Getafe – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Almería – Villarreal 1:2 (kon.) | Alavés – Atlético 2:0 (kon.)
Real Madrid – Barcelona 3:2 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (1:1)
FC Barcelona
Neděle 21.04.2024, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Santiago Bernabéu je v extázi, Real jde do vedení! Fantastickou práci ve středu pole podnikl Brahim Díaz, když vyvezl balón až před vápno a následně posunul do lajny. Tam byl připraven Vázquez, jenž přesným přízemním centrem našel osamoceného spoluhráče. Tím byl ne dnes moc viditelný JUDE BELLINGHAM, který s absolutním přehledem uklízí pod břevno. – 3:2. Asistence: Lucas Vázquez.
     
    90
    Pau Cubarsí zastavil nadějnou akci domácího mužstva, za což vidí žlutou kartu.
     
    88
    Obrovská škoda pro domácí hráče! Načechraný centr od Luky Modriće proskákal až na malé vápno, kde měl balón na noze Jude Bellingham a Joselu. Až druhý jmenovaný ho dokázal trefit, ale z velké blízkosti netrefil ani branku. Gól by stejně zřejmě neplatil, protože oba borci byli v ofsajdu.
     
    83
    João Félix se pomalu a jistě dostával do před pokutového území. Tam se ani nedostane, protože za cenu žluté karty ho fauluje Luka Modrić.
     
    82
    Střídání v týmu Real Madrid:
    ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Joselu.
     
    79
    Real mohl senzačně otočit celý duel! Andrij Lunin fantastickým výkopem vyslal do úniku Viníciuse Júniora. Brazilec se protlačil do zakončení před obránce soupeře, ale na přední tyči nevyzrál na pozorného ter Stegena.
     
    75
    Vinícius Júnior a Jules Koundé vidí za vzájemnou potyčku zcela zaslouženě žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu Real Madrid:
    ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Éder Militão.
     
    73
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Po pár minutách Real znovu vyrovnává! Trpělivá kombinace se dostala až na levou lajnu k Viníciusovi Júniorovi. Šikovný Brazilec zachoval klidnou hlavu a vyslal skákavý centr až na zadní tyč. Tam si naběhl zcela osamocený LUCAS VÁZQUEZ, jenž doprovází jednoduše hrací předmět do sítě. – 2:2. Asistence: Vinícius Júnior.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid:
    ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Fran García,
    ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Brahim Díaz.
     
    69
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase jdou Katalánci do vedení! Po přenesení hry na pravou stranu dostal obrovský prostor ke střele mladík Lamine Yamal. Nepříjemný balón dokázal Lunin vyrazit pouze před sebe, kde byl přichystán FERMÍN LÓPEZ. Střídající hráč byl v dorážce osamocen a z první posílá své mužstvo do vedení. – 1:2. Bez asistence.
     
    64
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Ferrán Torres,
    ze hřiště odchází Raphinha, přichází João Félix.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Andreas Christensen, přichází Fermín López.
     
    45+7
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Frenkie de Jong, přichází Pedri.
     
    45+2
    Tohle byla velká škoda pro Real! Vinícius Júnior po chybě v rozehrávce soupeře mířil s Rodrygem do přečíslení dva na jednoho. Na druhého jmenovaného letěla patička, která je na poslední chvilku zablokována obranou.
     
    34
    Obrovské nebezpečí musel zastavovat Eduardo Camavinga, když mu pláchnul Yamal. Faulovat stačil před vápnem a navíc za cenu žluté karty.
     
    30
    Je rozhodnuto! Gól z toho pro Barcelonu není, a tak domácí mohou děkovat všem svatým a zejména Luninovi.
     
    29
    Pozor! Hlavní sudí komunikuje celou situaci s VARem, který možná odhalí těsnou branku pro Katalánce, protože to Lunin měl na hraně.
     
    28
    Obrovská šance pro Barcelonu! Přízemní centr od rohového praporku dostal na přední tyči do své moci Lamine Yamal. Hned ho špičkou kopačky prodlužoval mezi tři tyče, kde byl na brankové čáře nachystán Andrij Lunin.
     
    18
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém úseku je vyrovnáno! Exekuci pokutového kopu si vzal na starost VINÍCIUS JÚNIOR. Brazilský útočník zachoval klidnou hlavu, když vyslal přízemní střelu po levici Marca-Andrého ter Stegena, který vystihl směr, ale nedokázal na balón dosáhnout. Na Santiagu Bernabéu vypukla obrovská euforie. – 1:1.
     
    16
    Pokutový kop pro Real! Lucas Vázquez prokázal svou šikovnost a zkušenost, díky které se proháčkoval přes Cancela. Požár za něj musel faulem uhasit Pau Cubarsí a rozhodčí po chvilce váhání ukazuje na penaltový puntík.
     
    14
    Tentokrát Lunin své mužstvo výrazně podržel! Odvážný a drzý průnik předvedl do pokutového území mladík Lamine Yamal. V následném tlaku obránce se rozhodl pro pokus na přední tyč, kde dokázal zareagovat nohou Andrij Lunin.
     
    8
    O pár sekund později mohlo být vyrovnáno! Jemný dloubáček za obranu dokázal prodloužit zkušený Luka Modrić k malému vápnu. Tam se v ataku obránce dostal ke střele Vinícius Júnior, který z první míří o pár metrů nad břevno.
     
    6
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Překvapivý úvod El Clásica! První rohový kop hostujícího celku vzal na svá bedra Raphinha. Jeho zakroucená levačka se točila na zadní tyč, kam se neúspěšně snažil vyběhnout Lunin. Toho za ním využil ANDREAS CHRISTENSEN, jenž dopravil v klidu hlavou míč do odkryté svatyně. – 0:1. Asistence: Raphinha.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 18. Vinícius Júnior (pen.), 73. L. Vázquez (Vinícius Júnior), 90+1. Bellingham (L. Vázquez) – 6. Christensen (Raphinha), 69. F. López

    Karty:   34. Camavinga (REA), 75. Vinícius Júnior (REA), 83. Modrić (REA) – 75. Koundé (BAR), 90. Cubarsí (BAR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:12.
    Real Madrid: Lunin – L. Vázquez, Rüdiger, Tchouaméni, Camavinga (72. F. García) – Valverde, Kroos (72. B. Díaz), Modrić (C) – Bellingham – Rodrygo (74. Militão), Vinícius Júnior (82. Joselu).
    Náhradníci: Arrizabalaga, De Luis – Carvajal, N. Fernández, Ceballos, F. Mendy, Güler.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    FC Barcelona: ter Stegen (C) – Koundé, Araújo, Cubarsí, Cancelo – de Jong (45+7. Pedri), Christensen (46. F. López), Gündoğan – Yamal, Lewandowski (64. F. Torres), Raphinha (64. Félix).
    Náhradníci: I. Peña, Kochen – I. Martínez, Alonso, Romeu, Roque, Roberto, Fort.

    Trenér: Xavi

    Rozhodčí: Grado – Devís, López

    Diváci: 77 981
    bahis siteleri