Teplice – Hr. Králové 0:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Jablonec – Ostrava 2:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
0:1 (0:1)
FC Hradec Králové
Neděle 07.04.2024, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne zpod Krušných hor! Základní část nejvyšší fotbalové ligy se blíží pomalu ke svému konci a tři kola před jejím vypršením přijde další souboj, který může napovědět o složení nadstavbových skupin.

    Teplice se totiž na ikonických Stínadlech postaví Hradci Králové, jenž ztrácí na prostřední skupinu aktuálně jediný bod. Sami Severočeši mají ještě o bod více. Votroci v případě výhry mohou slavit tři body z Teplic po dvou letech, domácí naopak na vítězství čekají od 3. března.

    Duel začíná na Stínadlech v 15:00, příjemnou zábavu!
     
    FC HRADEC KRÁLOVÉ
    11. místo, 30 bodů, skóre 29:36, bilance 7-9-10

    Východočeši se stále nemohou dostat z příček ve skupině o záchranu. Body však sbírají na jaře s pravidelností, prohráli totiž jenom jednou, a to 1:2 na Spartě. První čtyři duely druhé kalendářní části sezony skončily všechny remízou, prolomit se to povedlo Votrokům až v derby s Pardubicemi, které doma jednoznačně zvládli 2:0. Tři body bral Hradec i v doposud posledním kole, když přivítal doma aktuálně patnáctou Karvinou. Přestože to možná byl zápas, v němž se domácí na vítězství dost nadřeli, i to se počítá a výsledkem 2:1 zůstávají v kontaktu se středem tabulky.
     
    FK TEPLICE
    9. místo, 32 bodů, skóre 27:33, bilance 8-8-10

    Zatímco loni Teplice honily finiš sezony až ve skupině o udržení, letos to mají rozehrané výrazně lépe. Pod vedením zkušeného trenéra s hradeckou stopou, Zdenka Frťaly, hrají v klidném středu, na druhou stranu, od opětovné účasti ve spodní nadstavbové skupině je dělí dva body. Právě s Hradcem to tak bude důležitý zápas.

    Naposledy skláři vyhráli 3. března doma nad Libercem 2:0. Poté přišly na venkovních hřištích dvě porážky a doma remíza, nutno však dodat, že v arénách Slavie a Baníku měli Tepličtí těžkou roli. Mezi tyto dva zápasy se vklínil zisk bodu proti Slovácku.
     
    Nedělní utkání se nebude týkat teplického trenéra Zdenka Frťaly. I na kouče se totiž vztahují zápasové stopky v podobě žlutých karet. Ex-hradecký trenér nasbíral v dosavadním průběhu sezony čtyři, a tak bude na Stínadlech zřejmě přítomen „jen“ jako „obyčejný divák“. Trenérskou štaci za něj na jedno utkání převezme asistent Ondřej Prášil.
     
    -15
    Ještě jednou vám přeji krásné odpoledne ze severu Čech! Zhruba za patnáct minut začne pro oba týmy důležitý duel na teplickém stadionu, který se pozvolně zaplňuje, a to včetně hostujícího sektoru.
     
    -1
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Grigar – Kričfaluši, Chaloupek, Mičević – Bílek, L. Mareček (C), Jukl, Labík – Jásir, Trubač, D. Fila.
    Náhradníci: Němeček, Ludha – Švanda, Čerepkai, S. Bednár, Radosta, Audinis.
    Trenér: Ondřej Prášil

    FC Hradec Králové: Zadražil – Ja. Klíma, Kodeš (C), K. Spáčil – Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí st. – Čmelík, Pilař – Vašulín.
    Náhradníci: Vízek, Knobloch – Pudhorocký, Hais, P. Juliš, Hlaváč, Čech, Horák, Šašinka, Koubek.
    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Pechanec – Dobrovolný, Pfeifer.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání začalo výkopem hostujících barev, tedy těch hradeckých. Po krátké nahrávce na Kodeše přišel nákop vzduchem k Vašulínovi, který si ale tělem bránícího obránce neodstavil.
     
    1
    Hned poté ale došlo k faulu na Kučeru a již v první minutě tak měli Votroci velmi zajímavou standardní situaci. Krejčí však centr poslal rovnou na Grigara.
     
    2
    Dva ostré fauly teplických hráčů na útočné polovině. Při prvním na Čmelíka ponechával rozhodčí Pechanec výhodu, druhé došlápnutí u lajny již rovnou pískal. Navíc hned důrazně uklidnil kapitána Marečka, jenž se vydal protestovat.
     
    3
    Na první dobrou nebyl následný pobyt hostí ve vápně vůbec špatný. Kombinace šla po zemi přes levou stranu a Vašulín dostával míč zády k brance na malý čtverec, patičkou ale trefil jenom blokujícího stopera. Následný pokus Kodeše již šel mimo.
     
    4
    Zatím se v prvních minutách tolik nehraje. Další přerušení přišlo zhruba 25 metrů před Zadražilovou kasou, kdy byl pískán faul Kodešovi. Právě hradecký kapitán pak ještě ležel poměrně dlouho na trávníku, nakonec ale bude v klidu pokračovat.
     
    4
    A že to Bílek nekopl vůbec špatně! Přímák posílal rovnou na branku k pravé tyči. Zadražil tak musel reagovat a ve spolupráci s ostatními obránci je z toho nakonec roh pro domácí!
     
    6
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Přestože měli skláři rohový kop, nevytěžili z něj vůbec nic, naopak hned záhy po ohromné minele Grigara inkasují! Hradeckou obranou odkopnutý míč v klidu sebral Jukl a jal se kombinovat právě s teplickým gólmanem, který se vytáhl vysoko nad vápno. Grigar měl ohromné množství času, s centrem dopředu však váhal tak dlouho, až pod tlakem napadajícího DANIELA VAŠULÍNA rozehrál přímo na kopačku hradeckého forvarda. A ten už pak snadno dopravil balon do prázdné – 0:1!
    6. Daniel VAŠULÍN - 0:1
     
    9
    Hradec si vybojoval záhy další rohový kop, který nebyl v první chvíli nebezpečný. Mičević ale odhlavičkoval do prostoru, kde zůstal nepokrytý Pilař. Zkušený hradecký záložník, jenž si v kariéře zažil své, to vzal z první na volej, branku ale minul.
     
    11
    Hostům ponechaná výhoda po faulu na Spáčila u lajny mnoho nepřinesla. Dancák centroval dopředu na dvojici Čmelík – Pilař, jenže to bylo poměrně nepřesné a Grigar bez potíží sebral do rukavic.
     
    12
    Chaloupek vysunul hru na útočnou polovinu a Teplice to zkusily po pravé straně, respektive Bílek se rozhodl centrovat napříč hřištěm, kde si nabíhal Jásir. Ten byl ale dobře bráněn a míč tak přešel na kopačky hostů.
     
    14
    Ti to opět zkusili jednoduchým centrem na hrot, kde operuje Jásir. Přetažený míč ale jako první sebral do rukavic Zadražil, načež pak setrvačností dobíhajícího Jásira z výskoku sestřelil. Zatímco hradecký gólman ošetření až tak nevyžadoval, k teplickému forvardovi míří maséři.
     
    15
    Po chvíli se ale i Jásir zvedl, načež bude zajisté v zápase pokračovat. A aby to bylo kompletní, rozhodčí pískal domácímu hráči útočný faul.
     
    17
    Harazim na hraně faulu zastavil Trubače v pohybu a snažil se ještě od něj získat míč, ale neúspěšně. Skláři však daleko nedošli, respektive ani přes půlku.
     
    18
    Hradec totiž hned otočil hru a vedl útok přes levou stranu. Řešení v šestnáctce dostal na starosti Čmelík, který se snažil jemným obloučkem přenést hru na druhou tyč, kde už to ale měli Tepličtí pod kontrolou.
     
    19
    Kučera zatlačil po ztrátě na Mičeviće, navíc jej i fauloval. Rozehra se ale domácím nepovedla. Při třetí přihrávce se snažili prostrčit na Jásira, dobře však vystoupil Kodeš a z jedničky otočil.
     
    20
    Klíma raději stáhl hru zpátky k vlastní brance, načež Zadražil přenášel hru nalevo, respektive na Pilaře. Přestože by osobní souboj hradecký špílmachr vyhrál, rozhodl se dále v situaci nepokračovat. Už při Zadražilově centru byl totiž v ofsajdu.
     
    22
    Napadající hráči Teplic dostali pod tlak Kodeše s Klímou, načež Trubač ze souboje převzal míč a otevřel si prostor na levém křídle. Následná přihrávka na Jásira ale nebyla přesná, čímž nadějná akce skončila.
     
    23
    Sympaticky zaplněný domácí kotel se prezentuje choreem, pod nímž navíc zapálil dýmovnice v klubových barvách. Trochu tím tak sice donutil některé fanoušky sedící nad kotlem dočasně opustit svůj prostor, samotné choreo ale bylo povedené.
     
    25
    A zatímco se pomalu dým dostával z tribun, měli domácí velkou šanci! Opět pozlobila hradecké obránce levá strana, kdy míč propadl až k Labíkovi, jenž operoval na malém vápně. Z jedničky ale napálil jenom Zadražila, následná dohrávka akce nebyla nijak vážná.
     
    27
    Štěpán Chaloupek (TEP) zkrátka musel. V souboji na půlce se dostal za Vašulína, který už mu chtěl utíkat do brejku. Proto jej stáhl k sobě a dostává žlutou kartu zcela bez debat.
     
    28
    Následná rozehrávka faulu směřovala napravo, kde se nacházel Vašulín. První byl ale na míči Jásir a dostal jej pryč ze šestnáctky.
     
    29
    Poté si právě egyptský útočník došel pro faul a byl z toho trestný kop. Nepříliš povedený nákop sebral Zadražil a po zemi rozehrával na Kodeše. Tomu však míč uskočil od kopačky a letěl do zámezí.
     
    31
    Pilař vzduchem píchl balon do volného prostoru, kde k němu sprintoval Čmelík. Už pár metrů před lajnou ale bylo jasné, že to není hratelné a skláři tak budou vhazovat.
     
    32
    Labík si našel prostor na centr zleva a přetáhl jej na zadní tyč, kde se tlačil do zakončení jeden z Teplických. Povedlo se mu alespoň shodit pod sebe na Trubače, jenž se uvolnil a z druhé vlny zakončoval na zadní tyč. Záložník s hradeckou stopou těsně minul, navíc po souboji s Kodešem zůstal ležet na trávníku a vyžádal ošetření.
     
    34
    Právě Trubač se po svém zapojení do hry pak dostal na levé straně ke střele. Technický obstřel ale poslal vysoko nad.
     
    35
    Žlutá karta pro tým FC Hradec Králové (Ladislav Krejčí st.).
     
    38
    Další žluté karty se udělovaly hned záhy. Nepříjemný nákop z pravé strany Zadražil vyboxoval, načež ale zůstal ležet na trávníku po navazujícím souboji s Muhamedem Jásirem (TEP). Domácí forvard se pak dostal do rozepře s Jakubem Klímou (HKR) a oba jsou odměněni napomínáním.
     
    40
    Jakub Kučera (HKR) se stává dalším trestaným kartonkem žluté barvy. Tentokrát došlápl Trubače před vlastní střídačkou a rozhodčí Pechanec tak znovu trestá.
     
    40
    Teplice jsou v posledních minutách aktivnější a vybojovaly si rohový kop. Zahraný na přední tyč ale Kodeš včas odklidil, posléze vysunuli hosté hru opět až ke Grigarovi.
     
    41
    Klíma se u rohového praporku dopustil dalšího nedovoleného zákroku, tentokrát na Jásira. Tepličtí tak mají jakousi zkrácenou formu rohového kopu.
     
    43
    Bílek jej pálil přímo na branku a dlouho to nevypadalo nebezpečně, nakonec z toho ale bylo břevno hradecké branky! Votroci jsou teď pod velkým tlakem a odkopli znovu jenom na vhazování.
    43. Bílkův přímák skončil na břevně
     
    44
    K uvolnění náporu ale pomohl Hradci Labík. Ten se totiž na Klímovi dopustil útočného faulu a na závěru první půle budou Votroci rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    45
    Míč směřoval na Vašulína, který si ale v souboji s Mičevićem pomohl útočným faulem. Hlavní rozhodčí nejprve pískat nechtěl, poté ale dal na radu pomezního.
     
    45+1
    Již v první nastavené minutě ze tří přišel další dlouhý nákop dopředu, tentokrát jej dostával na nohu Pilař. Vybíhal však z ofsajdu a jeho signalizace se dočkal o nějakou dobu později.
     
    45+2
    Ani žluto-modří neuspěli se svým centrem po pravé lajně, Filovi šel daleko od nohy a Zadražil tak bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    45+2
    Prostrčení po pravé straně domácím nevyšlo. Mareček chtěl míč jemně líznout směrem k rozběhnutému Filovi, už tak prudkou přihrávku ale ještě zrychlil a pomalu směřujeme do finiše první půle.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Teplické hráče vyprovází do kabin nesmělý pískot. Ztrácí totiž od šesté minuty jednu branku, když zachyboval v rozehrávce Grigar a daroval tak gól Danielu Vašulínovi. Ve zbytku poločasu byli opticky lepší právě domácí, vyslali celkem čtyři pokusy na branku, ale Zadražil drží čisté konto. Pomohlo mu i břevno ve 43. minutě, které nastřelil z přímáku Michal Bílek.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    I druhému poločasu bude v Teplicích přihlížet Václav Neckář, dlouholetý fanoušek domácího klubu. Nejen on tak sledoval první snahu sklářů, která vedla skrze centr do vápna. Ten však Zadražil bez problémů měl.
     
    47
    Vašulín dostal těžký míč po lajně, přičemž na zádech měl Chaloupka. I přes veškerou snahu o balon přišel a teplický obránce, jehož čeká angažmá ve Slavii, vrátil hru ke Grigarovi.
     
    48
    Jásir se tlačil zády do Klímy, který jej však přes sebe nepustil. Míč nechal propadnout navíc až za brankovou čáru, tudíž bude Zadražil vykopávat.
     
    49
    Nepříjemný míč zleva poslal do šestnáctky Labík, ale přímo ke Kodešovi. Hradecký kapitán se do centru položil a odvrátil jej do zámezí.
     
    50
    Po minutách strávených především v obranné fázi přišel dlouhý míč do brejku Pilařovi. Ten měl na zádech Bílka a kousek za středovou lajnou spadl, rozhodčí však faul nepískal.
     
    52
    Petr Kodeš (HKR) slízl jako další žlutou kartu. Jásir si jej totiž kličkou na fleku udělal a vypadalo to na nadějný brejk domácích. Kodeš tak schválně přidržel teplického útočníka, aby znemožnil pokračovat v akci.
     
    53
    Domácí to tentokrát zkusili přes pravou stranu! Bílek po průniku natáhl míč na zadní tyč, kde zavíral prostor Labík, ve vzdušném souboji ale Klímu nepřetlačil. Alespoň je z toho pro domácí rohový kop.
     
    54
    Ale ten se nezadařil. Přesto skláři pokračují v povedeném nástupu do druhé půle, Votroci se nedostali prakticky přes půlku.
     
    55
    Povedlo se jim to až nyní, kdy přišel další dlouhý míč dopředu na Krejčího. Ten ještě na lajně zkusil nakopnout balon do Bílka, aby získal rohový kop, bylo to již však mimo hrací plochu.
     
    56
    V kombinaci na útočné polovině Tepličtí zachybovali, při návratu dozadu navíc Chaloupek nedovoleně zastavil Kodeše. Tím je tak hra přerušena, na domácí straně se navíc chystá dvojí střídání.
     
    59
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Roman Čerepkai,
    ze hřiště odchází Albert Labík, přichází Josef Švanda.
     
    58
    Krátce po střídání se domácí radovali ze srovnání, kdy nákop dopředu prodloužil hlavou jeden z Teplických na čerstvého Čerepkaie. Ten sám před Zadražilem napoprvé neuspěl, příhodným odrazem ale pokračoval v tažení a připravil míč Filovi do prázdné. Radost Teplic však netrvala dlouho, neboť se Čerepkai zapojil do hry v ofsajdu!
    58. Filův gól neplatil, rozhodl předchozí ofsajd
     
    61
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Lukáš Čmelík, přichází Petr Pudhorocký.
     
    62
    Kodeš toho v obraně schytává hodně. Tentokrát zůstal před vhazováním Bílka ležet na trávníku, což se nelíbilo domácím, ti totiž chtěli hned hrát. Nejaktivnější byl v této situaci Fila, jehož definitivně uklidnil až rozhodčí.
     
    63
    Severočeši jsou jasně lepší a pokračují v místy až drtivém tlaku. Další centr na zadní tyč musel zahrát Zadražil, aby se nedostal Jásir k hlavičce.
     
    64
    Osvobodit z těžkých posledních minut mohl Votroky Vašulín, který sprintoval za dlouhým nákopem. Před sebou měl Chaloupka, jenž po kontaktu spadl. Právě kontakt vyhodnotil rozhodčí jako nedovolený, proto je hrotovému útočníkovi Hradce pískán útočný faul.
     
    66
    Jukl u lajny po souboji s Dancákem upadl na zem a dožadoval se faulu, hra ale pokračuje vhazováním východočeského týmu.
     
    67
    Hradec si vybojoval rohový kop, Vašulín se sice nechal předskočit Chaloupkem, ale domácí obránce pod tlakem jenom pustil míč za lajnu.
     
    68
    První centr teplická obrana odvrátila, načež odražený míč si našel Dancák a bral jej z první. Střela mu však výrazně nesedla, šla vysoko nad a po odrazu skončila dokonce až za Stínadly.
     
    69
    Z voleje to zkusil na druhé straně i teplický kapitán Mareček, ale poslal pokus výrazně mimo tři tyče.
     
    69
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Ladislav Krejčí st., přichází Daniel Horák,
    ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Petr Juliš.
     
    70
    Fila byl v souboji s Harazimem pozdě a došlápl jej nepříjemně na holeň. Přichází tak odpískání nedovoleného zákroku a míč bude patřit hradeckým barvám.
     
    71
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Michal Bílek, přichází Matěj Radosta.
     
    71
    Rozehrávka ale nedopadla tolik dle představ Hradce. Těžiště hry se přesunulo k rohovému praporku pod hostující kotel, kde ale měli domácí převahu. Následný nákop na půlku směřoval na Jásira, kterého Kodeš zastavil faulem.
     
    72
    Lukáš Mareček (TEP) je třetím trestaným hráčem Teplic. Tentokrát za souboj na středovém kruhu, do kterého šel tvrdě.
     
    73
    Jásir se dostal k míči na pravém křídle, načež obloučkem přehazoval Spáčila před sebou. Ve volném prostoru se do zakončení tlačil Čerepkai, míč ale srazila hradecká obrana na roh.
     
    75
    Hosté jsou opět pod tlakem a mohlo být srovnáno! Dlouhý aut Kričfalušiho ještě obrana Votroků zvládla, následně se však teplický obránce rozhodl prudce nastřelit balon do šestnáctky. Zadražil musel na zem a zákrokem vyrazil přímo k Jásirovi, jenž však zblízka hlavou přestřelil!
     
    76
    Jásir se snažil znovu prodloužit za sebe na spoluhráče, tentokrát ale neodhadl razanci a poslal balon jenom do rukavic Zadražila. Ten se s rozehrou nikam netlačí.
     
    78
    Kučera dobře vystoupil proti útočníkovi a získal tím navíc míč pro hosty. Poté se mu však nepovedla druhá část v podobě nahrávky. Balonu dal opačnou faleš a Teplice pokračují v tažení za srovnáním.
     
    80
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Daniel Vašulín, přichází Daniel Hais.
     
    81
    Hradci se po střídání dařilo držet míč na kopačkách na útočné polovině a je jisté, že tam ještě nějakou dobu zůstane. Spáčil byl totiž faulován a přichází zajímavý přímák pro Votroky.
     
    82
    Horák sehrával míč na hranici šestnáctky, kde se připravoval ke střele Dancák. Z otočky ale napálil jenom bloky a šlo se rychle na druhou stranu. Tam Kodeš ve vzduchu srazil nedovoleně Jásira a přichází podobná situace, co před chvílí na druhé straně.
     
    83
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Robert Jukl, přichází Samuel Bednár.
     
    83
    Míč zahrávaný středem hlavičkoval na Zadražilovu kasu Fila, ale zamířil nad břevno. Obloučkem se hrací předmět jenom snesl na vrchní síť.
     
    84
    Teplice v závěru bojují s nedisciplinovaností. Griger rychle rozehrával nalevo, Radosta se ale dostal pod tlak a navíc fauloval Harazima.
     
    85
    Na protější straně se dostal po přihrávce, která jenom proletěla vápnem, ke střele Kučera, jeho pokus ale zastavil Mareček. Domácím se však nepovedla rozehra a Hradec bude na míči pokračovat.
     
    86
    Čerepkai si na půlkruhu před vápnem předstoupil Dancáka, který již nedokázal zastavit pohyb nohy a útočníka domácích fauloval. Skláři mají skvělý přímák, kterým mohou v závěru srovnat!
     
    87
    K exekuci přímáku se postavil Čerepkai a zvolil překvapivé řešení, zeď podstřelit. To se mu i povedlo, jenže pokus směřoval na prostředek branky, kde byl Zadražil připraven. Nadvakrát se mu prudký pokus povedlo zkrotit a Hradec stále drží vedení!
    87. Čerepkai propálil zeď, Zadražil zákrok zápasu!
     
    89
    Pudhorocký podstoupil v brejku souboj se Švandou, který zahrál balon jako poslední. Tím pádem budou hosté vhazovat a pomalu se blíží čas, kdy bude odhaleno nastavení.
     
    90
    Další nákop dopředu na Haise, který ale podmetl vyskakujícího Chaloupka. Tím se dopustil útočného faulu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    90+1
    Nepříjemné souboje na pravé straně u rohu, kde Hradec drží hru, skončily po dobré půlminutě. To Radosta čistě vytlačil z pole Dancáka, navíc i s míčem.
     
    90+1
    Žlutá karta pro tým FC Hradec Králové (Štěpán Harazim).
     
    90+2
    Jenže dopředu se domácím nedaří dostat. Votroci kombinují stále na pravé lajně a první polovinu nastavená hrají v tomhle ohledu výborně.
     
    90+3
    Na začátku třetí minuty nastavení využil stojícího Chaloupka Hais, obhodil si jej a chtěl jít sám na branku, domácí obránce ale čistou prací tělem soupeře za sebe nepustil.
     
    90+3
    Jeden ze zřejmě posledních centrů do vápna Hradce skončil v rukavicích Zadražila, který s rozehrávkou nespěchá. Hosté jsou blízko zisku tří bodů.
     
    90+3
    Ještě jednu poslední šanci mít Teplice budou. Za faul Haise na půlce bude Grigar rozehrávat přímým centrem. Ještě před exekucí však dostane žlutou kartu Petr Pudhorocký (HKR), jenž úmyslně odpálil balon z místa přestupku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Z úplně poslední štace ale neměli skláři nic, a tak je rozhodnuto, Hradec si veze domů vydřené tři body! Prakticky celý druhý poločas ale strávil defenzivní činností, Teplice měly převahu, jenže vyprodukovaly jenom jednu střelu za poločas. Když už se jim povedlo v 58. minutě srovnat, gólu Daniela Fily předcházel ofsajd, čímž se tak dále pokračovalo za vedení Votroků. Ti v závěru navíc kouskovali hru, dařilo se jim i soustavně kombinovat na útočné půlce a nastavení si víceméně pohlídali.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 621 diváků.
     
    Tříbodový import tak přijde Východočechům vhod. Druhou výhrou v řadě se totiž posunuli na deváté místo a v našlapaném středu tabulky tak tři kola před koncem základní části drží pozici zajišťující jim místo v prostřední skupině o umístění.

    Hostující hráči si užívají dlouhou děkovačku, navíc ještě s příměsí toho, co ještě vylepšuje atmosféru na fotbalu. Z mé strany je to tak pro toto nedělní odpoledne vše a někdy příště se na vás budu u fotbalu opět těšit. Carpe diem! (17:04:05)

    Tomáš Kalas

    Branky: 6. Vašulín

    Karty:   27. Chaloupek (TEP), 38. Jásir (TEP), 72. L. Mareček (TEP) – 35. Krejčí st. (HKR), 38. Ja. Klíma (HKR), 40. Kučera (HKR), 52. Kodeš (HKR), 90+1. Harazim (HKR), 90+3. Pudhorocký (HKR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
    FK Teplice: Grigar – Kričfaluši, Chaloupek, Mičević – Bílek (71. Radosta), L. Mareček (C), Jukl (83. S. Bednár), Labík (59. Švanda) – Jásir, Trubač (59. Čerepkai), D. Fila.
    Náhradníci: Němeček, Ludha – Audinis.

    Trenér: Ondřej Prášil

    FC Hradec Králové: Zadražil – Ja. Klíma, Kodeš (C), K. Spáčil – Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí st. (69. Horák) – Čmelík (61. Pudhorocký), Pilař (69. P. Juliš) – Vašulín (80. Hais).
    Náhradníci: Vízek, Knobloch – Hlaváč, Čech, Šašinka, Koubek.

    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Pechanec – Dobrovolný, Pfeifer

    Diváci: 4 621
    bahis siteleri