Liberec B – Živanice 3:0 (kon.) | Chlumec n/C – Pardubice B 1:2 (kon.) | Ml. Boleslav B – Jablonec B 1:3 (kon.)
Hr. Králové B – Most/Souš 1:2 (kon.) | Teplice B – Přepeře 2:1 (kon.)
konec
FK Teplice B
2:1 (1:1)
FK Přepeře
Neděle 07.04.2024, 10:15Česká fotbalová liga (B) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je za námi! Tepličtí se dostali ve druhém poločase do vedení a i přes tlak hostujících Přepeří ho již nepustili. Obecně jsme v dnešním utkání neviděli moc šancí, o něco více gólových pozic a střel ale měli právě hosté, kteří však minimálně dvakrát jasnou šanci v branku nevyužili. Děkujeme za pozornost, z dnešního utkání je to vše! (12:16:07)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tepličtí dostali míč z vlastní poloviny a rozhodčí ukončuje zápas, který tak vlastně v poklidu a bez komplikací končí vítězstvím pro teplické hráče! Ti se tak mohou radovat z důležité výhry!
     
    90+1
    Tepličtí fotbalisté se stále musejí bránit zvyšujícímu se náporu hostujícího celku, ten se ale zatím aktuálně nemůže prokombinovat do nějaké z lepších pozic pro střelu.
     
    89
    Hlavní rozhodčí nastavil tři minuty nad rámec základní hrací doby. Mezitím se pokoušely o další ze střel Přepeře, jenže ani tentokrát neusměrnily balón mezi tři tyče.
     
    88
    Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Dočekal).
     
    86
    Jáchym Šťovíček si naskočil na balon z pravé strany a nechybělo mnoho, aby ho usměrnil za brankovou čáru. Bohužel pro něj ale centr letěl o něco výše, než by bylo třeba. Hru na opačnou stranu obrací Tepličtí.
     
    85
    Přepře jsou s blížícím se koncem utkání o něco aktivnějším celkem a cítí potřebu srovnat stav utkání! Uvidíme, jak si nyní poradí s rohovým kopem z pravé strany.
     
    83
    Tomáš Bulíř se dostal k rozehrávce standardní situace. Namísto střely zvolil centr do malého vápna. Tam balón odklidili mimo nebezpečí domácí stopeři, a to bez výraznějších komplikací.
     
    81
    Martan poslal přesnou a rychlou přihrávku na Novotného, který pálil bez přípravy z první. Jeho pokus ale neměl gólové parametry a skončil pouze u gólmana, který míč kryje napoprvé v náruči.
     
    80
    Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Tvaroha).
     
    80
    Střídání v týmu FK Teplice B:
    ze hřiště odchází Emmer, přichází Korselt.
     
    79
    Domácí fotbalisté se nyní museli zhrozit! Vojtěch Novotný vystřelil z pravé strany na vzdálenější tyč, kterou nakonec jen těsně minul. Velký oddych pro domácí!
     
    78
    Střídání v týmu FK Přepeře:
    ze hřiště odchází Neyra, přichází Šťovíček.
     
    76
    Zničehonic zahrozily také Přepeře na opačné straně hřiště. Nepříjemnou střelu z větší vzdálenosti vyslal jeden z hostů, ale trefil jen těsně vedle tyče!
     
    74
    Ladislav Martan si dobře poradil v obranné činnosti, když v rychlosti stačil poslat míč před dotírajícím protihráčem svému brankáři. Ten ho záhy odkopává daleko od brány.
     
    73
    Proti vysokému odkopu od levého rohového praporku z gólmanova pohledu zasáhl brankář Truksa bez potíží, následně rozehrává balón zpět do hry.
     
    72
    Střídání v týmu FK Teplice B:
    ze hřiště odchází Procházka, přichází Chýle,
    ze hřiště odchází Vachoušek, přichází Lukáš.
     
    71
    Žlutá karta pro tým FK Teplice B (Emmer).

    Adam Pavlíček

    Branky: 35. Procházka, 68. Kapur – 11. Pavlata

    Karty:   37. Vachoušek (TEB), 71. Emmer (TEB) – 42. Marijanovic (PRP), 80. Tvaroha (PRP), 88. Dočekal (PRP)   60. Novotný (PRP)


    FK Teplice B: Němeček – Křišťan, Procházka (72. Chýle), Trnovec, Kapur, Kolář, Hrdlička, Vachoušek (72. Lukáš), Foungala, Kříž (57. Pokorný), Emmer (80. Korselt).
    Náhradníci: Chýle, Korselt, Lukáš, Pokorný, Grümann

    Trenér: Šourek

    FK Přepeře: Truksa – Neyra, Tvaroha, Novotný, Janošík, Daníček, Pour (46. Bulíř), Pavlata, Marijanovic (46. Martan), Strnad (70. Novák), Dočekal.
    Náhradníci: Válek, Bulíř, Marta, Novák, Šťovíček, Habr, Rozkovec

    Trenér: Procházka

    Rozhodčí: Černý – Štípek, Zima
    bahis siteleri