Getafe – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Almería – Villarreal 1:2 (kon.) | Alavés – Atlético 2:0 (kon.)
Real Madrid – Barcelona 3:2 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (1:1)
FC Barcelona
Neděle 21.04.2024, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Santiago Bernabéu je v extázi, Real jde do vedení! Fantastickou práci ve středu pole podnikl Brahim Díaz, když vyvezl balón až před vápno a následně posunul do lajny. Tam byl připraven Vázquez, jenž přesným přízemním centrem našel osamoceného spoluhráče. Tím byl ne dnes moc viditelný JUDE BELLINGHAM, který s absolutním přehledem uklízí pod břevno. – 3:2. Asistence: Lucas Vázquez.
     
    73
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Po pár minutách Real znovu vyrovnává! Trpělivá kombinace se dostala až na levou lajnu k Viníciusovi Júniorovi. Šikovný Brazilec zachoval klidnou hlavu a vyslal skákavý centr až na zadní tyč. Tam si naběhl zcela osamocený LUCAS VÁZQUEZ, jenž doprovází jednoduše hrací předmět do sítě. – 2:2. Asistence: Vinícius Júnior.
     
    69
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase jdou Katalánci do vedení! Po přenesení hry na pravou stranu dostal obrovský prostor ke střele mladík Lamine Yamal. Nepříjemný balón dokázal Lunin vyrazit pouze před sebe, kde byl přichystán FERMÍN LÓPEZ. Střídající hráč byl v dorážce osamocen a z první posílá své mužstvo do vedení. – 1:2. Bez asistence.
     
    18
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém úseku je vyrovnáno! Exekuci pokutového kopu si vzal na starost VINÍCIUS JÚNIOR. Brazilský útočník zachoval klidnou hlavu, když vyslal přízemní střelu po levici Marca-Andrého ter Stegena, který vystihl směr, ale nedokázal na balón dosáhnout. Na Santiagu Bernabéu vypukla obrovská euforie. – 1:1.
     
    6
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Překvapivý úvod El Clásica! První rohový kop hostujícího celku vzal na svá bedra Raphinha. Jeho zakroucená levačka se točila na zadní tyč, kam se neúspěšně snažil vyběhnout Lunin. Toho za ním využil ANDREAS CHRISTENSEN, jenž dopravil v klidu hlavou míč do odkryté svatyně. – 0:1. Asistence: Raphinha.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 18. Vinícius Júnior (pen.), 73. L. Vázquez (Vinícius Júnior), 90+1. Bellingham (L. Vázquez) – 6. Christensen (Raphinha), 69. F. López

    Karty:   34. Camavinga (REA), 75. Vinícius Júnior (REA), 83. Modrić (REA) – 75. Koundé (BAR), 90. Cubarsí (BAR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:12.
    Real Madrid: Lunin – L. Vázquez, Rüdiger, Tchouaméni, Camavinga (72. F. García) – Valverde, Kroos (72. B. Díaz), Modrić (C) – Bellingham – Rodrygo (74. Militão), Vinícius Júnior (82. Joselu).
    Náhradníci: Arrizabalaga, De Luis – Carvajal, N. Fernández, Ceballos, F. Mendy, Güler.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    FC Barcelona: ter Stegen (C) – Koundé, Araújo, Cubarsí, Cancelo – de Jong (45+7. Pedri), Christensen (46. F. López), Gündoğan – Yamal, Lewandowski (64. F. Torres), Raphinha (64. Félix).
    Náhradníci: I. Peña, Kochen – I. Martínez, Alonso, Romeu, Roque, Roberto, Fort.

    Trenér: Xavi

    Rozhodčí: Grado – Devís, López

    Diváci: 77 981
    bahis siteleri