Teplice – Hr. Králové 0:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Jablonec – Ostrava 2:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
0:1 (0:1)
FC Hradec Králové
Neděle 07.04.2024, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ještě jednu poslední šanci mít Teplice budou. Za faul Haise na půlce bude Grigar rozehrávat přímým centrem. Ještě před exekucí však dostane žlutou kartu Petr Pudhorocký (HKR), jenž úmyslně odpálil balon z místa přestupku.
     
    90+1
    Žlutá karta pro tým FC Hradec Králové (Štěpán Harazim).
    87. Čerepkai propálil zeď, Zadražil zákrok zápasu!
     
    87
    K exekuci přímáku se postavil Čerepkai a zvolil překvapivé řešení, zeď podstřelit. To se mu i povedlo, jenže pokus směřoval na prostředek branky, kde byl Zadražil připraven. Nadvakrát se mu prudký pokus povedlo zkrotit a Hradec stále drží vedení!
     
    86
    Čerepkai si na půlkruhu před vápnem předstoupil Dancáka, který již nedokázal zastavit pohyb nohy a útočníka domácích fauloval. Skláři mají skvělý přímák, kterým mohou v závěru srovnat!
     
    83
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Robert Jukl, přichází Samuel Bednár.
     
    80
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Daniel Vašulín, přichází Daniel Hais.
     
    75
    Hosté jsou opět pod tlakem a mohlo být srovnáno! Dlouhý aut Kričfalušiho ještě obrana Votroků zvládla, následně se však teplický obránce rozhodl prudce nastřelit balon do šestnáctky. Zadražil musel na zem a zákrokem vyrazil přímo k Jásirovi, jenž však zblízka hlavou přestřelil!
     
    72
    Lukáš Mareček (TEP) je třetím trestaným hráčem Teplic. Tentokrát za souboj na středovém kruhu, do kterého šel tvrdě.
     
    71
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Michal Bílek, přichází Matěj Radosta.
     
    69
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Ladislav Krejčí st., přichází Daniel Horák,
    ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Petr Juliš.
     
    61
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Lukáš Čmelík, přichází Petr Pudhorocký.
    58. Filův gól neplatil, rozhodl předchozí ofsajd
     
    58
    Krátce po střídání se domácí radovali ze srovnání, kdy nákop dopředu prodloužil hlavou jeden z Teplických na čerstvého Čerepkaie. Ten sám před Zadražilem napoprvé neuspěl, příhodným odrazem ale pokračoval v tažení a připravil míč Filovi do prázdné. Radost Teplic však netrvala dlouho, neboť se Čerepkai zapojil do hry v ofsajdu!
     
    59
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Roman Čerepkai,
    ze hřiště odchází Albert Labík, přichází Josef Švanda.
     
    53
    Domácí to tentokrát zkusili přes pravou stranu! Bílek po průniku natáhl míč na zadní tyč, kde zavíral prostor Labík, ve vzdušném souboji ale Klímu nepřetlačil. Alespoň je z toho pro domácí rohový kop.
     
    52
    Petr Kodeš (HKR) slízl jako další žlutou kartu. Jásir si jej totiž kličkou na fleku udělal a vypadalo to na nadějný brejk domácích. Kodeš tak schválně přidržel teplického útočníka, aby znemožnil pokračovat v akci.
    43. Bílkův přímák skončil na břevně
     
    43
    Bílek jej pálil přímo na branku a dlouho to nevypadalo nebezpečně, nakonec z toho ale bylo břevno hradecké branky! Votroci jsou teď pod velkým tlakem a odkopli znovu jenom na vhazování.
     
    40
    Jakub Kučera (HKR) se stává dalším trestaným kartonkem žluté barvy. Tentokrát došlápl Trubače před vlastní střídačkou a rozhodčí Pechanec tak znovu trestá.
     
    38
    Další žluté karty se udělovaly hned záhy. Nepříjemný nákop z pravé strany Zadražil vyboxoval, načež ale zůstal ležet na trávníku po navazujícím souboji s Muhamedem Jásirem (TEP). Domácí forvard se pak dostal do rozepře s Jakubem Klímou (HKR) a oba jsou odměněni napomínáním.
     
    35
    Žlutá karta pro tým FC Hradec Králové (Ladislav Krejčí st.).
     
    27
    Štěpán Chaloupek (TEP) zkrátka musel. V souboji na půlce se dostal za Vašulína, který už mu chtěl utíkat do brejku. Proto jej stáhl k sobě a dostává žlutou kartu zcela bez debat.
     
    25
    A zatímco se pomalu dým dostával z tribun, měli domácí velkou šanci! Opět pozlobila hradecké obránce levá strana, kdy míč propadl až k Labíkovi, jenž operoval na malém vápně. Z jedničky ale napálil jenom Zadražila, následná dohrávka akce nebyla nijak vážná.
    6. Daniel VAŠULÍN - 0:1
     
    6
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Přestože měli skláři rohový kop, nevytěžili z něj vůbec nic, naopak hned záhy po ohromné minele Grigara inkasují! Hradeckou obranou odkopnutý míč v klidu sebral Jukl a jal se kombinovat právě s teplickým gólmanem, který se vytáhl vysoko nad vápno. Grigar měl ohromné množství času, s centrem dopředu však váhal tak dlouho, až pod tlakem napadajícího DANIELA VAŠULÍNA rozehrál přímo na kopačku hradeckého forvarda. A ten už pak snadno dopravil balon do prázdné – 0:1!
     
    4
    A že to Bílek nekopl vůbec špatně! Přímák posílal rovnou na branku k pravé tyči. Zadražil tak musel reagovat a ve spolupráci s ostatními obránci je z toho nakonec roh pro domácí!

    Tomáš Kalas

    Branky: 6. Vašulín

    Karty:   27. Chaloupek (TEP), 38. Jásir (TEP), 72. L. Mareček (TEP) – 35. Krejčí st. (HKR), 38. Ja. Klíma (HKR), 40. Kučera (HKR), 52. Kodeš (HKR), 90+1. Harazim (HKR), 90+3. Pudhorocký (HKR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
    FK Teplice: Grigar – Kričfaluši, Chaloupek, Mičević – Bílek (71. Radosta), L. Mareček (C), Jukl (83. S. Bednár), Labík (59. Švanda) – Jásir, Trubač (59. Čerepkai), D. Fila.
    Náhradníci: Němeček, Ludha – Audinis.

    Trenér: Ondřej Prášil

    FC Hradec Králové: Zadražil – Ja. Klíma, Kodeš (C), K. Spáčil – Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí st. (69. Horák) – Čmelík (61. Pudhorocký), Pilař (69. P. Juliš) – Vašulín (80. Hais).
    Náhradníci: Vízek, Knobloch – Hlaváč, Čech, Šašinka, Koubek.

    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Pechanec – Dobrovolný, Pfeifer

    Diváci: 4 621
    bahis siteleri