Everton – Nottingham 2:0 (kon.) | Aston Villa – Bournemouth 3:1 (kon.) | Crystal Palace – West Ham 5:2 (kon.)
Fulham – Liverpool 1:3 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
5:2 (4:1)
West Ham United
Neděle 21.04.2024, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Dean HENDERSON - 5:2
     
    89
    West Ham právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl hodně kuriózní gól. Tyrick Mitchell obloučkem poslal malou domů svému brankáři, DEAN HENDERSON si chtěl míč zpracovat, avšak neposedný balón mu přeskočil pravou kopačku a doputoval až do sítě. Domácí třicítka toho dnes mnoho řešit nemusela, ovšem něčím se do tohoto utkání přeci jen zapíše, takováto školácká chyba není k vidění každý zápas.
    64. Jean-Philippe MATETA - 5:1
     
    64
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Máme tu pátou branku v síti West Hamu. Velkou práci odvedl Eberechi Eze, který podržel míč a pak jej prostrčil mezi nohama protihráče, následně si balón zpracoval JEAN-PHILIPPE MATETA, nic příliš nevymýšlel a adresoval ho po zemi na bližší stranu, kam Łukasz Fabiański nemohl dosáhnout.
    40. Michail ANTONIO - 4:1
     
    40
    West Ham právě vstřelil branku!
    Po rozehrávce standardky přišel křižný centr na levou stranu, odkud míč hlavou odehrál před bránu Souček, míč stihl tečovat MICHAIL ANTONIO, jenž trefil vyběhnutého brankáře, jenž stačil balón jen tečovat do své brány. Nechybělo moc a gólu by zabránil, leč nestalo se.
     
    31
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Vše začalo ztrátou míče ve středovém kruhu, Eberechi Eze posunul míč před sebe, Olise se dobře vyhnul ofsajdu a z levé strany jej přihrál na střed vápna, kde balón tečoval za bezmocného brankáře JEAN-PHILIPPE MATETA. Zdálo se, že střílející hráč stál v ofsajdu, ale gól platí.
     
    20
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Obrana Wes Hamu hoří jako papír, vše korunuje vlastní gól, který si dává EMERSON PALMIERI. Vlastenec pramenil z toho, že si hostující obránce vůbec nerozuměl s brankářem, který spoléhal na to, že spoluhráč odehraje centrovaný míč do bezpečí, výše uvedený fotbalista však balón tečoval pouze do vlastní sítě.
    16. Eberechi EZE - 2:0
     
    16
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly. Jean-Philippe Mateta svoji příležitost nevyužil, když jeho přízemní pokus brankář hostů vyrazil pravou nohou, ovšem k dorážce se dostal EBERECHI EZE, jenž střihl parádní nůžky, po kterých míč div neprotrhl síť.
    7. Michael OLISE - 1:0
     
    7
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho obléhali velké vápna, už se zdálo, že se hostům podaří odehrát míč do bezpečí, to se ale nestalo, namísto toho přišel centr z levé strany, na který si vyskočil MICHAEL OLISE a hlavou odehrál míč za vyběhnutého Łukasze Fabiańskiho.

    Petr Frömel

    Branky: 7. Olise (J. Andersen), 16. Eze, 20. Palmieri (vla.), 31. Mateta (Olise), 64. Mateta (Eze) – 40. Antonio (Souček), 89. Henderson (vla.)

    Karty:   39. Hughes (CRP), 45+8. Mitchell (CRP), 66. Ahamada (CRP) – 27. Antonio (WHU), 45+8. Souček (WHU)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 11:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 9:9.
    Crystal Palace FC: Henderson – Clyne, J. Andersen (C), C. Richards – Muñoz, Wharton (61. Ahamada), Hughes (81. Riedewald), Mitchell – Olise (68. Ayew), Eze (81. Schlupp) – Mateta (68. Édouard).
    Náhradníci: Matthews – Ward, Holding, Tomkins.

    Trenér: O. Glasner.

    West Ham United: Fabiański – Coufal, Zouma (C), Ogbonna (46. Cresswell), Palmieri – Souček (46. Be. Johnson), E. Álvarez (75. K. Phillips) – Kudus (85. Cornet), Ward-Prowse, Paquetá – Antonio (75. Ings).
    Náhradníci: Aréola – Casey, Orford, Mubama.

    Trenér: D. Moyes.

    Rozhodčí: G. Scott – J. Mainwaring, S. Lewis

    Diváci: 25 145
    bahis siteleri