Žilina B – Myjava 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
2:1 (2:0)
TJ Spartak Myjava
sk Neděle 21.04.2024, 10:30 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Myjava dala gól! Ofenzívna snaha hostí napokon vyústila do kontaktného gólu. Po dlhom vhadzovaní lopty od hostí sa lopta viackrát poodrážala až pred číhajúceho ALIOUNEHO SYLLU, ktorý aj s prispením pravej tyče poslal loptu za Belaníkov chrbát.
     
    24
    MŠK Žilina B dáva gól! Veľká chyba v obrane hostí, ktorú dokázali Žilinčania v početnej nevýhode využiť. Po zaváhaní Jerguša Halabrína pred vlastnou šestnástkou sa ku lopte dostal PATRIK JAKUBÍK, vletel do šestnástky a krížnou strelou k pravej tyči dostáva svoj tím do dvojgólového vedenia!
     
    16
    MŠK Žilina B dáva gól! Krásna akcia domáceho celku, Drame našiel naľavo Jakubíka, ktorý posielal prihrávku do šestnástky hostí. Valko loptu ešte prepustil na úplne voľného kapitána DOMINIKA ŠNAJDERA, ktorý v jasnej pozícii namieril presne k ľavej tyči a nedal Žákechovi šancu na úspešný zákrok.

    Dávid Švec

    Branky: 16. Šnajder, 24. Jakubík – 64. Sylla

    Karty:   41. Jaššo (ZIN), 47. Halabrín Gabriel (ZIN), 58. Adam Oravec (ZIN), 90. Samuel Javorček (ZIN) – 29. Castellano (MYJ)


    MŠK Žilina B: Belaník – A. Oravec, Jaššo, Drame – Hranica, Šnajder (C), Sy, Bari – S. Javorček, Vaľko, Jakubík
    Náhradníci: Hostačný – Prokop, Badije, Mynář, M. Oravec, Bortoli

    Trenér: Vladimír Veselý

    TJ Spartak Myjava: Žákech – Čurik, Bedecs, Halabrín J., Prachar – Flamik, Halabrín G., Castellano – Kousal, Coplo, Sylla
    Náhradníci: Opalek, Šimeček, Cisár, Čongrády, Sow, Boledovič, Vlasov, Moura, Kvasnica

    Trenér: Ladislav Hudec

    Rozhodčí: Batiz – Hrenák, Vašš

    Diváci: 158
    bahis siteleri