannou brzdu, zezadu ve skluzu sundal do šance mířícího Lacazettea.
     
    19
    Těžký pas dostal do oblasti hrudi Ernest Nuamah a zpracovával daleko od těla, čehož neomylně využil bránící Nicolas Cozza.
     
    20
    Matthis Abline pomýšlel na druhý vstřelený gól v utkání, když dostal trestuhodně volného prostoru na levé straně šestnáctce, avšak po zpracování napálil jenom dobře vyběhnuvšího Lopese!
     
    21
    Hráči Lyonu si jsou určitě vědomi, že potřebují zlepšit svou hru, tlak z úvodu střetnutí je pryč. Alexandre Lacazette nyní neuspěl jeden na jednoho proti Cömertovi.
     
    22
    Aktivní Matthis Abline viděl do breku mířícího Mustafu Mohameda, leč nahrávku neprovedl dobře, spoluhráči poslal balón na paty.
     
    23
    Pořádně se nyní musel natáhnout Alban Lafont proti přetaženému centru Nuamaha a levou rukou zvládl míč vyškrábnout mimo dosah číhajícího konkurenta.
     
    24
    Skvěle načasoval skluz Jean-Charles Castelletto, zastavil přihrávku a nejen to, stihl se bleskově zvednout a před Tolissem posunul míč na osamoceného Chirivellu.
     
    25
    Domácí kouč Antoine Kombouaré a jeden z jeho asistentů dostali oprávněnou žlutou kartu za dlouho trvající hlasité řeči směrem k rozhodčímu, ty potom ještě pár vteřin pokračovaly.
     
    26
    Na vyrovnání si dělal zálusk nejlepší střelec mužstva Alexandre Lacazette, jednou kličkou vyřadil Augusta s Cozzou, vzápětí pak zprava vyslal křižnou střelu těsně vedle brány.
     
    27
    Nicolás Tagliafico dlouhým pasem po pravé lajně plánoval nastartovat Saída Benrahmu, Alžířan neuspěl tělem proti Erayi Cömertovi.
     
    28
    Přestože Ainsley Maitland-Niles nebyl pod tlakem, tak vyslal prudkou malou domů a Lopesovi míč přeskočil přes nohu, naštěstí pro Olympique vedle pravé tyče.
     
    29
    Nantes tedy zadarmo získalo roh, ale Florentu Molletovi se centr vůbec nepovedl, míč poslal přímo do rukavic gólmana.
     
    30
    Alexandre Lacazette musel počkat na podporu ze strany spoluhráčů, ta přišla pozdě a na dobře myšlenou přihrávku navíc Saíd Benrahma nedosáhl.
     
    31
    Dopředu se vytáhl Jake O'Brien a Maxence Caqueret se je pokusil najít vysokým centrem, na nějž stoper Lyonu nedosáhl.
     
    32
    Po ztrátě Maxence Caquereta šli domácí do protiútoku, který zazdil Douglas Augusto, ve snaze o přenesení doleva nahrál protihráči Ainsleymu Maitlandovi-Nilesovi.
     
    33
    Sám proti přesile Mustafa Mohamed neměl moc šancí na úspěch a skutečně mu kličkovaná nevyšla, výsledkem je aut pro hosty.
     
    34
    Za nákopem do prostoru pravého křídla spěchal Mustafa Mohamed, jehož Duje Ćaleta-Car zastavil pouze za cenu odkopu na roh.
     
    35
    Rozehrávka na krátkou vzdálenost vůbec nevyšla, protože došlo k nedorozumění mezi hráči ve žlutém a zadarmo získal balón Corentin Tolisso.
     
    36
    Na perfektně načasovanou přihrávku si naběhl Mustafa Mohamed a z velkého úhlu potom zaskočil Lopese střelou na přední tyč, právě ta portugalského gólmana zachránila od druhého inkasovaného gólu!
     
    37
    Zničehonic se posadil na trávník Eray Cömert a podle všeho se jedná o problém s kolenem. Zřejmě dojde k prvnímu střídání v zápase.
     
    38
    Eray Cömert dává jasně najevo, že nechce skončit. Zvládl doklusat za postranní čáru a minimálně první poločas ještě zkusí dohrát.
     
    39
    Alžírský reprezentant Saíd Benrahma nejprve naznačil centr, aby si následně posunul míč blíže do středu a zkusil technický pokus na zadní tyč, ten skončil v Lafontových rukavicích.
     
    40
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Eray Cömert, přichází Nathan Zeze.
     
    41
    Fotbalisté Lyonu drží míč na útočné polovině a postupnou kombinací chtějí vyzrát na pevnou defenzivu Nantes. Zatím bez úspěchu.
     
    42
    Florent Mollet si vyměnil míč s Moussou Sissokem a chtěl centrovat do vápna, nicméně všiml si, že nemá na koho, proto otočil balón za sebe na Cozzu.
     
    43
    Kombinují pro změnu domácí, ale i v jejich situaci působí snaha hodně bezradným dojmem. Žádný moment překvapení nepřichází.
     
    44
    Nicolás Tagliafico dostal zpětnou přihrávku od Benrahmy a z prvního doteku centroval do vnitra vápna, kde hlavičkoval bránící Jean-Charles Castelletto.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Za oplácení riskoval kartu Matthis Abline, ale arbitr Brisard byl v tomto případě shovívavý a vystačil si s ústním varováním.
     
    45+2
    Proti přihrávce za obranu dobře vystartoval Alban Lafont a balón sebral do rukavic s náskokem na marně se snažícího Lacazettea.
     
    45+3
    Nantes v závěr úvodního dějství zkusilo ještě jeden útok, zatím jediný střelec zápasu však nezvládl rychlostní souboj s Jakem O'Brienem.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Úvodní dějství zápasu mezi Nantes a Lyonem přineslo jediný gól, o nějž se poněkud překvapivě postaralo domácí mužstvo. Skóre střetnutí zatím určuje situace z 16. minuty, kdy se po centru Molleta prosadil pěkně umístěnou hlavičkou k levé tyčce Matthis Abline. Favorizovaný Olympique má více ze hry, ale jeho efektivita byla v první půli nulová, hlavně na ní potřebuje ve druhém poločase zapracovat.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:49.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, jediným střídáním tak zůstává stažení zraněného domácího stopera Cömerta.
     
    48
    Zmatky v pokutovém území Nantes vyrovnávací trefou neskončili. Tu největší šanci měl Ernest Nuamah, ale střílel jenom do dobře postaveného protihráče, Nathan Zeze potom přehlavičkoval dva soupeře a odvrátil balón na roh.
     
    49
    Zase velmi dobře zapracoval Nathan Zeze, jenž dominoval proti centru od rohového praporku a míč nasměroval mimo šestnáctku.
     
    50
    Ernest Nuamah přešel do sprintu po pravé lajně, ovšem s míčem se příliš daleko nedostal, Jean-Charles Castelletto jej zastavil čistým způsobem.
     
    51
    Proti centru vystartoval Nicolas Cozza a ve výskoku dominoval, Saíd Benrahma se proti němu navíc provinil faulem.
     
    52
    Po chvilce váhání Saíd Benrahma přeci jen centroval do velkého pokutového území, kde Jean-Charles Castelletto přetlačil Nemanju Matiće.
     
    53
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Z hostujících hráčů ji inkasoval Alexandre Lacazette za nepříjemný loket do obličeje Zezeho.
     
    54
    Na trávníku pokračuje ošetřování Nathana Zezeho, který má tržnou ránu nad pravým okem, krvácení se naštěstí povedlo brzy zastavit.
     
    55
    Nathan Zeze je připraven pokračovat ve hře a nyní ho bude opravdu snadné rozeznat od ostatních i z velké dálky, protože má obvázanou hlavu.
     
    56
    Individuálně si Matthis Abline nevěřil a přihrával za sebe Douglasi Augustovi, jenž nahrával ještě hlouběji Chirivellovi.
     
    57
    Je pochopitelné, že domácí s míčem na kopačkách nikam nespěchají. Hosté presují vysoko, moc platné jim to však není.
     
    58
    Jake O'Brien s Dujem Ćaleta-Carem selhali ve snaze o ofsajdovou past a Mustafa Mohamed mohl postupovat do šance, střelu, na přední, levou tyč Lopes s problémy vyrazil.
     
    59
    Florent Mollet si s obrovskou lehkostí obhodil Caquereta a z pravého křídla poslal střílený centr do vápna. Odražený míč si našel Matthis Abline, leč zakončoval jenom do Ćalety-Cara.
     
    60
    Střídání v týmu Olympique Lyon:
    ze hřiště odchází Corentin Tolisso, přichází Rayan Cherki.
     
    61
    Douglas Augusto chtěl využít volnějšího středu hřiště, potáhl si míč pár metrů, ale posléze nepřesně hledal Moussu Sissoka.
     
    62
    Standardku pro Nantes získal Florent Mollet, který pláchl Rayanu Cherkimu a protihráč jej zastavil jen za cenu faulu.
     
    63
    Právě faulovaný Florent Mollet chytře plánoval zaskočit Lopese dělovkou na přední tyčku z velkého úhlu a moc nechybělo, rozvlnila se boční síť.
     
    64
    Hodně nepovedený nákop za obranu adresoval Nathan Zeze, hrací předmět doskákal až do Lopesových připravených rukavic.
     
    65
    Na levém křídle zbytečně dlouho vymýšlel Saíd Benrahma, až nakonec přišel o míč při kličce k levé lajně, tu přečetl Pedro Chirivella.
     
    66
    Do centru z levé strany se hlavou opřel Alexandre Lacazette, avšak jednalo se o slabý pokus, Alban Lafont neměl moc práce se zákrokem.
     
    67
    Nantes nadále hraje především na držení míče, případně na možný brejk. Nyní kombinuje kolem poloviny hřiště a ještě více tímto vyčkáváním nabourává psychiku soupeře.
     
    68
    Vyběhnuvšího Lafonta si všiml Rayan Cherki a zkusil ho přelobovat nákopem z poloviny hřiště. Brankář stihl zacouvat a snadno míč chytil.
     
    69
    Pravou stranou si do pokutového území píchl míč Ernest Nuamah, leč daleko od nohy, Nicolas Cozza soka předskočil a získal faul.
     
    70
    Zbytečně Maxence Caqueret posílal míč do přehuštěného prostoru na Alexandrea Lacazettea, přičemž balón zastavil Kelvin Amian.
     
    71
    Neoddiskutovatelná žlutá karta pro Ernesta Nuamaha, ten šel do skluzu proti Cozzovi s tím, že nemá žádnou šanci zasáhnout míč.
     
    72
    Ze střední vzdálenosti vyzkoušel zajímavý střelecký pokus Matthis Abline. Anthony Lopes včas zareagoval a míč podržel v rukavicích.
     
    73
    Protiútok Lyonu vedl středem hřiště Rayan Cherki. Volil nahrávku doprava na Nuamaha, následoval pas pod sebe na Saída Benrahmu a technická střela vysoko nad.
     
    74
    Žlutému trestu neunikl Mustafa Mohamed. Egyptský útočník po absolvování hlavičkového souboje nesmyslně dohrál šlapákem protivníka.
     
    74
    Střídání v týmu Olympique Lyon:
    ze hřiště odchází Ernest Nuamah, přichází Malick Fofana.
     
    75
    Lyon právě vstřelil branku!
    Kostrbatě, ale přece, je srovnáno! Po pohledné kombinaci mířil Benrahma z hranice velkého vápna do levého dolního rohu, ovšem Lafont předvedl parádní zákrok, a to i proti dorážejícímu Fofanovi. Vzápětí Zeze měl v plánu odkopnout daleko do autu, jenže tvrdě narazil, napálil totiž hladového ALEXANDREA ACAZETTEA a balón se od něj šťastně odrazil za brankovou čáru.
    75. Alexandre LACAZETTE - 1:1
     
    76
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Marcus Coco.
     
    76
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Mustafa Mohamed, přichází Abdoul Kader Bamba.
     
    77
    Lyon právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat, o krok napřed je rázem Olympique! Vyšla akce z pravé strany, kde Maitland-Niles nahrával blíže středu hřiště žolíkovi MALICKU FOFANOVI, jemuž vyšla tvrdá střela na přední tyčku, Lafont reagoval pozdě a balón mu proletěl pod tělem.
    77. Malick FOFANA - 1:2
     
    79
    Okamžité srovnání chtěl obstarat Matthis Abline a z pravé strany vápna vyslal slibnou střelu na zadní tyč, Anthony Lopes přispěchal s neméně kvalitním zákrokem.
     
    80
    Po rohu Nantes ještě pokračoval tlak domácího celku. Na závěr hlavičkoval Jean-Charles Castelletto o několik metrů vedle levé tyče.
     
    81
    Karty se úplně obrátily a rázem Lyon nemá důvod ke spěchu, naopak soupeř musí přepnout a místo obrany musí vrhnout veškeré zbytky sil do útoku.
     
    82
    Ke vstřelenému gólu chtěl Malick Fofana přidat i asistenci, přihrávku na volného Benrahmu zastavil Nicolas Cozza v poslední chvíli.
     
    83
    Tentokráte už Saíd Benrahma míč získal, ale na ránu z úhlu si nevěřil, nicméně vymyslel povedený oblouček na Cherkiho. Proti soupeři dobře vyběhl Lafont a střelu schytal do hrudi.
     
    84
    Středem měl v plánu proběhnut až před brankáře Pedro Chirivella, zastavil ho až poslední bránící protihráč Nicolás Tagliafico.
     
    85
    Z pravého křídla si navedl balón blíže středu hřiště Rayan Cherki a vyzkoušel střelu na zadní tyč, s níž Alban Lafont počítal a zapsal na konto další úspěšný zákrok.
     
    86
    Střídání v týmu Olympique Lyon:
    ze hřiště odchází Saíd Benrahma, přichází Mama Baldé.
     
    86
    Střídání v týmu Olympique Lyon:
    ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Gift Orban.
     
    86
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Bénie Traoré.
     
    86
    Střídání v týmu FC Nantes:
    ze hřiště odchází Douglas Augusto, přichází Samuel Moutoussamy.
     
    87
    Nově příchozí Bénie Traoré toho moc nevymyslel, protože došlo k jeho ztrojení a podpora od spoluhráčů byla nulová. Soka obral Jake O'Brien.
     
    88
    Přenesení doprava bylo dobrou myšlenkou, ovšem provedení Matthisi Ablineovi vůbec nevyšlo, nízký míč pro sebe zpracoval Nicolás Tagliafico.
     
    89
    Dopředu se vydal Pedro Chirivella a centroval netypicky z levého křídla, obránce Duje Ćaleta-Car bezpečně natlačil tělo před Abdoula Kadera Bambu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    90+1
    Situaci tří proti třem Rayan Cherki nesehrál dobře. Zkusil přihrávku po pravé ruce na Gifta Orbana, jehož zpacifikoval Jean-Charles Castelletto.
     
    90+2
    Abdoul Kader Bamba si na levém křídle pohrál s Mamou Baldém a odcentroval do pokutového území, odkud Bénie Traoré zakončoval hlavou nad břevno.
     
    90+3
    Poměrně dlouho otálel Bénie Traoré, načež vyslal balón do pokutového území, kde Nicolás Tagliafico přetlačil nezapřeného Ablineho.
     
    90+4
    Zkušeně si nyní počínal Rayan Cherki. Nejprve pošetřil cenné vteřiny, aby zhruba dvacet metrů od brány udělal kličku Bambovi a ten jej podrazil.
     
    90+5
    Byť se jednalo o přímý kop, ze kterého klidně mohlo dojít k ohrožení brány, tak se hosté rozhodli neriskovat, rozehráli nakrátko a šetří čas.
     
    90+6
    Příliš agrese dal do osobního souboje proti Cherkimu již viditelně frustrovaný Jean-Charles Castelletto, protihráče fauloval.
     
    90+7
    Ani v poslední nastavené minutě se domácím nedaří vybudovat potřebný tlak. Fotbalisté Lyonu kontrolují závěr a vypadá to na jejich tříbodový zisk.
     
    90+7
    Lyon právě vstřelil branku!
    Kouč Sage měl při střídání zlatou ruku. Po domácí ztrátě se soupeř dostal do přečíslení, střídající Baldé předložil balón jako na zlatém podnose rovněž fotbalistovi příchozímu z lavičky GIFTU ORBANOVI a jednadvacetiletý Nigerijec zakončil nechytatelně do levého dolního rohu.
    90+7. Gift ORBAN - 1:3
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Vzestup Lyonu pokračuje. Olympique v utkání hraném bez diváků po kvalitním výkonu zvítězil v Nantes výsledkem 3:1.

    Přestože byli hosté aktivnějším týmem od úvodních minut, tak jako první se z branky radovali domácí, v 16. minutě otevřel gólový účet utkání Matthis Abline. Poměrně dlouho se hráči Lyonu trápili v ofenzivě, aby nakonec dokonali bleskový obrat mezi 75. a 77. minutou, kdy síť rozvlnili nejlepší střelec týmu Alexandre Lacazette a žolík Malick Fofana. Nantes se nepovedlo v závěru získat potřebný tlak, místo toho soupeř v závěrečných sekundách přidal pojistku, kdy souhru střídajících fotbalistů gólem zakončil Gift Orban.

    Svěřenci trenéra Sageho navzdory vítězství zůstali na desátém místě, ovšem pohárovým příčkám se přiblížili už na pět bodů. Nantes zůstává patnácté o dva body před Lorientem.
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:14. (22:54:41)

    Milan Huppert

    Branky: 16. Abline (Mollet) – 75. Lacazette, 77. M. Fofana (Maitland-Niles), 90+7. Orban (M. Baldé)

    Karty:   18. Cömert (NAT), 74. Mohamed (NAT) – 53. Lacazette (LYO), 71. Nuamah (LYO)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:14.
    FC Nantes: Lafont – Amian, Castelletto, Cömert (40. Zeze), Cozza – Augusto (86. Moutoussamy), Chirivella (C) – Mollet (76. Coco), M. Sissoko (86. B. Traoré), Abline – Mohamed (76. A. Bamba).
    Náhradníci: Petrić – Appuah, Duverne, Pallois.

    Trenér: Antoine Kombouaré

    Olympique Lyon: Lopes – Maitland-Niles, O'Brien, Ćaleta-Car, Tagliafico – Caqueret, Matić, Tolisso (60. Cherki) – Nuamah (74. M. Fofana), Lacazette (C) (86. Orban), Benrahma (86. M. Baldé).
    Náhradníci: Perri – Adryelson, Mata, Henrique, Lepenant.

    Trenér: Pierre Sage

    Rozhodčí: Brisard – Auger, Finjean

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri