Teplice – Hr. Králové 0:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Jablonec – Ostrava 2:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
0:1 (0:1)
FC Hradec Králové
Neděle 07.04.2024, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tříbodový import tak přijde Východočechům vhod. Druhou výhrou v řadě se totiž posunuli na deváté místo a v našlapaném středu tabulky tak tři kola před koncem základní části drží pozici zajišťující jim místo v prostřední skupině o umístění.

    Hostující hráči si užívají dlouhou děkovačku, navíc ještě s příměsí toho, co ještě vylepšuje atmosféru na fotbalu. Z mé strany je to tak pro toto nedělní odpoledne vše a někdy příště se na vás budu u fotbalu opět těšit. Carpe diem! (17:04:05)
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 621 diváků.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
     
    Z úplně poslední štace ale neměli skláři nic, a tak je rozhodnuto, Hradec si veze domů vydřené tři body! Prakticky celý druhý poločas ale strávil defenzivní činností, Teplice měly převahu, jenže vyprodukovaly jenom jednu střelu za poločas. Když už se jim povedlo v 58. minutě srovnat, gólu Daniela Fily předcházel ofsajd, čímž se tak dále pokračovalo za vedení Votroků. Ti v závěru navíc kouskovali hru, dařilo se jim i soustavně kombinovat na útočné půlce a nastavení si víceméně pohlídali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jednu poslední šanci mít Teplice budou. Za faul Haise na půlce bude Grigar rozehrávat přímým centrem. Ještě před exekucí však dostane žlutou kartu Petr Pudhorocký (HKR), jenž úmyslně odpálil balon z místa přestupku.
     
    90+3
    Jeden ze zřejmě posledních centrů do vápna Hradce skončil v rukavicích Zadražila, který s rozehrávkou nespěchá. Hosté jsou blízko zisku tří bodů.
     
    90+3
    Na začátku třetí minuty nastavení využil stojícího Chaloupka Hais, obhodil si jej a chtěl jít sám na branku, domácí obránce ale čistou prací tělem soupeře za sebe nepustil.
     
    90+2
    Jenže dopředu se domácím nedaří dostat. Votroci kombinují stále na pravé lajně a první polovinu nastavená hrají v tomhle ohledu výborně.
     
    90+1
    Žlutá karta pro tým FC Hradec Králové (Štěpán Harazim).
     
    90+1
    Nepříjemné souboje na pravé straně u rohu, kde Hradec drží hru, skončily po dobré půlminutě. To Radosta čistě vytlačil z pole Dancáka, navíc i s míčem.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    90
    Další nákop dopředu na Haise, který ale podmetl vyskakujícího Chaloupka. Tím se dopustil útočného faulu.
     
    89
    Pudhorocký podstoupil v brejku souboj se Švandou, který zahrál balon jako poslední. Tím pádem budou hosté vhazovat a pomalu se blíží čas, kdy bude odhaleno nastavení.
    87. Čerepkai propálil zeď, Zadražil zákrok zápasu!
     
    87
    K exekuci přímáku se postavil Čerepkai a zvolil překvapivé řešení, zeď podstřelit. To se mu i povedlo, jenže pokus směřoval na prostředek branky, kde byl Zadražil připraven. Nadvakrát se mu prudký pokus povedlo zkrotit a Hradec stále drží vedení!
     
    86
    Čerepkai si na půlkruhu před vápnem předstoupil Dancáka, který již nedokázal zastavit pohyb nohy a útočníka domácích fauloval. Skláři mají skvělý přímák, kterým mohou v závěru srovnat!
     
    85
    Na protější straně se dostal po přihrávce, která jenom proletěla vápnem, ke střele Kučera, jeho pokus ale zastavil Mareček. Domácím se však nepovedla rozehra a Hradec bude na míči pokračovat.
     
    84
    Teplice v závěru bojují s nedisciplinovaností. Griger rychle rozehrával nalevo, Radosta se ale dostal pod tlak a navíc fauloval Harazima.

    Tomáš Kalas

    Branky: 6. Vašulín

    Karty:   27. Chaloupek (TEP), 38. Jásir (TEP), 72. L. Mareček (TEP) – 35. Krejčí st. (HKR), 38. Ja. Klíma (HKR), 40. Kučera (HKR), 52. Kodeš (HKR), 90+1. Harazim (HKR), 90+3. Pudhorocký (HKR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:17.
    FK Teplice: Grigar – Kričfaluši, Chaloupek, Mičević – Bílek (71. Radosta), L. Mareček (C), Jukl (83. S. Bednár), Labík (59. Švanda) – Jásir, Trubač (59. Čerepkai), D. Fila.
    Náhradníci: Němeček, Ludha – Audinis.

    Trenér: Ondřej Prášil

    FC Hradec Králové: Zadražil – Ja. Klíma, Kodeš (C), K. Spáčil – Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí st. (69. Horák) – Čmelík (61. Pudhorocký), Pilař (69. P. Juliš) – Vašulín (80. Hais).
    Náhradníci: Vízek, Knobloch – Hlaváč, Čech, Šašinka, Koubek.

    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Pechanec – Dobrovolný, Pfeifer

    Diváci: 4 621
    bahis siteleri